- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
B-L-A-C-K #16742 üzenetére
Felreerted. Ez nem flegmasag, ez a piaci termeszetes folyamatokhoz intezett oda.
Az utobbi idoben a topikban naponta 3x be volt linkelve az agora terras proposal, a provisional, az amendmentek es a vegleges varians + konkret airdrop kalkulator, es a fejlemenyek.
Ha valaki ennyi konkret info fenyeben nem tudta szintetizalni, o pontosan milyen logika menten es milyen mertekben reszesul a dropbol, plane go-live utan 3-4 nappal, akkor az egyetlen kezenfekvo jotanacs az lehet csak, hogy nem biztos hogy tobbmillas nagysagrendben erdemes 1-1 coinnal kiserletezni.Lelovom a poent: vesting is van melle, nem csak airdrop
-
Kobe
veterán
válasz
B-L-A-C-K #16740 üzenetére
Mondjuk 30e USD forgatasanal mar lehet nem artana elolvasni a proposalt
Ez ugy altalaban igaz, mindenre az eletben, mert utana csodalkozas vanAkkor ujra: a preattack snapshot a blokklancrol Majus 7ei datumozasu. Volt balanceod majus 7en USTben? Ha igen, megvan a kerdesedre a valasz
-
evadam1
újonc
válasz
B-L-A-C-K #16345 üzenetére
Én nem szoktam írogatni, csak olvasok, de lehet, hogy rólam beszélt.
Én pl. a több, mint 4 éve tartó "munkám" eredményének kb 60%-át buktam el pár nap alatt.
2017 végén kezdtem bányászkodni, és 2020 nyarától elég komolyan (több, mint 1GH ETH-n).
A biztonság kedvéért 30e usd-ért eladtam kriptót, hogy az már akkor tényleg megmaradjon, ha az egész el is menne a levesbe. Amilyen "szerencsés" vagyok, egy hónapja ennek felét lekötöttem UST-ben, mert ugye az stabil! (többi maradt USDT és BUSD-ben)
Tegnapelőttig kitartottam vele, mert hátha visszamászik, de tegnap hajnalban a Luna nullázódását látva úgy gondoltam, hogy legalább valamit kiszedek belőle, mert úgy látszott, hogy az UST is beszalad tiszta nullára. Így a 16k-t eladtam 1k Busd-ért.
Így nekem csak ezen az egy "STABIL" cuccon elment 2 nap alatt 5 millám. Emellett a sok kiskoin miatt ápr.1-hez képest a portfólióm is a 40%-ára esett.
Summa summarum, 40 nap alatt "sikerült" a 35 millából 15-öt csinálni.Ezt csak azért írtam le, mert itt általában csak sikertörténetek hangzanak el, vagy olyan veszteségek, amik pár tízezer forintra rúgnak, pedig gyanítom, hogy más is járt hozzám hasonlóan az elmúlt időszakban, és csak hogy tudjátok, nem vagytok ezzel egyedül.
-
wyll358
tag
válasz
B-L-A-C-K #16288 üzenetére
Itt az lesz a probléma, hogy revolut nem tőzsde. Tüskék kihasználására kvázi alkalmatlan, mert se nem követi a piacot egy-egybeb, ráadásul a kiugró értékeknél nem is adja direkt annyiért, hanem szépen napi (vagy nem tudom milyen időintervallum) átlag árat vesz figyelembe, ezért a sell ordered csak akkor teljesul, ha viszonylag hosszabb időre a szint felé ugrik. Elég szar, na, de nem is kereskedésre való, sose volt az...
-
Kobe
veterán
válasz
B-L-A-C-K #16043 üzenetére
Oszt a 100ezret mibol fogja elerni?
Az ingyen nyomtatott penzbol, amit epp most szuntettek be FED szinten? Felettebb biztato, mert tok jo lesz hogy 100K a btc, de ugyanannyi lesz az 1 havi buszberlet is...Csak hogy ertsd: 1300 milliard dollart kellene valahonnan zsebbol elorantani a 100Ks arfolyamhoz
Nem tudom melyik piac az amelyikbol hirtelen flash crash nelkul ennyit ki lehet vonni.
Vagy hogy mennyire uszna meg a mostaninal brutalisabb hatasok nelkul az 1300 mrd kinyomtatasa.
(az eddigi covidos tapasztalat szerint a helikopterpenz 5-10%a ment befektetesekbe, kriptoba, vagyis 1300 mrdos tokepumpahoz min. 8-10e mrd USDt kene a hiperi flaval kuszkodo amcsi gazdasag nyakaba boritani...... Sounds like a good plan
. -
válasz
B-L-A-C-K #15994 üzenetére
hát pl akkor tudod berakni terra projektbe is az ust-t ha van ledgered
illetve anélkül is ki tudod csak ahogy te mondod az nem az igazi ledger nélkül
metamaskot is ledgerrel érdemes használni
vagy ha van valamid amiben hiszel most csak a példa kedvéért solana vagy valami más, akkor azt is úgy tudod biztonságosan stakelni ha van egy ledgeredbinancot is törték már fel korábbna ha jól emlékszem, ráadásul nagyon szofisztikált vírusok vannak, ha benyalsz egyet simán vesznek pl a binance egyenlegedből egy kamu nft-t, olvastam ilyen eseteket
na, de te döntöd el melyik rendszerben bízol, de a diverzifikálás hasznos lehet
olvass utána alaposan, úgy hozz döntést
attól hogy most szuperjónak, biztonságosnak tűnik a binance bármi történhet és ha ottvan minden pénzed, az izgulós lehet, ha megtörténik -
válasz
B-L-A-C-K #15992 üzenetére
lépj ki a komfortzónából szerintem és rendelj egy ledgert
tudod, ha nem a tiéd a seed, nem a tiéd a crypto
főleg ha jól értelmezem amit írtál és már 30 e dollár fölött vagy, akkor nem tartanám a helyedben a teljes összeget a binanconazt hogy jön-e vagy sem a bear market senki sem tudja biztosan, bár az altokon elszenvedett veszteségeket látva azt is mondhatjuk hogy már benne vagyunk
-
-
r3dsnake
nagyúr
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #15955 üzenetére
Én sem vettem ki, hátha megindul megint mint múltkor.
Nekem is egy nagyobb összeg van benne, meg még pár ismerősnél is.
De legközelebb tuti kiveszem.Továbbra sem értem mire lesz jó ez a token.
Néztem a roadmap-ot, meg a whitepapert is.
Semmi különleges.
Semmi konkrétat nem mondtak. -
pyxystyx
tag
válasz
B-L-A-C-K #15889 üzenetére
Ha beleszólhatok, szerintem 525 dollár az havonta. Tehát ha egy évig maradna a jelenlegi kondíciókkal, 12x525 dollár évente.
Szerk.: sok kicsi sokra megy alapon annyival lehetne még fokozni, hogy a naponta kapott kamatot automatikusan le tudod még kötni flexible savings keretében 3% kamatra. (Ez is még tegnapelőtt, mikor utoljára néztem, 5% volt. Ma már csak 3. Szóval a 30 napra adott 21% sem biztos, hogy megmarad tartósan.)
-
Kobe
veterán
válasz
B-L-A-C-K #15719 üzenetére
Legalabb 5en irjak hogy 99.9 % atbaxas
Historikusan 0 db coint bocsajtottak ki es varhatoan ugyanennyit fognak direkt addressre utalassal kibocsatani....
De majd pont ez lesz a kivetel....A jozan paraszti esz hasznalatahoz miert kene joskodni?
Ennyi erovel siman lehet a facebookos "elon musk szemelyesen duplazza meg a btcd" hulyesegDe mondtam, mindenkinek a sajat penze es hulyesege
-
Kobe
veterán
válasz
B-L-A-C-K #15713 üzenetére
No offense, de a zoldulu hulyesegekkel kimelj meg, pls
Amit emberunk leirt az 3kmrol is a tipikus "utalj tethert vagy mast a megadott tarca cimere" tipusu atbaxas
Tedd mar fel a kerdest magadnak, a teljes kripto okoszisztemaban hany db token volt aminek a kibocsajtasa ugy indult hogy utalj USDT-t egy beazonosithatatlan tarcacimre?Ezek ugye meg veletlen sem banyaszassal, stakelessel vagy defi swapokon szoktak indulni, ugye?
En innentol kezdve letojom, utaljon mindenki jo sokat. Lehetoleg elosztva, 2-3 fele, ide meg a Z*on finance es hasonlo atveros staking oldalakra is, ugy a tuti....
-
Kobe
veterán
válasz
B-L-A-C-K #15606 üzenetére
Ki mit szeretne ugye, konnyen 1-2 huzassal meggazdagodni, vagy konstans es leginkabb fegyelmezett formaban kiszamithato(bb) bevetelre szert tenni. Elobbi egesz nyugodtan lottozhat is melle, mert az is hasonlo esellyel megy, mint belenyulni 1 tutiba. Szvsz meg 1 BTC/ETH fele tobb 10000x futam mar nem lesz, az a hajo elment az egesz piacon.
Az alap problema ott kezdodik, hogy:
- az altok legtobbjenek nincs eselye sokX szerezesre _USD-ben_. Ha a 8% koruli inflacio faj, gondolj bele a 80% mennyire fajna, csak mert ilyen USD inflarol beszelnenk ha ez az erteknovekedes dollarban tortenne masszivabb penzpiaci atrendezodes nelkul. Az eddiginel sokkal rosszabb merteku penznyomtatas kellene hozza (infla), vagy az hogy a taxis is az utolso jattjat is kriptoba rakja (recesszio, senki nem fogyaszt csak kriptot, csak utana mibol vesz a pek kriptot?)
A masik opcio meg, ha fedezetlenul menne vegbe ez a novekedes, a tether es a teljes piac osszeborulasaval jarna kb, a tether alatt most is rezeg a lec azert...- BTC paron van eselyuk sokXezesre, mivel abban denominalva nagyobb a mozgaster, mint USDben. Ellenben sok altnak nincs btc parja vagy sorra vezetik ki oket mert alacsony a volumen bennuk, mindenki inkabb usdben tradelne veluk.
- sok altnak nagyon nagyon hasonlo a chartja, heves felfutas majd be a bekasegge ala. Botorsag azt mantrazgatni, hogy de ez majd mas lesz ez majd mas lesz, hires kozgazdaszok is minden valsag elott ezt szajkozzak aztan megis minden valsag 80-90%ban ugyanugy fut le :)
A berakok X osszeget mint strategiarol: en pl swingtrader vagyok, 1-2 nagyon kirivo kiveteltol eltekintve hetekben, max 2 hetben gondolkozom.
Mult heten osszesen 3-4 spot tradebol a teljes portfoliomra vetitve csinaltam 34%-ot, immar BUSDben realizalva, nem floating.
Ugyanazokat az altokat mazsolazom, csak pl azt amelyik mar elerte a bottomot..... En inkabb ezt csinalom mint remenykedni, hogy a masikban majd talan talan nem lesz lejtmenet (eselyesen de)
A hosszutavu havi atlagom 12-13% kozott van, es abszolut nem pro szinten, limitaltan foglalkozom ezzel, heti par trade.A mondanivalo tanulsaga az, hogy _DYOR_ es becsuld meg a penzed.
Gennyes merteku pluszlovehoz - mivel a 10000x ek ideje eselyesen lejart - nagyobb merteku kezdeti tokeinjekcio kell 1-1 projektbe, akar tobb 1000 dollar. Nincs mar ilyen 1-200 dollarbol multimilliomos leszek sztori.En amondo vagyok, ekkora 1000 / tobbezer dodos osszeget meg portfolio merettol fuggetlenul illik mindig megbecsulni es aszerint vegiggondolni.
-
Kobe
veterán
válasz
B-L-A-C-K #15602 üzenetére
Winchester95nek is..... Hullo kesbe nem kapkodunk, de ha alulrol lovik felfele suritett levegos tuzijatek platformbol a kisbicskas kartacsot, akkor dugjuk fole a kezunk nyugodtan?
Neha olyan "tuti" megmondasok vannak itt, hogy epeszu ember a hajat tepi tole a 3x-5x-100x beirasoktol.
Alapvetoen el kellene kezdeni nem hardcore penzugyi vagy kripto gurukent gondolkozni, hanem a jo oreg JPÉ szel alapveto osszefuggesek menten kerdezni es ha megvan a valasz sajat magunknak, mar higgadtabban lehet arfolyamelvarasokat is gyartani.
Pl. megnezni az ossz kripto market capet, azon belul az egyes tokenek market capjet, a top 10/100 token listajat es saccperkb beloni 10x-20xezes eseten hova csusznanak be az egyes szoban forgo tokenek, varhatoan hogy alakulna, rendezodne ez a lista. Ezt osszevetni a kriptoba be es kiaramlo penzzel, es eleg hamar levonhato a konzekvencia hogy:
A, a legtobb ZS kat friss tokennel vagyalom marad a sokXezes. Ha igen, akkor sem feltetlen sokkal elorebb, mert a novekedes csak a tobbibol kivont forrasbol tortenhet. Ha mindegyik projektbe sokXet lat az ember, es be is vasarol beloluk, eselyesen oda jut ki, hogy az egyik zsebeben sok X lesz, a masikban meg ugyanannyi buko, a netto pozicioja alig valtozik
B, ha nincs massziv atrendezodes, akkor marad a massziv friss tokebevonas. fiskalis/monetaris politikak iranya, a mostani market cap nem feltetlen abba az iranyba mutat hogy sokX merteku friss USD tokebevonas lenne lehetseges a piacon.
Irrealis, kb azt jelentene hogy US haztartasok a beveteluk es megtakaritasuk tulnyomo reszet rendszeresen csak kriptoba kene rakjak.Ha B opciot nem tartod valoszinunek, loop A es be is kerultel egy vegtelen ciklusba :)
En ezert intek barkit a fellengzosen bemondott sokszorozasoktol, nagyon konnyen lejon ki nem egette meg magat a piacon, vagy ki nem volt kint barmilyen tokepiacon recesszioban. Hiaba irja oda hogy "nem tanacsadas"
-
Andreaspasco
tag
válasz
B-L-A-C-K #15573 üzenetére
Fél év távlatban nem tudom, ez függ a piactól is.
Kellene jönnie már egy krito télnek ha az eddigi ciklusságot vesszük alapul.
Viszont sok helyen olvasom, hogy már nem lesz 4 éves ciklus.Nekem a célom 1$ körül lenne pár év múlva. Átlagom olyan 1.1 cent.
Mivel jön a metaverzum április 2-án, ezért veszi mindenki.
Viszont aki most vérszemet kapott és kiveszi stakingből így lehet két hét múlva lesz egy erőseb dump. -
3800+
őstag
válasz
B-L-A-C-K #15564 üzenetére
Március 21-én írtam hogy figyeljétek mert jó eséllyel trend fordulót nyom... azt nem fogom leírni hogy vegyél, mert azt majd mindenki eldönti maga.
Az emelkedés volt látható ne haragudj hogy konkrét célárat nem tudtam neked megjósolni.
Ha köcsögök vagytok legalább olvassatok vissza mire reagáltok, a ti hozzászólásaitok is rendkívül hasznosak voltak.
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #15564 üzenetére
Ez mondjuk tényleg idegörlő. Pont nem rég volt megint nagyobb téma nálatok ez, hogy minek utólag beírni, ha valaki annyira okos meg fasza megmondó szeretne lenni, írja be előre aztán respect.
De nem
Utólag ezzel senki sem tud semmit kezdeni, viszont legalább megkérdőjelezhető, hogy aki utólag írja mennyire hiteles... Előre nem ment, de utólag már igen. Aha. -
-
dobolan
senior tag
-
Winchester95
őstag
válasz
B-L-A-C-K #15481 üzenetére
Én leírtam miért tartom ennyire jónak röviden tömören. (Nem csak a videó).
Leírtam hogy én miként és hogyan fektettem bele.
Leírtam hogy nekem bevállt.Mióta írtam és belefektetett, az a mostani pillanatig tud realizálni profittal.
Ennél jobban ne haragudj meg, de nem akarok belemenni.
Amúgy is tudod jól, akárki akármit mond neked kell eldönteni.De kérlek ha ennyire érdekel nézz utána saját magad.
-
Kobe
veterán
válasz
B-L-A-C-K #15475 üzenetére
Nekem elso kerdes ami eszembe otlott az volt : who the f*ck is Pedro?
Amolyan Ozzy Osbourneos stilusban [link]Egy kendozetlen jotanacs, ha jot akar az ember maganak, es hosszutavon szeretne profitot is termelni, nagyin gyorsan felejtse el az ilyen senki youtube-huszarokat meg a clickbait szarjaikat.
Az esetek 99%ban annyira ert hozza a megmondoember, hogy ahelyett hogy csendben romma keresbe magat vele, a youtubeos hirdetesi aproert azert meg le kell hajolni.Reddit, telegram, stb pump n dump csoportok ugyanezek, egysegIQsok tomegeinek belebegtetnek egy pumpot aztan nezel hogy miert lefele megy az arfolyam. Hat mert most szallnak ki a te penzeden azok akik elore bevasaroltak belole
-
Winchester95
őstag
válasz
B-L-A-C-K #15475 üzenetére
Igen, pont erre alapozok hogy Pedrótól megnéztem a Youtube videót. :D
Ennyire hülye azért nem vagyok.:DA youtube videót megnéztem pedrótól, de nem úgy találtam rá az RBLS-re.
Amit linkeltem Youtube videó, az első profit után volt. Mert akkor csinálta meg.
Egyik videójára találtam rá , őszintén nem is néztem mert TV-n a youtube egymás után hozza a különböző videókat. Ott RBLS se volt. Valami régi videóját hozta be.
Épp ment, aztán elgondolkoztam ezen a discord cuccon.
Mindenki nyomatja ezerrel, azt sem tudtam mi az.
Letöltöttem, elkezdtem beszélgetni velük. Ők mondták az RBLS-t.
Mondták hogy fasza meg minden, de nézzek utána stb....
Én hülye először beleraktam, majd másnap néztem csak utána mikor elkezdődött a dupla pénz kombó....
Mai napig olvasok róla, ezzel kelek ezzel fekszem éppen. :)De okés, többet nem írok róla. :)
-
Andreaspasco
tag
válasz
B-L-A-C-K #15449 üzenetére
Jaja ezért is volt pump and dump.
Általában ez van a listázott coinokkal.
https://www.binance.com/en/amp/support/announcement/c-48
Amint itt megjelenik kb. listázás előtt pár órával, elkezdenek bevásárolni.Nekem autopoolban volt + még vettem is rá gyorsan, így szerencsém volt.
-
Kobe
veterán
válasz
B-L-A-C-K #15400 üzenetére
Hat figy, tok oszinte leszek, de szerintem nem aruloj el ujdonsagot: engem tenyleg (de tenyleg) a kislabujjam koromvegenyit sem igazan erdekel masok hasfajasa a hozzaszolasaim felhangjat illetoen.
A kereskedesben - mivel ez egy zero osszegu jatek - alapvetoen ketfele emberrel talalkozol: Az egyik tul sokat foglalkozik a koritessel, a masik meg hulla nyugodtan es ridegen csak a tenyekkel foglalkozik, es ha ugy van, megmondja arcba.
Tippelj, tobbsegeben melyik van plusszosabb poziban hosszutavon. Lehet a forumon ez is lenyeg, de alapvetoen az exchangek egyike sem egy instagram szeru nepszerusegi verseny... En meg ugy vagyok vele, inkabb az utobbi helyen szeretnek a penztarcamnak bizonyitani, nem feltetlen PH-s nepszerusegi versenyt nyerni.Hidd el, megvolt nekem is a tanulopenz, par szaz/ezer trade, 1-2 tradingszamla full nullazasa, nem realizalt tobbmillios floating profitok utan mar nemigazan tud newbie optimista reakciot kivaltani belolem 1-2 ilyen veletlenszeru sentiment-belenyulas....aki letudta a tanulopenzt, az szerintem sejti mirol beszelek.
Aki meg nem, annak tanacskepp: A piac alapelve hogy tanulni muszaj, de csak valakinek a karan lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- OLED TV topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged