Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
popey37 #5529 üzenetére
A másik, hogy az a pénz számszerűen hiába több, ugyanannyi kenyeret kapnál érte, mint amikor megvetted a cuccokat. (Más kérdés, hogy te pont áron alul szoktál hozzájutni mindenhez..)
5150head (#5528)
Ne add el a szerkót, csak ha vesetranszplantációra kell a lóvé!
Laptopokról sokat lehetne beszélni. Az a probléma, hogy tényleg ki lehetne dobni a 2-300.000 Ft-os gépek nagy részét is pár év múlva, ugyanúgy, mint sok telefont. A másik, hogy azt gondolná az ember, hogy majd a 400.000 akkor jó lesz. Sajnos azonban ez sem valószínű. De ha jó is lenne; kinek van pénze fél millás laptopokkal szaladgálni?
Én itthon is, sőt szűk családi körben is, meg melóban T530-at meg T430-at használok. Teljesítményben sem marad el, a konstrukció meg iszonyat jó mai szemmel és tudom, hogy 5 év múlva is hibátlanok lesznek ezek a gépek. Úgy néznek ki, mintha tegnap vettem volna őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest