- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
egyrészt számomra nem túl sok a különbség, másrészt az alsó képen látható SunShaft effekt a betaban is elérhető
a többi +effekt nem egetverő imo
a beta vize is sztem inkább hajaz a dx10-es képre ( a fehér habszerű részekre, hullámokra gondolok, nézzétek meg milyen a látvány mikor kijöttök a tengeralattjáróból, kb ua.) -
törölt tag
Ezzel mindössze annyi a baj , hogy ien akciók szököévente adódnak
...tényleg vannak szituk amikor van eksön dögivel és jó is...,de ált inkább nincs vagy ,ha van akkor éppen egy bunkerből próbálsz kijutni
spawnolás után.....mondjuk ahogy elnézem ezt a hangárt ez pálya esetleg játékmod függő is lesz ,hogy mennyire intenziv akciót kapunk..
-
Vistaboy
veterán
Szerintem ez sokkal jobban érdekel mindenkit...
-
ent
őstag
REmélem ez az új nv széria kivárása csak feltételezgetés. Nincs kedvem (máni) az új gtx et eladni egy gém miatt, hogy legyen max élvezet. Mert ugyebár ez nem olyan mint mikor az mx440 et le kellett cserélnem egy 5950ultrára, nem csak sebességről van szó. Ez bosszantóbb.
Habár a dx10 és dx10.1 nem kompatibilitása még durvább.
-
T.Peter
őstag
Hát, igen, van benne valami. Én mondjuk már untam, hogy mindenki ugyanazokat a videókat teszi fel, csak más szemszögből. Kell valami változatosság. Mondjuk a multis videók közül pár jó, nekem tetszik. Akik játszottak a multival, nem mondták el a tapasztalataikat a játékról.
-
-
Xelo
addikt
64bites. szerintem 32 -> 64bit xp váltás nem éri meg. vista olyan mint egy párkapcsolat
kikell tapasztalni egymás nyűgjét--baját, és tökéletesen meglesztek, ''kékhalálok'' és egyéb nyalánkságok nélkül
így is sokkal jobban szeretem mint xp-t. csak egy a kérdés: van-e időd? vista-s kérdésben tudok segíteni, legalábbis 64bitessel kapcsolatban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Amazon Kindle
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Diablo IV
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Projektor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest