- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vlevi
nagyúr
Csináld úgy, ahogy néhánnyal korábban írtam.
Rendesen, bekapcsolva csatlakoztasd a táblagépet, és az rkbathctool-ban a switch gombra kattints. Ez leállítja a táblát, és újraindítja flashelős módban.
Az eszközkezelőben pedig a sárga kérdőjeles driverre nyomj egy frissítést, és amikor kérdez a windows, hogy hol van, akkor válasz ki a rendszerednek megfelelő (winxp, 7, 32 vagy 64 bit) könyvtárat, és felmegy rendesen a driver. Akkor lesz zőőőd a gomb. -
kazmerr
aktív tag
Most raktam fel a 2.04 betat, mert sok hibát nem írtak róla.
innen tudod reg után leszedni:
http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-u30gt2-android-4-2-2-custom-root-firmware-version-2-04-test-version-20130706/kell hozzá ez is:
http://www.arctablet.com/blog/featured/flashing-your-rockchip-rk3188-based-tablet-with-rockchip-batch-tool-v1-6/- rockchip batch toolt kicsomagolod
- elindítod az exe-t rendszergazdaként
- romot kicsomagolod
- Tabletet leállítod
- hangerő fel + powergomb, rádugod az usb kábelt.
- a win elkezdi keresni a drivert, ezt a rockchip batch tool könyvtárából belerakod
- esélyes hogy újra elindult a tablet., ezét ha megvan a driver akkor tablet megint ki
- hangerő fel + powergomb, rádugod az usb kábelt.
- rockchip batch toolban a kockák közül az egyik zöld lesz, ekkor kezdheted a firmware feltöltését.
- ha minden ok, akkor a teblet 5 percen belül újraindul és bejön a cwm menüje
- hangerő vel mozogsz power gombbal okézol
- wipe data
- wipe cache
- és van valami advanced options ott wipe dalvik
- restart
- kb 5 perc alatt újraindul és máris az új romod fut. -
vlevi
nagyúr
Regisztrálsz az arctablet fórumra (anélkül nem adja oda a letöltési linket).
Az onnan letöltött img-t, és rk backh toolt, meg windows drivert felhasználva aleírás alapján menni fog.
Még egy trükk van, amire nemrég "jöttünk" rá, mert kevés helyen van leírva. Nem kell kínlódni a bekapcsoláskori flash móddal. Úgy, ahogy van, bekapcsolt táblát dugd rá a PC-re, és az RK batch toolban nyomd meg a switch gombot. Ez leállítja a táblát, és újraindítja flash módban. Egyszerűbb így, mint háromkezest játszani a volume gombbal, usb kábellel, driver installal egyszerre -
vlevi
nagyúr
-
geloczigeri
tag
Legújabb firmware:
[v2.04 (beta)]Ez verzió már egy új Rockchip SDK verzióra épül. Ez már stabil, bár vannak apró hibák benne. Például a power gombot kétszer kell megnyomni, hogy megnyíljon a power menu, bár ez van akinek feature
Jelenleg az 1.05-ös arctablet féle romot használom, valamiért mindig ennél a verziónál lyukadok ki, hogy ez a legkényelmesebb (good old Tablet UI), meg stabil.
[v1.05]A kettő közül tedd fel valamelyiket. Ajánlott a 2.04-es, mert az a legújabb.
-
geloczigeri
tag
-
vlevi
nagyúr
En kulfoldrol vettem, nehany hozzaszolassal korabban be is linkeltem.
En viszont arra lennek kivancsi, matt kijelzo vedofoliat latott-e mar valaki?
Mert erre a tipusra nem talatam, es pl a galaxy tab 10.1 kijelzoje (korulotte az uveg resz) mas meretu, az nem jo.
Meregettem a mediamarktban egy rakas tabot, de mind mas meretu, egyikre se lenne jo a folia. -
Arver
csendes tag
Leadtam a rendelést írtak is h követhetem a következő számon erre küldenek egy ilyen e-mailt:
You recently visited our online store and we noticed that you didn't complete your order for the following items:
1 x Cube U30GT II RK3188 Quad Core 10.1 inch 1920*1200 with Android 4.1 OS Dual Camera HDMI Bluetooth 32GB 1.8GHz
$257.99 each
To complete your order right now, just click on the link below:
Complete Your OrderTehát h nem teljes a rendelés kattintsak rá viszont itt megint kéri az adataimat stb.. meg h fizessem ki újból...-.- Ilyenkor mégis mivan ?
-
Cathulhu
addikt
Csatlakozva az elottem szolohoz: Az S2 felbontasa pontosan hatoda ennek a tabletnek, mig a GPU mindkettoben tobbe kevesbe ugyanaz a kicsit mar koros Mali400(MP). Ez azt jelenti, hogy 6x akkora terheles van ugyanazon a GPU-n. A CPU magok szama es a memoria mennyisege ebben az esetben irrelevans.
-
Zol77
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest