- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ész ventura
aktív tag
KÖszönöm!
TElepítés sikerült, de ugyanúgy kikapcsol a gép teljesen változó idő után (5-30 perc között) és csak a töltőre dugás segít visszahozni az életbe. 30 perc alatt 100%-ról lemegy 30 %-ra úgy, hogy még a wi-fi sem megy, hanem csak a beállítások képernyője világít. Kicsit gyorsan meríti le.
Ez szerintem akku probléma lehet.
Akkucserében tud valaki segíteni? -
vlevi
nagyúr
Próbáltam az afptool-t is külön, de csak ez van :
D:\VLevi\Downloads\OS\kasty-cube_u39gt-422-104_20130723-rooted4\RK3066_IMG_Mod_T
ool>AFPTool.exe -unpack ..\update.img xxx\
Check file... Failed
UnpackImage:CheckImageFile failed,Err(-1)
------ FAILED ------
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .Lehet, hogy az arctabletes verzió nem tetszik neki, az eredeti ROM-ot viszont nem találom.
-
Cathulhu
addikt
De legalább csinálják ezerrel. Nekem pl az utolsó béta nagyon tetszik, sokkal fluidabb mint a 4.1 már amíg ki nem fut a memóriából. sajnos az a legnagyobb baja, hogy ezt hihetetlenül gyorsan megteszi, a rendszer gyakorlatilag üresen is felzabálja a 2/3át, és pár app után jön az ezt bezárom azt megnyitom játék az androidtól... Ha ezt megoldják, akkor sok elvárásom nem lesz feléjük.
-
Cathulhu
addikt
köszi, ehhez kerestem volna adb-t, mert azon keresztül tudtam hogyan kell megoldani. Így még egyszerűbb.
Amúgy kicsit több mint egy nap intenzív használat után a tapasztalataim.
- 05.15 abszolút jó állapotban van már, állandó használatra is alkalmas. A rendszer gördülékenyebbnek hat.
- Deep sleep módban a wifit teljesen kikapcsolja, üzeneteket így nem fogad, közvetlen ébresztés után rakja tele a notification bart
- Az ébresztések eléggé nyögvenyelősek, a tablet kb egy percig szinte használhatatlan
- 12 óra alatt nyugalmi állapotban 5%-ot veszít
- Dungeon hunter 4 a maximálisan engedélyezett részletességen (medium) meglepően korrektül fut, néha röccen csak be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest