- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
kferenc22
tag
Segéd nélkül 7,443-at mentem, full perfectbe, de addig nem megyek a boss ellen amíg meg nincs a tuti megoldás, az előző 3at is így rontottam el...
706k-val fejeztem be végül a szezont, de most is gyanítom hogy kell annyi a biztos top1hez. Viszont a Mazda legalább valóban jobb, mint a laferrari segéd nélkül :-) -
1stVikman
senior tag
-
DonToni
aktív tag
Remek... bár asszem erre már volt példa, hogy volt egy Z4-em (alap) és "kirakóból" össze jött egy PRO, de csak a meglévőt "upgradelte"...
Amúgy frissítés óta nem csak a LaFerrari b*szódott el, hanem pl. a reklámokra is újra indul a játék.. (vagy csak nálam?) Próbáltam már törölni a gyorsítótárat és újra indítani a telót, de ugyanaz... 3. streak után újraindul a játék...
-
Fehdavee
tag
Hali!
Fentebb írtam hogy lett meg nekem az s7. Am az international az csak majd egy pachbe jön ki mint a többi szerintem. A charger meg full tuningon is ugyan olyan időket meg segéddel talán még jobbat is. Nekem tegnap segéd nélkül sikerült az arany multi szóval segéd se kötelezőBár eddig nem sikerült mindig lehagyott a végén valaki egy picivel de segéddel eddig soha senki. A 300 aranyas cuccot meg én is megveszem a chargerre ha lesz annyim.
Én annyit kérdeznék még hogy neked mennyi a single állása mert én hiába toltam végig a t1 et minden mellék küldivel akkor se nőtt az rp% nem értem miért....Annyit ír az rp boost infónál hogy career progression-5 Bosses Beaten +25% ,de ez akkor nem fog soha fentebbmenni hiába csinálom meg a mellék küldiket? Már lassan a t2 is kész lesz fullra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest