Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez azért attól is függ, hogy milyen célra szeretnél kocsit venni.
Ha pénz gyűjtésre, akkor mindenképp olyat, amivel tudsz játszani World Tour versenyeket, mert azokon a versenyeken nagyon lehet a pénzt gyűjteni.Persze ehhez az is kell, hogy folyamatosan nyerni tudjál azokon a versenyeken és számolni kell azzal is, hogy ehhez minimum Pro Tuner segédnek aktívnak kell közben lenni (szóval arra is kell költeni) és ismerni az adott kocsinak a legjobb technikáját, amivel legtöbbször tudsz nyerni.
-
Amur
addikt
248 pont nekem is az alap(48 kocsim van), de veszteni meg nem kell(ott a blogger, ha 300k felé mész és már tényleg sokat bukhatsz kötelező)
Viszont gyakran előfordul most is(360e RP van top 3%) hogy 5-600 rp-t is kapok egy versenyért, ha nagyon lehajrázom.
Én most szabin vagyok, de 3-4 streaknél többet nem nyomok egyben le mert nem akarom elunni az életem.
Kétóránként tolok egy ilyen kört, van még bőven hová tekergetnem mert tegnap hajnali 5nél tartok. -
Amur
addikt
Én ma toltam olyan ellen is akinek több mint 4millió RP-t írt...
Simán nyertem. Tény hogy a minőség felett gyakran győz a mennyiség, és hiába futunk jobb időket ha kevesebb időt szánunk rá. Nekem is az a kérdésem hogy minek szán valaki ennyi időt rá, ha 1/8addal is simán 1%-ban lenne?
Nem kérdés hogy valami hack. Szeretném én is a Vipert, de annyi meló volt mostanság hogy a 10%-ért is harcolnom kell majd.. -
Amur
addikt
Érthető, és jó ötlet, sokszor nem tudom előre lejátszani, így akkor utólag is pótolható!
Egyébként visszatérve az RP kérdésre,
egyértelmű hogy ha sokat játszunk egymás után egyre kevesebb RP-t ad. Valószínü ez a "beépített védelem",ezért nem büntetik az idő tekergetést.
Érdekes módon a classic-ban fordítva van,ott a 3.streak végén kapod a legtöbb RP-t...vagyis minnél többet játszol,és nyersz egymás után annál több az RP.(ott bronze-silver majd gold streak bonus van)
Ez így lenne logikus, nem úgy hogy az elején kapom a legtöbbet.
Ez tényleg azért lehet így a CSR-ben hogy ne tekergessük az időt.
Amikor megteheti az ember akkor ki kell várni, ha viszont tudom hogy nem lesz időm rá,akkor még a kevesebb is több mint a nulla RP,vagyis akkor tekergetni "kell".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- OpenWRT topic
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest