Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FanTomasz21
tag
Üdv! Mivel nekem csak a hitelkártyám dombornyomott és 3d secure képes így ezzel szoktam vásárolni. Erste banknál vagyok és mai napon feltűnt , hogy miután coinbase-en vásárolok x összeget ezt követően pénzfelvételi díj tételként külön sarcot kezdtek el levonni minden egyes kártyás vásárlást követően. Szerintetek ez mennyire "korrekt"? mióta számít kártyás vásárlás pénzfelvételnek... semmilyen típusú kártyás vásárlást követően (legyen az crypto vagy bármi más ) nem volt ilyen eddig. A bank újított be vagy a coinbase?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest