Új hozzászólás Aktív témák
-
wyattthoearp
tag
ÁÁÁÁÁáááá
Bakkkker.....
A tabletnek kikapcsolt állapotban kell lennie, úgy pedig eddig is zöld volt.
Csak a romot nem töltöttem be a batchtoolba, anélkül pedig nem megy...
Egyébként windows 8-nál így kellett felrakni:
Beállítások - gépház - általános - speciális rendszerindítás - újraindítás- hibelhárítás - speciális lehetőségek - indítási beállítások - újraindítás - az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltásaHátha segít valakinek...
-
vlevi
nagyúr
Nekem ebbe a gumimatracba volt becsomagolva : [link]
u.i.: Én felraktam a legújabb firmware-t, méghozzá az arctablet fórumon "megpiszkált" változatot. [link]
Ebből kigyomlálták a rengeteg kínai lomot, rootolva van, és benne van a CWM recovery. Ez azért jó, mert a belakott rendszerről pár perc alatt lehet rendszermentést csinálni, ami baj esetén 5 perc alatt visszállítható a mentés.
Ja, és rendesen működik ez a júliusi 4.2.2-es verzió. Nekem korábban volt olyan, hogy a képernyő forgatásakor néha újraindult. Ezzel a verzióval még egyszer sem csinálta. Én csak annyit vettem észre vele, hogy a kikapcs gomb valami miatt időnként csak a második lenyomásra reagál. De ezt letojom. Működik, gyors, fasza. Igaz, hozzáteszem, túl sokat nem teszteltem, hogy mi megy benne és mi nem. Videólejátszás, kékfog működik, netezni lehet, más most hirtelen nem kell nekem. -
Cathulhu
addikt
nem akarok hulyeseget mondani, de igen, es arra meg rajon a vam ami asszem 9%.
Az AFA mentesseg hatara igen alacsony (30 koruli eurora emlekszem) mig a vammentesseg 150 euro. Azaz nem a vam a gazos a vamkezelesnel, hanem ha megfogjak, akkor bizony az AFA. Ha kamu osszeg van rairva, akkor a vamosnak joga van utananezni a valodi arnak es az alapjan vamolni. Valamint felszolithatnak, hogy mutasd be a nyugtat (pl paypal atutalasrol)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest