- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Kicsit megkésve, de próbálok válaszolni.
A sok pénzhez és aranyhoz sokat kell játszani.
Ott vannak a Daily Battle-k, ami ha minden nap játszol legalább 1x ilyen versenyt, akkor 3 aranyat vagy ~56K pénzt ad. Ezek a versenyek egy nap többször is játszhatóak, 4 illetve arany esetében 6 óránként. Azaz egy nap 12 aranyat össze tudsz szedni vagy ha pénzes nap van, akkor ~330K pénzt.
Aztán ahogy már írták is, a World tour versenyeken is jól lehet kaszálni. Én LaFerrarival tolom, ahol 51 ezer a beugró a versenyekre, de a 6 megnyert verseny után 153 ezret kapsz vissza.
Ha használsz segédet, az persze pénzbe kerül, de még akkor is pluszban jössz ki, ha tuner+blogger használatával mész.
Aranyra meg ott vannak még a RYF versenyek is, amit már egyszer leírtam itt: [link]Ha valami még nem tiszta vagy konkrét kérdésed van bátran tedd fel. ;-)
üdv: VikmanMÁS: 566K RP-m van, ~1500. hely, remélem elég lesz a top 1%hoz a végén, mert már nagyon nincs kedvem nyomulni.
-
Ha fontosabb a játék neked, akkor szerintem vegyél egy alap arany csomagot, utána pedig óvatosan tekergesd az órát.
Egyszerre 2 órát elég előre tekerni.Amúgy meg húsvét alkalmával várható, hogy majd néhány nap erejéig ajándékoz a játék pár tallérnyi arannyal csak azért is, ha belépsz az adott napokon a játékba.
Legalábbis karácsony környékén volt ilyesmi. -
1stVikman
senior tag
Az nem gond. Alapból van 1-2-3 csillagos gépi ellenfél. Mindegyikhez tartozik egy idő, aminél jobbat kell futni. FB-s ismerősök csak "extra" lenne, 1 aranyat kapsz utánuk, meg lehetne egymással "versenyezni", hogy adott autóval ki tud jobb időt menni. Nekem 2 ismerősöm van csak ott, de egyik sem játszik már, vagy csak nagyon ritkán, szóval az nem feltétel hozzá.
-
1stVikman
senior tag
Told a RYF versenyeket. Ha már nincs több megnyerhető autó, akkor aranyat ad a 3 csillagra teljesített autóknál. Annyit, ahányadik tier-be tartozik. Pl. Berlinettával lenyomod a 3 csillagos botot, T5-ös autó= 5 arany, ha nincs már megnyerhető autó. Ha még van, akkor érdemes a T1-2-3 kocsikat futtatni addig 3 csillagra!!!
Én 300K RP fölött mindig veszek bloggert, mert ott már 2-3000 pont megy a levesbe, ha veszítek. Tuner meg azért kell, mert LaFerrarinál 7.10x-es időket lehet így menni, nélküle meg más váltás kell, és úgy "csak" 7.44x-et tud, ami azért jelentős különbség.
Szerintem farmolj egy kis pénzt és utána menj multiba, és mindig vegyél bloggert+ tunert. Én csak pénzért veszem ezeket, aranyat nem nagyon költök.
Ha tekergeted az órát is, akkor a beugrót is megspórolhatod a második streak-től kezdve, feltéve, ha megnyerted az összes versenyt.
Én úgy csinálom, hogy pl. ma még nem játszottam, tehát éjfélig vissza tudom állítani az órát.
Szóval először kilövök minden futó appot, majd visszatekerem az órát, és indítom a játékot. Lenyomok egy streak-et, ez ugye 6 benzin. Utóbbi időben multiban is dob be hirdetésnézésért benzint az 5. és az utolsó benzinnél. Tehát folytatva a láncot a streak 2-t beugró nélkül és óratekerés nélkül le lehet játszani. Mikor az is kész, megint kérdezi, hogy akarom-e folytatni, persze nyomom is tovább beugró nélkül, de már nincs benzin. Na ilyenkor alkalmazásváltóval átlépek az órára, megtekerem kb. 80 perccel előrébb, majd alkalmazásváltóval gyorsan vissza a játékba. Ha elég gyors vagyok, akkor elég volt a telóban a ram, és nem tölti újra a játékot, hanem ott fogad, ahonnan kiléptem.(Persze akinek jobb telója van, azt nem fenyegeti ez a veszély. ) Na ilyenkor sír a játék, hogy túl sokat voltam távolt, és a bónuszomat buktam, de a versenyeket lenyomhatom tovább ugyanúgy beugró nélkül. Ha végig nyerem a streak-et kezdődik előröl a folyamat.
Hátránya, hogy max. streak 2-ig lehet eljutni, előnye, hogy nyerés esetén nincs beugró.És dől a lé!
-
1stVikman
senior tag
Érdekes, mert mikor én elkezdtem, akkor csak tier 3 után nyílt ki a multiplayer lehetősége.
Szóval szerintem normális, hogy T2-ben még nincs megnyílva a multi. Az meg, hogy már meg volt nyílva, az lehet amiatt, hogy megzavarodott a profilváltások miatt.MÁS:
Nekem se PRO egyik Jaguar sem, és szégyenletes mennyiségű RP-t ad csak. T4-el mentem pár versenyt, először még adott 1000 körüli RP-ket, aztán beállt ilyen 2-300 közé. A LaFerrarival is csak a fix 100 RP+ %-os szorzó jön már csak (ez jelenleg 285RP), így elég lassan haladok. 337K és még csak top 2%. -
1stVikman
senior tag
Látom megoldódott...
Pro versenyeken csak Pro autókkal tudsz versenyezni, Race the world-ben megint csak meg van adva, hogy milyen autókkal mehetsz.
Azt válaszd, amelyikhez van autód.Más.
Berlinetta szezon top1% pipa, nem lett plusz autó, csak lecserélte a meglévőt.@corvette
Nekem a RYF-ben 7.704 a legjobb időm a Berlinettával, de nem tudom reprodukálni a youtube-os viedók alapján. Már kb. 8-10 próbálkozáson vagyok túl, de nem tudom milyen technikával mentem azt az időt.
Vagy a frissítésekkel mókoltak benne valamit, vagy nem tudom. Próbáltam, hogy csak 3.-ig váltok, vagy hogy 5.-ig, később lövöm el a nitrót, wheelspin start stb., de nem sikerült. -
Írtam előző hozzászólásomban...
Ha nem tudod, hogy miről van szó és szerinted ok nélkül gyanúsítanak, akkor írjál a support-nak, hogy "ez meg ez van, kérem engedjenek multizni"!Csalásnak számít pl, mikor külső programmal "hack"-elgeted magadnak a játékot, mondjuk végtelen aranyat és pénzt szerezve ezáltal.
-
Ja hát itt bizony olyasmi van, hogy meggyanúsítottak a fejlesztők, hogy nem-e csalás útján szereztél-e bizonyos előnyöket a játékban a közelmúltban.
Ha szerinted totál ártatlan vagy, akkor írjál rájuk és megpróbálnak segíteni!Új szezon néhány óra múlva fog kezdődni.
Pro autók, azok a sima kocsiknak egyfajta exkluzív változatai, amik annyit jelentenek, hogy pl Pro multiplayer játékkategóriában csak olyan autókkal indulhatsz és ilyen játékkategóriában játszva magasabb nyereményeket lehet szerezni.Az RP (respect point) az multiplayer-ben játszva gyűjthető versenyek nyerésével. Ezeknek a pontoknak a gyűjtésével lehet előrehaladni a világranglistán.
De jelenleg ezek a multiplayer infók téged amúgy sem nagyon érintenek még egyelőre.
-
Szia!
Csak Boss-ok és egyébb főbb tagok kocsiját tudod elnyerni és tudni fogod, hogy mikor, ugyanis ki fognak téged hívni ilyen versenyekre a játék folyamán (te viszont nem tudsz ilyet kezdeményezni).
Azt viszont tudni kell, hogy a kocsielnyerős versenyek keményebbek szoktak lenni többnyire, mint a komolyabb tét nélküli, átlagos versenyek.Multiplayer-t meg gondolom azért nem tudsz egyelőre nyomatni még, mert kezdő vagy és csak az egyjátékos mód valamelyik pontját elérve fogsz majd tudni multizni.
De szerintem azért a "Locked"-nél több infóval kéne szolgáljon, nem ír apróbb betűvel közben feltételeket?Szezon meg pont ezen hozzászólásom írása közben zárult és innentől pár óra múlva nyílik az új.
Időtartamuk 2-3 hét szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Formula-1
- Autós kamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest