Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
spkkill
tag
válasz
refrigerator
üzenetére
Szerintem az elmúlt időszakban, évek után sokan felhagytak a crypto-val. Ilyen szintű érdektelenséget az elmúlt években nem tapasztaltam.
-
válasz
refrigerator
üzenetére
Medve van. Mit akarsz hallani? Siránkozást?
-
Qtyii
aktív tag
válasz
refrigerator
üzenetére
okx olcsó de annyiszor kell igazolni főleg 900 usd felett a ki és beutalásnál hogy tiéd a zsé hogy egyáltalán nem ajánlom... olcsó és jó bybit.eu (fontos az EU) , a bitpanda drágább de egyszerű kezdőbarát és rendezett hátterű.(mindkettő már magyar felületű) ... a másik megbízható a kraken de az angol és bonyolultabb ... szóval kezdőbarát bitpanda.. több trédelés és árérték arány bybit.eu...
-
proof88
addikt
válasz
refrigerator
üzenetére
Küldhetsz be/ki kriptót nem engedélyezett kriptotőzsdére/-ről saját kripto-tárcáról/-ra.
Tárolhatsz is kriptót nem engedélyezett kriptotőzsdén, pl ha már ott van, vagy beküldted, vagy beküldöd.Nem válthatsz fiatból kriptóba, ill. kriptóból fiatba.
Nem válthatsz kriptót kriptóba.Kriptoeszközzel visszaélés (394/A. §)
(1) Aki jogosulatlan kriptoeszköz-átváltási szolgáltatás igénybevételével jelentős értékű kriptoeszközt pénzre vagy más kriptoeszközre átvált, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt különösen nagy értékre követik el.
(3) A büntetés bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt különösen jelentős értékre követik el.
A kulcsszó egyébként a "jelentős értékű", a "különösen nagy érték", és a "különösen jelentős érték". Amennyiben te nem éred el a "jelentős értéket" a nem engedélyezett tőzsdén történő átváltás során, akkor elvileg vétséget sem követsz el.
Egyelőre, mert idővel az ilyen tőzsdéknek kötelessége lesz ellenőrizni is, hogy jogosult vagy-e elvégezni a tranzakciót és ha pl hamis adatokkal veszed rá a tőzsdét hogy engedélyezze a váltást, akkor nyilván az is bűncselekmény.
Ez se nem jogi, se nem pénzügyi tanácsadás.

-
mepet
addikt
válasz
refrigerator
üzenetére
Passz, azt nem ismerem, meg csak nem is hallottam rola.
-
mepet
addikt
válasz
refrigerator
üzenetére
Melyik váltó?
-
kenwood
veterán
válasz
refrigerator
üzenetére
Melyik tozsderol van szo,es melyik ful alatt csinalod a valtasokat?
Convert,limit, vagy market a sell/buy?
Eleve fura, hogy USDT-ben tradelsz,de euroban szamolod a veszteseget.
A crypto hivatalos nyelve a dollar, felejtsd el az eurot. -
válasz
refrigerator
üzenetére
Krakenbol van draga kraken meg kraken pro. A proban sokkal emeszthetobbek a dijak. (ha erre gondoltal europai alatt)
-
válasz
refrigerator
üzenetére
azert nezd meg jobban. ahhoz,h azokat kapd a bent levo osszeg x szazaleka nexoban kell,h legyen.
es nem fillerbaszas ugyanis nemelyik valto gusztustalan osszegeket lehuz, szoval erdemes utana nezni.
gondold at,h mit akarsz, aztan nezd meg az kb hol a legjobb. szerintem a binance ar/ertek aranyban a legjobb, de mint mondtam attol fugg mire akarod hasznalni. -
Frozen
addikt
válasz
refrigerator
üzenetére
Saját véleményem ,hogy hiába olcsobb egy váltó ha nem ott vagy ergo lehet olcsobb lesz a csere ,viszont erre még rájön a 2x küldési díj is ,mert 1x oda kell küldjed a kriptot amikor átcserélted pedig vissza.... Összeségében nem bíztos ,hogy megéri ennyit vacakolni pár centért. Válton tárolni sok pénzt pedig erősen nem ajánlott.
-
dobolan
senior tag
válasz
refrigerator
üzenetére
Jó csak nézd meg a teljes futásteljesítményét. Ez pl. a vechain:

Durván messze van az előző ciklus ath-tól is, én ilyen eszközökbe már nem fektetek, mert alig mozog az ár, annak a valószínűsége, hogy akkora tőke beleáramoljon, mint akár 2021-ben szerintem kicsi. Rengeteg új token van, megoszlik a piac nagyon.
-
válasz
refrigerator
üzenetére
Melyikért lehet kokaint venni?
-
3800+
őstag
válasz
refrigerator
üzenetére
Nekem a portfoliom 60%-a Vechain, kovetem a munkassaguk 3 eve en bizakodo vagyok. Most kezdik felkapni az RWA szektort es ebben ok 7 eve tevekenyen jelen vannak, tuleltek azota is minden csapast ami a kripto piacot erintette. A token rendszere miatt ketlem hogy 1 dollar fole menne mostanaban, viszont a friss pump and run altokhoz kepest talan kevesbe kockazatos. A korabbi ATH kornyeke nekem a kiszallo.
-
dobolan
senior tag
válasz
refrigerator
üzenetére
Én matic-ba és vechain-be nagy várakozásokkal biztos nem fektetnék be. Avax és Near "talán", az utolsót meg nem ismerem egyáltalán.
-
Ryder1
senior tag
válasz
refrigerator
üzenetére
Van, de csak stake-elve airdroppok miatt. Annyira semennyire nem mozgott az elmúlt hónapokban, úgyhogy ha ezen akarsz keresni, akkor én a helyedben mást néznék.
-
nort_on
senior tag
válasz
refrigerator
üzenetére
Szerintem jó magyar nincs. Ben Cowen, kb senki mást nem nézek. Egyébként Coin Bureau is jó, meg MM Crypto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest