- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17149 üzenetére
Azért egy 9800GX2, vagy GTX-280 se lenne egyáltalán visszalépés...
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17146 üzenetére
Azért nem csak a Crysisban gyorsabb az. Pl Far Cry 2-höz szerintem igencsak kelleni fog a kraft ősszel, és lehet, hogy az se fogja kihasználni a multi gpu-t, akkor meg megint nem lesz gyorsabb.
Most 7k ráfizetést simán megér.
Te vehetsz X2-t majd, de én már nem akarok 50 ezer felett vga-t venni. -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17041 üzenetére
A Vtol megint csak más szvsz. Ha nem próbáltatok volna a prototypehoz jönni ötször egymás után, mikor mindig kilövünk Vtollal, hanem a messzebb lévő bázisokat elkezditek foglalni, akkor ti is tudtatok volna venni Vtolt mondjuk, amivel kiszedtek mondjuk.
Velem is volt már úgy, hogy ugyanazon a mapen ott voltam a porototypeban, és jöttek vagy kétszer Vtollal, de végül sikerült kiszedni tankelhárítóval
Mindegy, szerintem sem érdemes ezen összeveszni, játék azt csá... -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17038 üzenetére
Kicsit azért nem ugyanaz instant actionön befészkelned magad olyan helyre amit csomóan nem ismernek, meg power strugglen a hegyről/épület tetejéről sniperezni, ahova ötszáz féleképp fel lehet jutni... Most instanton a legutolsó pályánál felmásztatok a tetőre, és akárhányszor kimentem a fedélzetre, már szedtetek is le Gausszal, Spectateben néztem meg hogy honnan a vérből lőttök... Fel se tudtunk menni a fedélzetre, mert már akkor tudtátok, hogy honnan megyünk, mikor vitt fel a lift... Másrészt power strugglenél van mérőeszköz, nem csak a kemphelyen van Gaus, van esélyed... Persze amit ott is egyesek szoktak csinálni, hogy mindenhova kocsival járnak, és csodálkoznak, hogy állandóan kivannak lőve... Ma viszont meglepően jól játszottak azok is poweren, ment a taktika végre. Bár állandóan gl-lel járni se kéne, teamkill nélkül így elég lámaság, hogy egy méterről kilőtök vele, ti meg meg se sérültök...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #17038 üzenetére
más hatalmiban egy helyben ücsörögni,mert ott van az a szaros szkennelő.beméred aztán 250m-ről is ki tudod durrantani...
noh mindegy,eddig is a hatalmit szerettem ezután meg csak az lesz,elég is volt ennyi az azonnali kipróbálásából...
az játék hogy egy helyben ácsorogsz és mihelyst arra téved valaki durr bele? biztos élvezetes lehet,mint amikor beállsz egy ajtóval szembe,és ha nyílik már lősz is,találkoztam ma ilyennel is
-
Csabahun
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16897 üzenetére
Nem mi csalunk,tehát nem a szokásos itteni csapat.
Neten játszottam 1 órája és ott repkedtek.
Most meg a köcsögje 5perce (Artur) 1 lövéssel leszedett+ a gránátja 10m-ről is halálos.
Kipróbáltam saját gránáttal ugyanabból a távolságból és 30 pajzsot szedett csak le.
Tehát csalt a köcsögje.Tiszta ideg lettem megint.
-
fpeter07
veterán
válasz
Beowulf_78 #16883 üzenetére
optimalizáció...
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16883 üzenetére
Ez sztem mindenkinél így van. 7300GT-vel meghesszeltem, átleg 40 FPS-t produkált 1024-ben low-on!
De tényleg! Tök gyors volt, és nem akadozott!
Aztán megnéztem multiban...gyorsan ráéreztem a 800x600 szükségességére...
Valahogy nem stimmel ez a Crysis motor. Az első CPU benchmark tripla sebességgel megy a másodikhoz viszonyítva... -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16869 üzenetére
Rendben...majd csinálok újat..
muszáJMár a postán va az Ultrám
igen már más is panaszkodik... akkor késztek egy new-t
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16866 üzenetére
Mellesleg kétlem ezt a maximális ltszámot...már vagyunk vagy 30an felvéve
de majd intézkedem valamit
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16866 üzenetére
nem tudom kitörölni..kellene csinalni ujat..mert már sok olyan van aki nm is játszik..akkor meg minek ?
-
szasanyi
félisten
válasz
Beowulf_78 #16823 üzenetére
Hát ezt állítja pedig. Lehet ki kéne cserélned azt a fos quadot E21xx-re oszt jobb lenne.
-
Danielson93
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #16815 üzenetére
Szia!
Ma mikor lesztek fent és melyik ip-n? -
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16815 üzenetére
Ne aggódj hamarosan csatlakozni fogok én is csak most sok a dolgom. Szerintem már játszani sem tudok.
-
athomi
veterán
válasz
Beowulf_78 #16777 üzenetére
Ahhoz, hogy akadozva lásd a képet kirívóan magas pinggel kell rendelkezni (sok százassal).
Volt olyan ismerősöm, akinek stabil 30-40-es volt a pingje, kívülről nézve rettentően laggolt, de ő magát nem látta laggosnak. FPS laggja sem volt. Mái napig nem értem a jelenséget.
-
athomi
veterán
válasz
Beowulf_78 #16777 üzenetére
Nekem 1Mb-es a netem és Cod4-be felmehetek 50 fős szerverre is, akkor sincs gond. Ráadásul t-online-nál vagyok ADSL-en, aminek kaki a feltöltése.
Az biztos, hogy alacsony sávszélesség mellett nem kell torrentezni, mert a legcsekélyebb sávszélesség vesztésnek is magas ping lesz az eredménye. -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16769 üzenetére
Nálam is valami más volt...ingyért játék,nem panaszkodhatunk
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #16759 üzenetére
Nálam meg blend alatt nem volt hiba, játékok meg kilépkedtek.
-
szasanyi
félisten
válasz
Beowulf_78 #16744 üzenetére
Biztosan, ezen már ne filozofálj tovább.
-
west
őstag
válasz
Beowulf_78 #16748 üzenetére
ok,de nem volt eroszakos.
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #16745 üzenetére
Nem akartam én erőszakos lenni, úgy gondolom nem is voltam. Sajnálom, ha annak tűnt.
-
szasanyi
félisten
válasz
Beowulf_78 #16722 üzenetére
Vagy te értettél félre, vagy én... 1 biztos: nem vagyok Pisti.
Egyébként a véleményem megalapozott, bár lehet nem vagyok olyan spiller tuningban mint te. És semmit messzemenő következtetést nem vontam le, mindössze rámutattam a tuning sötét oldalára, és mintegy megkérdeztem te hova tartolzol.
Rendben, akkor te harmadik ideális kategória vagy, ahova - ha jól értelmeztem - én sosem tartoztam és nem is fogok. Ezen fölösleges megsértődnöd, meg egyébként sem az volt a célom. Ha így lenne, észrevetted volna. -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16738 üzenetére
a szero készen van csak csatizni kell te butuss
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16730 üzenetére
aha..nem fogok annyit költeni egy lapra mint két VGA ra
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16730 üzenetére
Sok a duma!
Nem lőjük halomra egymást?
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #16674 üzenetére
Sajnos az is közrejátszik, hogy a játék szándékosan szarul lett megírva Ati-ra, multiban nekem 1360*768-ban ultra highon (Xconfig moddal) egész jól menne, ha nem lennének olyan dolgok, mint pl hogy bemegyek a Protopybe, és ha lenézek a földre, leesik 10-re az fps, kint meg vígan fut 30-cal...
Ilyen GTX-szel nem volt természetesen, bár nem is nézett ki ilyen jól a játék
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16722 üzenetére
Nem jössz egyet bohóckodni?
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16714 üzenetére
dede..kő a vasszer,úgy kevesebb helyet foglal, HR-t meg eladom valakinek
szasanyi: hogyhogy melyik ultra? 4 ultrája van az nVidiának... gondolom nem a 6800ultra
Tuning verzió meg nincsen belőle a Gainwardnál. -
szasanyi
félisten
válasz
Beowulf_78 #16707 üzenetére
És minek ekkora mértékű húzás? Mert ki nincs használva, cserébe van instabilitás.
Ha megnézed ezt láthatod, mi az ami kell, és e fölött szinte felesleges. Szóval az a véleményem, hogy a rendszer stabilitását nem érdemes feláldozni ki sem használt teljesítményért.
Persze tuning őrülteknek ez fontosabb, mint maga a játék. Nem tudom te hova sorolod magad - tuning őrült avagy gamer csoportba -, de érdemes fontolóra venni. És nem azért, mert én mondtam...
-
JanR
addikt
válasz
Beowulf_78 #16707 üzenetére
Na mar most. A tulhuzas lehetetlen, minden stock-on megy. A crack is valotlan, mivel eredeti a crysis-om. Igy a te 2 elmeleted kilove. Amugy a tulhuzas az pont a multheten jott ki mint hiba, mert a crysis alatt fagyott. Most egyszeruen csak az exe hibat eszlel azt leall. Szoval valami masotlet?
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16695 üzenetére
Bocs, de most nem akarok mert már hamarosan megyek aludni. Majd holnap bepótoljuk! Vagyis ma!
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16688 üzenetére
Ohh! Amint a gépet kézbevettem!
Annyit ír ki, hogy megszakadt a szerverrel a kapcsolat. De ezt szinte teljesen egyidőben azzal, hogy rákattintok. Pedig direkt vettem egy kis VGA-t ide...Az a baj sztem, hogy az egész kórház egy nagy hálózat, és a szerveren van letiltva a rendszergazdik által valami szar. Például a keresőbe nem tudod beírni, hogy játék, vagy video, meg game, meg egy rakás "kulcsszót"...
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16682 üzenetére
Xfire-nek van egy ilyen funkciója hogy mutatja az fps-t. Múltkor is ment miközben futattam a Benchmarkot, és ugye ott is folyamatosan írja az fps-t. Annyi különbség volt köztük hogy ami a benchmarkban pl 30,5 fps volt azt az Xfire 31 fps-nek írta.
-
Játékos
addikt
válasz
30 éves fejjel...i
nkább vegyél egy normális gépet!
#16676:
-
Sirandrish
legenda
válasz
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16627 üzenetére
aaahhhüllllye...már rég alvadtam
Jó hogy nem melózok ezen a héten
Sajna csütörtökön menek fel Pestre úgyhogy csak addig gamelek
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16627 üzenetére
Nincsmit!
Akkor megyek, mert nem látom értelmét hogy ilyen hamar aludjak...
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16603 üzenetére
A minimum felbontás 800x600 én úgy emlékszem.
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16584 üzenetére
GO! ehh restart..A service pack leszedte tuningot...
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16584 üzenetére
Robi dolgozik, és holnap jön a VGA, amivel itt fogom tolni a melóban!
Bocs a dupla HSZ-ért, ez már így marad...
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16579 üzenetére
ÁÁÁÁÁáááááááááááá! Akkor ezért nézett ki ilyen szarul az egész pálya!
Én az utolsó kb. 15 percben csatlakoztam, és mondom mi a picsa van itt, balami szemétlerakó? Mindenütt törmelék, meg roncsok...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16577 üzenetére
Az első pálya amin én is ott voltam az egy állat volt
jól szétvertük az egészet
Én mondtam hogy én nem szeretem az ilyen hentelős témát,elmentem kipróbáltam,de ennyi.
a repülősnél is inkább szereztem egy Gauss-t és befeküdtem egy repcsi alá(bocs a campért...) A Team annyival jobb hogy nem döglünk meg ennyiszer,bár azért jobban tetszett a Crysis DM mint a F.E.A.R.-es
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16570 üzenetére
Smart securitynél kapcsold ki a firewallt...ennyi,ha ilyened van. Egyébként meg tetű dolog amit művelnek,jó dolog a skype,de visszaélni vele
Az ilyenektől szépen megválunk,nem a másikra kenni hogy az öcsém játszott, érdekes, akkor is ez volt amikor szóba került hogy sok a duma.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #16568 üzenetére
Hmm, hát én nem ezt a sztorit hallottam a gyerektől msn-en, megsem említette, hogy mi volt a baja nsr-nek velük, csak azt, hogy ugatott nekik, meghogy őket okolta, hogy a szerver kirakta. Nem azt mondom, hogy ők rakták ki, de ez így már tényleg furcsa nekem is, ha meg igaz... Én azt se tudom, hogy lehet kickelni a szerverről, az biztos, hogy rendes netes játéknál lehetetlen kikickelni ha nem vagy szervergazda, de a Hamachi az lan, teljesen más, nem kizárt, hogy vhogy kilehet kickelni.
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16560 üzenetére
Még jó hogy nem tudok csatizni....
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16557 üzenetére
a kolléga javasolta a fagyos mapot is..otthagytam őket a gecibe,mert annyit esett az FPS hogy játszhatatlan volt..köszönjük emese
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16553 üzenetére
Noh igen...kezet foghatnak fpeterrel.. én biztos nem gamelek velük
ellenük meg még ógysem
Már igencsak jönnének gamelni a srácok.....
(indítanám,de épp bizniszelek egy faja kis quadot)
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16548 üzenetére
Estét! Szerver?
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16546 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16543 üzenetére
Próbáld ki a snow coveredet...lehal a rendszer tőle
Épületben 70FPS: kinnt a havas pályán:9 FPSNálam....
hatalmi harcnál keresd ott ahol te is linkeltél...
a pro-t nem Rád értettem. -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16538 üzenetére
Én is chekkolom a filmet,aztán talán megyek gamelni,bár eléggé megsínylettem a tegnapi hajnali 3ig tartó meccset...ámos vagyok
Valahogy törölni kellene a hamachin a nem használt regeket..mert nagyon sok van már..és sok a dupla is
-
fpeter07
veterán
válasz
Beowulf_78 #16533 üzenetére
ha lesz vmi, akkor abból a tournament map packból legyen, azokon még nem játszottam
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16528 üzenetére
nekem is 4G ramom van...de nem használja semmi
szóval sokat nem veszítek ha csak 3.5öt lát a rendszer
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #16482 üzenetére
Láttam reggel, hogy éjszaka küldtél SMS-t... sorry, hogy nem mentem, de már aludtam, elötte meg ragadtak a szemeim, és ígyis 5 órát aludtam éjszaka... reggel olyan voltam, mint a mosott szar. Én nem nagyon birom ezt az éjszakai bagoly életet...
Éjszaka igazából utálok fent lenni, csak buli idején szoktam (akkor kell is...) "erőltetni".
Délután kéne játszani, az emberek nagyrésze amúgyis akkor ér rá...btw: Kidobó vagy?
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16484 üzenetére
Miért használsz 64bites oprendszert? Nem elég a 32es? Én mondjuk meg vagyok elégedve a Vistával,legalábbis a 32bites verziójával.A 64bitnél is csak az volt a probléma hogy nem indult a Crysis
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16482 üzenetére
Kár h hamar elmentek, pedig jól indult..
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16475 üzenetére
Én benne vagyok! És ha minden jól megy hívok egy új tagot is!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #16475 üzenetére
Nekem menni kéne aludni, mert 6-kor kelés, és megyünk AquaPark-ba... jobb lenne kipihentnek lennem, mert szokás szerint én fogok bal-elől ülni...
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #16467 üzenetére
Autóval viszi, azt is ilyen 90 fokokon... Most éppen a cpu szorzót nem tudom beállítani a bios-ban
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #16462 üzenetére
Mert most nincs gond vele szted? Próbálom húzni a procit, adok neki 1,35 V-ot, Orthos még el se indult szinte, már kilövi magát a gép, mert elérte a 100°C-ot
Még rá se tudtam nézni a CoreTempre... Sajnos én nem tudok mit kezdeni ezzel a procival, ezt nem tuningra, hanem alapórajelen való működésre találták ki, Keldor vagy te biztos tudna vele mit kezdeni, de így látatlanban nehéz, én meg ehhez kevés vagyok.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #16463 üzenetére
Kéne játszani... most végre nem kell hírtelen vezetnem 600km-t egész este, erre nincs senki...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Beowulf_78 #16462 üzenetére
Van szerver egyébként?
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #16459 üzenetére
Beszéltem már vele... megy neki mind a kettő.
Most tuningol, mert kevés az a 3GHz már oda, csak az a baj, hogy B3 stepping...annak már kb. ott is lesz a vége...
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16459 üzenetére
Milyen lapban hajtja?
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16449 üzenetére
Heee!
Egyetértünk, de ismétlem magam:
"éppen ezért talán már 3-3-ba is belevághatunk felőlem". 4 fő szerintem is badarság hatalmi harcban!
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16446 üzenetére
Ez így igaz! Nekem személy szerint nagyon élvezetes a csapatjáték, éppen ezért talán már 3-3-ba is belevághatunk felőlem, de az baszott nagy lenne, ha lennénk vagy 10-10-en!
Mondjuk ahhoz már elkéne egy igazi irányító, aki a stratégiát kitalálja.
Beszerveztem 3 embert, de 2 csak hétfőn, vagy kedden kapcsolódik hozzánk, Szabika meg már aktív (eredeti Crysisszal), csak a hétvégén gyerkőcözik...
Jó lesz ez, mert egyre többen leszünk, és akkor majd lesz lehetőség nem csak éjszaka játszani.
Nem csak te vagy naplopó, én is sokat vagyok otthon napközben, mikor éjszakás vagyok pl. -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16442 üzenetére
nemjutottam a végére
ámos vótam,most van egy hét szabim
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #16431 üzenetére
igazából ebben a játékban nincsen campelés,mivel van egy szkennered,szóval tudod hol vagyok,és olyan hatalmas a pálya,hogy van amikor nincsen értelme
De tény az ilyes típusú gamet preferálomDe ez nem lehet baj
Ezért nem gamelek F.E.A.R.-t...kissé uncsi hogy van 6 halálom meg 8 megölt ellenfelem
Kb. az mint amit Te mondasz. -
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16428 üzenetére
1280*1024. De a GT-től ne is akarjunk sokkal többet...
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16414 üzenetére
Értelek. Annyira nem sem fontos ez a DX10, de azért ha megtudod oldani hogy normálisan menyjen vele, akkor szólj mert az azért jó lenne!
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16414 üzenetére
Nekem semmi baj nincs az unlockerrel! Gyönyörűen futott!
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16410 üzenetére
Jó meccs volt az tuti! A második mapon milyen aránnyal is lettem első? Csináltam képet csak véletlen megnyomtam a billen a power gombot és ez a xar meg ugye nem jegyezte meg...
Asszem 130/40 .
Nagyon ment. Kár hogy feka nem volt ott, kiváncsi vagyok akor hogy alakult volna a dolog.
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16410 üzenetére
én bent vagyok gyere!! Gyertek emberek játszunk egy jót!
-
fpeter07
veterán
válasz
Beowulf_78 #16406 üzenetére
Crysis unlockerrel belépsz és mindent very highra állítasz, kivéve a látótávolságot ne mert az eszik rendesen
nekem igy tök jó volt, utánna meg állíts minden vissza
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16381 üzenetére
Nem kell felvenned mindenkit, elég ha belépsz Laraxior szobájába!
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #16354 üzenetére
Ha minden igaz, már holnap meglesz.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #16331 üzenetére
Ha csak a szakmait nézzük, akkor tényleg "csak" 9, de ha a közösségivel együtt, akkor 10,4 körül van.
Mindjárt öt, és még le se fürödtem... -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #16327 üzenetére
Hát én mostanában már kevesebbet hsz-elek (bár azért nem vagyok épp read-only), de tavaly nyáron sztem így júliusban tuti írtam vagy 1700 hsz-t, a postjaim legtöbbjét akkortájt szereztem, májusban még senior tag voltam, szeptemberben meg már addikt.
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16327 üzenetére
Hát barátom éppen az előbb néztem. Erre csak ennyit... N.C.
Grat! -
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16324 üzenetére
Miért menne át? Nem arról van szó hogy melyiken a szebb. Csak a játékot akarjunk teljesen megismerni és kész
MOD: Közben fanatikus tag lettem !
-
Theodolit
tag
válasz
Beowulf_78 #16317 üzenetére
gtx260 6% százalékkal gyengébb mint 4870 de egy kis tuninng és már is ugyanaz,az árukban nincs különbség.. szóval az se rosszz
Ráadásul van hozzá driver!! tiszta gratis.....
amugy nem tűnik túl valószinünek(számomra) hogy egy kifejezetten nividiás játékban jobb dolgok lennék az új ati kártyák alatt...nálam (pedig nv-s kártyam van) is vannak cserepes virágok meg utca táblák..
-
bbchris
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16315 üzenetére
Valahogy nem vágyódom vissza NV-re , valószínű újrajátszom a game-t márcsak a graf miatt is hogy mennyivel másabb lesz így .
-
fpeter07
veterán
válasz
Beowulf_78 #16309 üzenetére
A kliens nem támogatja a dx10-et...
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16260 üzenetére
Menyj vissza, és megyek beállok melléd, segítek.
-
válasz
Beowulf_78 #16236 üzenetére
@Bewoulf+Mindenki: megnéztem, és 33k a 3870 és 37k a 4850... akkor már inkább 4850....
Egyébként nem kell mindenből High... Egyébként ezeket az adatokat DX9re vagy 10re írtátok?A 4870re nincs 50k-m...
pl egy Medium-High kombót hogy bírna a 4850? -
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16239 üzenetére
engem 6 után rúgott arcon először a hercegnőm, hogy "iszik, Enci iszik..."
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16206 üzenetére
tegnap majd' pont ennyien voltunk. Jönnek Crysis-ék is. Egyébként a szeró megy.
Ott az IP-m. -
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16204 üzenetére
Én szívesen, de sokkal jobban örülnék csapatjátéknak!
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16193 üzenetére
nekem jó
-
athomi
veterán
válasz
Beowulf_78 #16182 üzenetére
Nincs a kártyával gond, egész egyszerűen csak nem a játékosoknak készült.
Nem is igazán értem, összeállít egy konfigot, amivel még lehetne bármelyik játékkal játszani, de egy olyan VGA-t tesz bele, amivel a játékot el is felejtheti. -
Gerisz
addikt
válasz
Beowulf_78 #16175 üzenetére
az igaz 1024X768-ba
de érdekes módon nekem az enyém is kevés hozzá, hogy"simán" fusson nem árt nekem is a Mediumra venni egy két dolgot 1280x1024-be. Mondjuk még az elején mehet minden maximumon (Vista alatt, bár nem igazán veszek észre külömbséget) -
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16171 üzenetére
Jó reggelt!
De rég aludtam ki magam ennyire...A tököm a Crysis-ba!
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16164 üzenetére
gyere én fent vagyok!
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16164 üzenetére
ereggy
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16162 üzenetére
szever van, nyomják is ott a srácok ketten a deathmatch-et...
5.232.246.37 így hagyom reggelig... -
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #16148 üzenetére
héhé nyugi nem tudtam , mostmár tudom.egyébként annyi a tanulság hogy legközelebb a középső hugom nem kell gépközelbe engednem...
mod. amúgy nem véletlen hittem azt. Azt írta amikor csatlakozni akartam hogy kitiltottak a szerverről.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #16111 üzenetére
Majd holnap még megdumáljuk, hogy hogy legyen. Én is a 2 órás gamet preferálom.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #16109 üzenetére
De pontokban mindig mi nyertünk eddig... Amúgy igazából még tényleg nem nyert senki, mert ahhoz szét kéne lőni a bázisotokat, de előtte lekell szedni a védelmet, így hárman egy csapatba meg kicsit kevesen vagyunk ahhoz hogy egy óra alatt leszedjük a védelmet is, meg közbe bázisokat és pontokat is szerezzünk. Egyszer megkéne csinálni, hogy nyomunk egy kétórás power strugglet
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #16107 üzenetére
Sztem már én nem játszok, mostmár holnap inkább. Majd írjátok be, mikor lesztek.
Ja, és rakjál fel te is Skypeot, hogy tudjatok beszélni, mert így soha ne fogtok nyerni. -
nagyamte
tag
válasz
Beowulf_78 #16095 üzenetére
6. nagyamte
Ha még beférek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest