- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim72
tag
Jelez valamit a gép amire feldugod? Felismeri?
Power gomb hoszan nyomvatartása néha segít.
Meglepődtem milyen jól van megcsinálva, hiába nem boot-olt még be, de a frissítés már lehetséges.
Kit-kat, ha jól emlékszem más boot-loadert használ. Ezért lehetnek gondok upgrade-nél, downgrade-nél.
2 frissitő programról tudok. Egyik át tudja kapcsolni frissítés flash módba.
Ha felismerik (valamelyik felismeri), nyert ügyed van.
Ha nem, javaslom az aku leforrasztását. Szétszedéshez Torx 2-es csavarhúzó kell.
Én akkoriban innét töltöttem le. Azért ezt linkelem, mert tudom, hogy benne van a boot loader is. (ez nem tudja flash módba kapcsolni)
[link]"02-01-2014, 09:57 AM
Originally posted by 900supersport View Post
I've uploaded a KitKat ROM based on cubes beta ROM.https://drive.google.com/file/d/0B7_...it?usp=sharing
With this ROM you will need to flash the included boot loader. If you decide to go back to jellybean you will need to flash a suitable jb boot loader.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Loader not included, first flash http://www.freaktab.com/showthread.p...-4-Version-0-9, then you can flash this one02-01-2014, 10:07 AM
Sorry, my script for copying the loader into the ROM kit has an error. The file *.IMG in the ROM folder is RK3188Loader(L)_V2.08.binRename and flash this loader to use my ROM kit.
Or use the attached
" -
Tim72
tag
-
Tim72
tag
Hosszan nyomva tartva?
Próbáld meg a tápot teljesen levenni (akku leforraszt)Nekme is hasonló volt, most szeritnem csak újra kell húznom az enyámet, csak win8.1-et próbálom rábeszálni, hogy tudjak frissíteni.
-
Tim72
tag
-
Tim72
tag
Sziasztok, Van itt még valaki?
A héten kb meghalt a gépem. Nem tölt be rendesen. Megakad a "resistance is futile" képernyőn, a csillagok villognak, de semmi értelmes nem történik. (Supersport V1.1 J6) A power gomb hosszú nyomvatartására kikapcsol. (szerencsére ez még működik)
Az akku feszültségem múltkor (szerintem pont a fagyás miatt) leesett ha jól emlékszem 4.6V?-ra. Akor kis időre rövidre zártam. De azóta nem indul el .
Van valami csoda ujraindításos mód ami resetel-i?
Sajnos épp nem vagyok abban ahelyzetben, hogy újra húzzam a rom-ot. Esetleg próbáljam meg azt?
Lehet az aksi az oka?Előre is köszi,
Tim -
Tim72
tag
válasz
wyattthoearp #798 üzenetére
Milyen windows-od van? Win8? (Az a szívás)
Kapcsold ki a gépet.
Hangerő felfele gombot nyomva tartva dugd rá az usb-re, pár másodperc után hangerő gombot elengedheted.
Elvileg flash módban van ettől kezdve... -
Tim72
tag
l
Letöltöd, kicsomagolod,bbenne van a flash alkamazás.
Elindítot az exe-t
Elindítod a tab-ot flash modba (kikapcsolt állapotban Hangerő fel nyomva tart, és így dugod be az usb-t
Delete imdb
FlashA loader ebből hiányzik, de neked mivel már kitkat van, nem fog kelleni. Olvasd el a kovetkező bejegyzéseket hozzá.
Nekem a fraktabra feltoltottet nem sikerult letoltenem, de az a végleges a beta-bol. -
Tim72
tag
Kit-Kat:
http://www.freaktab.com/showthread.php?8032-Cube-U30GT-2-v2-06-20131017-900supersportROM&p=141103#post141103Nálam gyorsabbnak tűnik a wifi...
Antutu jellemzően nem változott.
cpu: 312Mhz-1.6Ghz, governorok 6 db, ugyanaz mint eddig. -
Tim72
tag
Akinek alvó álapotban merülési problémája van, próbálja ki DS Battery Saver-t. Esetleg slumberer módban. (Ilyenkor mindet lekapcsol, deértesítések sem nagyon jönnek).
Ismert hiba, hogy a wifi-t nem mindíg kapcsolja vissza.
-
Tim72
tag
KitKat vállalkozó kedvűeknek:
http://www.freaktab.com/showthread.php?9395-Neomode-Custom-Rom-U30GT2-Android-4-4-Version-0-9 -
Tim72
tag
Akku merülés:
Elkezdtem egy tesztet:
U30GT2_V2.06-20131029.zip Eredeti kínai, restore, majd update is (bár szerintem ennek nincs jelentősége)
Nyelv magyarra átállítva, semmi egyéb beállítás
24h - HW kikapcsolva (power gomb sokáig nyomva tartva)
24h - sima kikapcsolt
24h - suspend
Wifi kapcsolat és gmail account beállít , majd fentiek megismétlése.Hasonlót kezdek wayteq 79qci-vel is, de csak az első felére lesz időm..
-
Tim72
tag
Nem hozta meg nekem a megváltást az 1.05.
Amiket meg kellett tanulnom:
- Flash után battery calibration
- Battery calibration után agy pár teljes lemerítési-feltöltési ciklus
Ezek nélkül a "mérési" eredmény nem igazán használható. (persze ha valaki kivárja, hogy alvóban teljesen lemerüljön az más téma lehet)
A fenti eljárás nekem túl sok időbe telik...Eddig nem zavart valójában (igaz 1.0x volt fent nagyrészt) engem. (Az arctab féle 2.0x-en viszont lepődtem meg párszor, hogy lemerült.)
Kitkat-ben ígérnek magas készenléti időt. Optimista nem vagyok, de majd kiderül.
-
Tim72
tag
Rom tesztek
Freaktab ROMKit4.2.2v14_V2 .06_20131017 -merül idle-ben
Freaktab ROMKit4.2.2v10_V2 .04_Test -merül idle-benFreaktab ROMKit1.05 - 3 óra alatt 1%-ot sem merült
(és megy az USB hub, ráadásul nekem ennek a kinézete tetszik legjobban)
-
-
Tim72
tag
Wifi beállítás, ha itt is kérdés lenne:
Nálam ez működik jól:TPlink TL WR-1043ND.Vargalex OpenWRT, v1.1.7 r35342
802.11g
WPA-PSK
CCMP(AES)Nekem ez a legjobb mint Cube U30GT2-n, mind Wayteq xtab-79qci-n
Cube-om ezzel megy egy fél éve.
-
Tim72
tag
válasz
andrasxx #687 üzenetére
Nálam van jelenleg mindkettőből egy db (a wayteq az friss vétel).
(Ezentúl C, W a két gép)
Igazán nagy különbséget nem találtam (igaz nem játszok velük).Különbség:
- 16GG - 32GB
- képernyő arány
- 2048 x 1536 - 1920*1200
- W-hez kaptam USB-OTG-t.
- China import, garancia, vám, idő - Itthoni forgalmazás, garancia.Saját korábbi kérdésemet megválaszolva a wayteq felbontása nem nagy a procinak, de én nem játszok.
Antutu-ban kb ugyanott teljesítenek. (természetesen a W. a nagyobb felbontás miatt a grafikában kicsit gyengébb)Teljes feltöltésről, WIFI-n keresztül teljes fényerővel 1080p filmet játszottam. Mindkettő simán ment, kb 3h30p bírta mindkettő aku figyelmeztetésig (14%), a W. egy kicsit tovább bírta.
W-nek a power gombja szórakozik kicsit, érdekes módon töltőről azonnal indul, viszont akkuról kicsit macerás.
A C-nak nálam érzéketlenebb a képernyője tapizásra.
Mindkettő lehet egyedi viselkedés.A képét hol egyiknek, hol másiknak látom szebbnek.
Szóval szerintem a képarány amit szeretnél az kell döntsön közöttük (műszaki szempontból) illetve az egyéb nem műszaki paraméterek.
-
Tim72
tag
Nekem ez
http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/rom-cube-u30gt2-android-4-2-2-custom-root-firmware-version-2-06-final-20131029/
sajnos fagyogat, meg néha bezár alkalmazásokat. (élhető, de lehetne jobb)Ráadásul ez valami miatt nem kezeli azt az USB hub-ot amit az előző 4.1.1 igen
Viszont érezhetően gyorsabb
-
Tim72
tag
1 particio van rajta?
Erdemes kimenni a terminal-ba, es megnezni mit lat a rendszer. Nalam linux-ot jobban ismerok konnyen tudnak segiteni..
Probald meg mes kulso hdd-vel is.
Egyeb andriidos keszulek latja?
Anno a routeremmel volt olyan , hogy a kulso hdd vezerlojet nem tudta kezelni. (Driver)
Szerintem ennek erdemes utana jarni. En erre gyanakodnek. -
Tim72
tag
Meleg ido van, ha a hutobol kiveve jol mukodik, melegedessel kapcsolatos. Ez persze nem zar ki komolyabb hibat, de pl visszakuldeskor akar hasznos is lehet ez a tudas. Sajnos az eltuno, feltuno hibak a legszenyabbak.
5 C fok kornyeken meg normalisan kell mukodnie az elektronikaknak.
-
Tim72
tag
Ha valakit erdekel (epp venni szeretne): MM-nel megint 7% off van.
-
Tim72
tag
válasz
futizoli #151 üzenetére
Nalam nincs ilyen hiba. Probald meg ujrahuzni a rendszert. Nalam az arctab 1.05 jol megy, csak nincs benne annyi chinese app.:-)
A villogasra van egy sejtesem ,de egyreszt varjuk meg az ujrahuzast, masreszt meg hatha valaki villanyasz jelentkezik.
Pontositva, teljes fenyeron van problemad. Minimumon nincs?
Tolton van kozben?Tim
-
Tim72
tag
válasz
geloczigeri #73 üzenetére
Egyre jobban tetszik az a tablet!
Sikerült a HDD 3. partíciót (ext3 vagy 4, nem emlékszem) fel-mountolni. kb 1.2GB
Röviden
su
mount /dev/block/sda3 /mnt/sdcard/Download/hdd
(én ide csináltam neki külön direktorit, mert ez nem read only, illetve e fiel jogokat kellet beállítanom, ami korábban összekeveredett (még nem a tableten) )
És már működik is.
Ami segítség benne a Partition Table app (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cls.partition)Ezzel lehet ellenőrizni, könnyen, hogy milyen hivatkozás alatt melyik meghajtót, partíciót találod.
Kedvenc programjaim közé bekerült a Velis Auto Brightness app (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.velis.auto.brightness) itt beállíthatod az érzékelt megvilágításhoz a fényerőt. (nekem leg-szimpatikusabb a "Manual Graph Edit" jobb fölső sarokból... (érzékelt megvilágítás - Háttérvilágítás táblázat. Közte gondolom interpolál.
Vissza a HDD-re: Röviden összefoglalva baromi gyors. 1080p-s filmek is simán jönnek, indulás is majdnem azonnali.
Tim
-
Tim72
tag
En ott csak a usb mass storage modot tudom beallitani.
Szerintem a driverrel van problemam. Win7, x86.
Az alternativ drivert amit az oldalon az admin megadott, nem tudom letolteni, mar nem elerheto.Jelenleg hagyom. Amit ki akarok probalni, ahhoz felteszek egy root-oltat.
Ugyis a cifs-eset szeretnem majd a vegen felrakin.
-
Tim72
tag
-
Tim72
tag
Ha USB-hub-ot szertnék rákötni, kell figyelnem valamire milyen típust vegyek?
-
Tim72
tag
válasz
Hdd 3. Particio mount: Ez jo jel? (Lehet, hogy csak a root jog hianyzik?)
255|u0_a84@android:/ $ mount -r -t ext3 /dev/block/vold/8:3 /mnt/usb_storage
mount: Operation not permitted
255|u0_a84@android:/ $ mount -r -t ext3 /dev/block/vold/8:1 /mnt/usb_storage
mount: Operation not permitted -
Tim72
tag
válasz
Nem szeretném azon a partíciókat piszkálni (A router miatt).
Igazából a device ID-t kellet volna kiderítenem, emlékszem, hogy linux alatt van olyan parancs amiből meg lehet tudni (de még nem volt időm megkeresni mi az), és utána manuálisan mount-olni. Ha egyszer így megy, utána már meg lehet oldani az automatikus mount-ot is.
Persze most az hiszem rossz ágon vagyok, mert jelenleg nem rootolt.
-
Tim72
tag
(#73) geloczigeri : alapján újra megnéztem.
A fényérzékelő szenzor tényleg működik, (lámpával próbálva direktbe, (szemből) bele kell világítani és legalább 3 állapotot sikerült előállítanom
. Ablak mellett nem kellett a közvetlen belevilágítás.
Van valahol egy jó kis app amivel lehet kalibrálni, hogy milyen érzékelt fényhez mennyi legyen a háttérvilágítás. Majd megpróbálom kikeresni.Megjegyzés: a 71 hsz-ben említett bőrtok letakarja a szenzort. Pont ott van a kis mágnes ami a tok zárását segíti. (remélem nem voltam olyan léber, hogy tokban próbáltam eredetileg a szenzort.)
-
Tim72
tag
Sziasztok,
Kb 1 het tapasztalatatal. Elore is elnezest az ekezetek hianya miatt!
Merimobiles-rol rendeltem, china post, teljesen toleralhato idon belul kezhez kaptam (kb 2 het volt a posta, extrat nem kellett fizetnem). Eretedileg 4.1.1 1.03 root-oltan kaptam.
- Bal felso sarokban bevilagitas van. Szerintem eleg eros, de nincs viszonyitasi alapom.
- A megvilagitas szenzor halottnak tunik.
- Ezeket leszamitva teljesen elegedett vagyok a kivitellel.
- Akku ido nekem megfelel, erzekelesi zavarokat nem nagyon vettem eszre.
- Azt meg kellett szoknom, hogy az erinetest hol erzekeli. (Ez azt hiszem a magam kallibraciojanak a hibaja volt. :-) )
Osszessegeben elegedett vagyok.Meg rendeltem egy hozza ajanlot bor tokot. Ez nekem nem jon be, nem tartja rendesen, igy csak fejteton hasznalhato rendesen, mert a kepernyo alja becsuszik a tok ala. Szoval, ha valakinak kene, szivesen eladom.
Vissza a tabletre
Sajos turelmetlenul feltoltottem az 1.05 freaktab-os firmwaret, majd 4.2.2-vel is probalkoztam.
Androi-szuz voltam, de nekem az 4.1.1 jobban bejon, gyorsabbnak is erzem. (Mellekesen az antutu is 16000+ a 4.2 15000-evel szemben, de ez valljuk, be nem akkora nagy kulonbseg)
Vessetek meg, de eddig nekem a 4.1.1 1.03 eredet jon be legjobban. Gond nelkul jatsza a videokat, flasheket.
Kompatibilitasok:
- regi modi vagxok, szeretem a billentyuzetet, egeret. Fujitsu-siemens usb radios billentyuzet, eger kombo problema nelkul megy magyar kiosztassal (most inkabb kezbol irok)
- emtec kartyaolvaso stik, problema nelkul mukodik.
- 32GB cl10 miko sdhc kartya, problema nlkul mukodik
- kulso hdd (1.5TB), erzekelte, nem isnerte fel az fs-t. Nem csoda, 3 particio van rajta, es a 3. az adat (ext 3 vagy 4, nem emlekszem.) Szerintem az 1. Particiot mount-olja. Ha valaki segit, hogy mountoljam a 3. particiot, azt koszonom. - Ezt az eredmenyt is megfelelonek minositem.Amim meg van TP-link tl-wr1043nd router, vargalex firmware, alapbol ezen vsn a fent emlitett hdd, azert vannak rajta lunix paticiok. Wpa2 psk kofolas.
Tv: lg 30lc51Wifi: routeren g/n kombinaltal nem vol az igazi. (Az is igaz, hogy nalunk elegge tele vannak a wifi savok.
Attallitva a router g-re stabil. 3-4 meteren hozza a kozel 20 mbps-t. Minimum 5mbps.
Ghost commanderrel 1.2-1.5 M(B)/sec a masolas, bar nekem valahogy tobbnek tunik.HDMI- na ezt meg nem sikerul a Tv-vel osszehozni, de projektoron is kiprobsltam, ott ment. Hosszan nem teszteltem rajta. Meg mas kabellel probalkozom, de valoszinuleg a tv nem erti az alacsony feszultsegu hdmi-t. Ezt is megfeleltnek minositem.
Meg amit probalta, az 1.05 routol fw-el, hogy felmountoljam a routeren a hdd-t. Ez nem siekrul, szokasos CIFS problema. Segitseget ebben is szivesen fogadok.
Wifin, routterrol full-hd akadozik (savszelessegre gyanakszom. Itt nas lehet, mint masolasnal)
Internal sd-rol jatsza rendesen a full-hd-t is. Nemely filmeknel a hardware-es dekoder beallitas becsikozza a kepernyot. Sw-es dekoder beallitassal is siman mennek a videok.
(Egy kishangelcsuszas elofordulhet, de ez gondolom lejatszotol is fugg)Osszeegeben eddig teljesen elegedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest