- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
refrigerator #21059 üzenetére
Passz, azt nem ismerem, meg csak nem is hallottam rola.
-
mepet
addikt
válasz
refrigerator #21054 üzenetére
Melyik váltó?
-
kenwood
veterán
válasz
refrigerator #21054 üzenetére
Melyik tozsderol van szo,es melyik ful alatt csinalod a valtasokat?
Convert,limit, vagy market a sell/buy?
Eleve fura, hogy USDT-ben tradelsz,de euroban szamolod a veszteseget.
A crypto hivatalos nyelve a dollar, felejtsd el az eurot. -
tomazin
veterán
válasz
refrigerator #19965 üzenetére
Krakenbol van draga kraken meg kraken pro. A proban sokkal emeszthetobbek a dijak. (ha erre gondoltal europai alatt)
-
tomazin
veterán
válasz
refrigerator #19958 üzenetére
azert nezd meg jobban. ahhoz,h azokat kapd a bent levo osszeg x szazaleka nexoban kell,h legyen.
es nem fillerbaszas ugyanis nemelyik valto gusztustalan osszegeket lehuz, szoval erdemes utana nezni.
gondold at,h mit akarsz, aztan nezd meg az kb hol a legjobb. szerintem a binance ar/ertek aranyban a legjobb, de mint mondtam attol fugg mire akarod hasznalni. -
Frozen
addikt
válasz
refrigerator #19954 üzenetére
Saját véleményem ,hogy hiába olcsobb egy váltó ha nem ott vagy ergo lehet olcsobb lesz a csere ,viszont erre még rájön a 2x küldési díj is ,mert 1x oda kell küldjed a kriptot amikor átcserélted pedig vissza.... Összeségében nem bíztos ,hogy megéri ennyit vacakolni pár centért. Válton tárolni sok pénzt pedig erősen nem ajánlott.
-
dobolan
senior tag
válasz
refrigerator #19785 üzenetére
Jó csak nézd meg a teljes futásteljesítményét. Ez pl. a vechain:
Durván messze van az előző ciklus ath-tól is, én ilyen eszközökbe már nem fektetek, mert alig mozog az ár, annak a valószínűsége, hogy akkora tőke beleáramoljon, mint akár 2021-ben szerintem kicsi. Rengeteg új token van, megoszlik a piac nagyon.
-
válasz
refrigerator #19778 üzenetére
Melyikért lehet kokaint venni?
-
3800+
őstag
válasz
Nekem a portfoliom 60%-a Vechain, kovetem a munkassaguk 3 eve en bizakodo vagyok. Most kezdik felkapni az RWA szektort es ebben ok 7 eve tevekenyen jelen vannak, tuleltek azota is minden csapast ami a kripto piacot erintette. A token rendszere miatt ketlem hogy 1 dollar fole menne mostanaban, viszont a friss pump and run altokhoz kepest talan kevesbe kockazatos. A korabbi ATH kornyeke nekem a kiszallo.
-
dobolan
senior tag
válasz
Én matic-ba és vechain-be nagy várakozásokkal biztos nem fektetnék be. Avax és Near "talán", az utolsót meg nem ismerem egyáltalán.
-
Ryder1
senior tag
válasz
refrigerator #19740 üzenetére
Van, de csak stake-elve airdroppok miatt. Annyira semennyire nem mozgott az elmúlt hónapokban, úgyhogy ha ezen akarsz keresni, akkor én a helyedben mást néznék.
-
nort_on
senior tag
válasz
refrigerator #19719 üzenetére
Szerintem jó magyar nincs. Ben Cowen, kb senki mást nem nézek. Egyébként Coin Bureau is jó, meg MM Crypto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged