- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
fpeter07 #3645 üzenetére
Az se rossz, amikor meghal, mert nekisprinteltem a falnak...Oké, hogy 80km/h-val betonnak szaladni egyenlő azzal ha elcsap a TGV, de attól sem törik el a keze mikor a 2 tonnás járgányt püföli.
Egyébként jó lenne squadokba tömörülni mint a BF-ben, azért remélem még lesz...
-
válasz
fpeter07 #3619 üzenetére
ajánlom figyelmedbe a far cry 2 25perces videot.. nah ami ott van az már tényleg szél.. elfújja a füstöt, a letört faágakat, sőt faágakat is letör az erős szél, felhőket mozgat, meg hasonlók.. elég sokat tud a far cry 2 engine-je, azt kell mondjam, hogy még a cryengine 2-t is le lehetne vele söpörni.. és amit eddig láttunk az csak egy pre-alpha cucc.. cryengine 2ben a fák törése volt a legnagyobb ujitás, ami valljuk be nemsok (legalábbis azon lovagolt midnenki, hogy huu tüzifát lehet csinálni)
-
HaroWerks
senior tag
válasz
fpeter07 #3514 üzenetére
Nekem a kedvencem a minigun.
Ha hihetünk az előzetes filmeknek, akkor olyan rombolást lehet vele csinálni a növényeken mint a predátorban
Mindig is hiányoltam a játékokban, hogy a pálya nem, vagy csak alig rombolható, pár éve volt a Red Faction, abban már mutattak valamit. -
feka007
veterán
válasz
fpeter07 #3462 üzenetére
Ennyire még nem sikerült elmerülnöm a fellelhető hadigépezetek között, de valóban, ez az egyetlen dolog amitől egy battle tankban is rögtön kicsinek érzem magam.
-
Jhonny06
veterán
válasz
fpeter07 #3381 üzenetére
Igazából fogalmam sincs.
Megnéztem az options-be, ott nem írt ilyesmit, ezért ugrottam párat az NK bázishoz közeli hírdról bele a folyóba, nyomkodtam a billentyűket össze-vissza és egyszercsak sikerült, amikor leérkeztem nem fogyott életem, csak utána elütöttek
Azért nincs gondolom az options-be, meg sehol, mert ennek akkor lesz értelme, ha gépekből ugrassz ki, egy ilyen pályán minek.
Még megpróbálom és küldök privit, ha újra sikerült.
Igen, csak egy sima távcső, de egy ekkora pályán azért szvsz kell, legalábbis rajtam már segített.
-
athomi
veterán
válasz
fpeter07 #3318 üzenetére
"A fejlesztők saját állítása szerint a játék remekül fut majd egy mai átlagos gépen, ami úgy egy nem dual-core-ros 2 GHZ körül ketyegő processzort, egy giga ramot, és egy teljes körű DirectX 9.0c támogatással rendelkező videokártyát jelent. És igen, szép is lesz."
Ja persze... -
p a s s e r
őstag
válasz
fpeter07 #3312 üzenetére
Egészen pontosan Instant action (free for all),
és a Hatalmi harc (ami a betában van), a magyar nyelvű verzsön szerint.Amúgy én is úgy gondolom, hogy egészen funny a multi (Crysis), viszont sok dolgon elvérezhet idővel. Jön majd a sok csíter (mennyit és mit tesznek ellenük?), kérdés, hogy
a netkód hogy fog a véglegesben működni (azért sztem a betában nem túl biztató,
lagzik mint állat), stb...Meglátjuk, de tény, hogy soha nem lesz a Crysis multi olyan kiforrott, mint egy direkt multinak készülő játék.
-
-
Pala
veterán
válasz
fpeter07 #1317 üzenetére
megvan neki, jah.....oszt amikor megkérdeztem, hogy nem érzi-e egészen véletlenül hatalmas pénzkidobásnak a dolgot, jól leoltott..
De a Sims is erről szól, bár nem tudom mennyiért árulják a kiegeket, de gyanítom, hogy nem 2000Ft-ért
Nekem egyetlen EA-s játékom van eredetiben, ez pedig az Undying, de ezt is a megjelenés után 2 évvel vettem, Classic kiadásban, 4k-ért. -
alien_
őstag
válasz
fpeter07 #620 üzenetére
Ezt mire alapozod? Biztosan elindul annyival is, az más kérdés, hogy mennyi időt fog malmozni a gép minden leadott lövés, meg bármilyen új megjelenő object után..
Egyébként is, 512mb ram megfordul egy 5eFT-ban, szvsz csak az nem bővít, aki nem akar (költeni egyáltalán a gépére, de annak meg eleve Crysis felejtős).
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
válasz
fpeter07 #337 üzenetére
SP1-en nekem anno nem futott a Carmageddon TDR 2000.
Bár lehet, hogy más oka volt, de nem néztem, mert akkor még nem is értettem annyira hozzá. Egyébként csak vicceltem, hogy szívesen felraknám újra, nem akarok én házfal méretű pixeleket nézni, meg ma már egyébként is élvezhetetlen, elavult, és gagyi...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest