Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
pictigjis
üzenetére
Saylor az előző ralli óta shoppingolja a BTC-t. Jelenleg azzal kampányol, hogy egy BTC 13m dollárt fog érni. Emellett pedig az is motiválhatja, hogy amikor vesz x BTC-t, akkor az a részvényeinek árfolyamára többszörösen hat, mert a piac a jövőt árazza. De ha tényleg állami tartalék lesz a BTC-ből akkor az igen nagyot tolhat az árfolyamon.
Ja, és Saylor határozottan állítja, hogy nem fogja a BTC-ket eladni. Ezt Bill Gates azon nyilatkozatával kapcsolatban említette, miszerint Gates nem szereti a kriptókat, és szíve szerint shortolná a BTC-t, ha olyan egyszerű lenne (akkoriban még nem volt ETF). Erre Saylor úgy reagált, hogy nyugodtan shortolja a cégének (Microstrategy) részvényeit, de ő megígérheti, hogy a BTC-ket nem fogja soha eladni.
-
pictigjis
őstag
azért egy ekkora játékos eléggé tudja befolyásolni az árfolyamot
mi lehet a terv? szerintük is 250k-n lehet majd eladni a 97-en megvett btc-t?

-
ferni
őstag
Gyors kérdés.
Ledger Nano S
Háromszor el lett rontva a PIN kód, emiatt kérte a 24 szót.
Úgy fest rossz 24 szó lett beütve, nem azé ami kellett volna.Van a Ledgeren opció átírni a Recovery Phraset vagy csak legyen elrontva megint a PIN kód, de most direkt és utána üssem be a 24 szót?
Van különbség a Reset meg az elrontott PIN kód között vagy a kettő ugyanazt csinálja?
Mert ha jól értem ugyanaz a végeredmény mindkettőnél.
-
törölt tag
-
bobalazs
nagyúr
válasz
üzenetére
Azt néztem hogy amelyik nagyon pörög azt botokkal pörgetik, és a nagyobb vételeket tevő botok szépen le is nullázzák mindegyik coint amibe belevesznek.
És trükköznek, belevásárolnak több fiokkal majd dumpolják egyben, egy tárcával. Meg még ki tudja miket művelnek a botokkal. -
ptcati
csendes tag
Sziasztok!
Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy USDT (TRC20)-t PayPal USD-re váltsak? Tudtok ajánlani egy megbízható, gyors, kevés levonással dolgozó váltót?
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
pictigjis
őstag
igen, tudom, hogy naponta kismillio coin szuletik es hal el
-
proof88
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
igen sajnos volt hogy átment félig-meddig onlyfans-be a pumpfun, amúgy sok olyan stream is volt hogy valójában előre felvett videó volt élőben streamelve, sőt ez úgy volt hihetőre csinálva, hogy a live chatben ténylegesen élőben tett fel a dev vagy a haverja kérdéseket a megfelelő pillanatban, amire a csaj az előre felvett videóban válaszolt, mintha ténylegesen élő lenne
ennek a trükknek is az előnye, hogy többször is meg lehet etetni ugyanazt a néppel, mondjuk pár hét különbséggel 
Az hogy senki le se szarta a tokenedet, simán lehetett csak rossz időzítés is, lehet egy másik hónapban jobban ment volna. Illetve ennek is megvan a tudománya, kellenek bump meg volume botok is hozzá akik csinálják a forgalmat, jó ha van 1-2-3 haver is aki szintén belevesz, meg az se árt ha te is több wallettel beleveszel. Hogy úgy tűnjön a kívülálló számára, hogy wow ezt a tokent valamiért veszik az emberek.
Amúgy magyar viszonylatban a CryptoRats discord csatornán vannak magyarok akikkel esetleg össze lehet állni launcholni valamit pumpfunon. -
bobalazs
nagyúr
válasz
proof88
üzenetére
Hát kb ingyen lehet csinálni saját pumpfun tokent, így én is csináltam.
Kár hogy kutya se ugatta meg. Sőt ha nem kerül ki onnan akkor kb sehonnan se jut tudomására senkinek sem még csak hogy létezik, az sem.
Bezzeg direkt néztem, valami hoe, mindjárt 1 milliót kaszált egy képpel meg egy livestreammel, percek alatt, meglett neki a king of the hill is. -
proof88
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Hát, ez sajnos mindennapos egyébként, főleg pumpfun-on.
Ha valaki nem ismerné az oldalt, az az előnye, hogy néhány kattintással lehet valamilyen coint csinálni a solana láncon, és ha elég sok pénzt dobnak bele emberek, akkor megtörténik a "bonding", és átkerül a liquidity pool Raydium-ra és onnantól "public" a coin, azaz bárki kereskedhet vele, lesz contract addresse.Amikor mindent elad a "dev", vagyis "rug"-olja a coint, de megvan a megfelelő érdeklődés egyébként a coin iránt, akkor szokták "cto-zni", azaz community takeover történik, és ilyenkor gyakran hangoztatják hogy a "dev" bekaphatja mert nélküle is még magasabbra fogják vinni az árfolyamot.
Itt a történet érdekessége, hogy doxxolták, az elég ritkán történik meg sikeresen. Ha ez igaz, akkor megérdemli.

Már nem járok pumpfun-ra, mert ott 99% arra megy hogy lerántson mindenkit. Az, hogy élő streamben vállalta az arcát, az pont azért van, mert egy idő után a rengeteg lerablás után már csak olyan coinokba mertek belevásárolni az emberek ott, ahol kisebb volt az esélye hogy lerabolják őket, és az élő streamelés pont egy ilyen, mert hihetőbbé teszi, hogy a "dev" komolyabban gondolja ennek a coinnak a felfuttatását, azaz hogy összejöjjön annyi pénz a liquidity pool-ban hogy kikerüljön pumpfun-ról a coin és kívülállók is tudjanak vele kereskedni pumpfun-on kívül.
Mivel most bull van, ezért egyébként a pumpfun forgalma is megint magasabb, mint pl augusztusban, amikor már kb senki nem akart beadni pénzt semmibe, de a kínálat is egy nagy rakás fos volt.
Azért az elmúlt hetekben kerülnek ki onnan publicba is értelmesebb meme coinok, de továbbra is tartom a véleményem, hogy 99% a lehúzásra megy. Nyár végén meg alig tudott néhány értelmesebb coin publicba menni abból az 1%-ból.
Egyébként a pumpfun is csak 1 a sok közül ahol le lehet rántani embereket. Kb 100-féleképpen le lehet rántani embereket, nyilván vannak itt is enyhébb social engineering trükkök, illetve olyan technikai megoldások hogy megszívd.
Pumpfun mellett telegramon van még rengeteg lehúzós csoport.
Követek néhányat pont azért, hogy kb tisztában legyek a trükkjeikkel, meg ha van valami újabb trükk, akkor tudjak róla. 
-
bobalazs
nagyúr
Az a valami azért lehet mert:
Important Update: Changes to EUR Deposit and Withdrawal Process Dear User, We would like to inform you about the following changes to the EUR deposit and withdrawal process, which will be rolled out in phases starting this week:
Improvements to your deposit experience: No more reference code: You will no longer need to input a reference code for EUR deposits. Your unique IBAN: Activate the Fiat Service to receive a unique IBAN. Save this IBAN for future deposit/withdrawal purposes. -
vzozo
senior tag
válasz
proof88
üzenetére
Valamiért ma újra azonosítanom kellett magam a Binance-nál SEPA kiutaláshoz.
Lefotóztam a jogsimat, lőttem magamról egy szelfit, és annak ellenére, hogy vagy egy hónapja nem borotválkoztam meg (az igazolványon simabőrű vagyok
), kb. 5 másodperc alatt elfogadta a rendszer. Az egészben a legtöbb ideig az tartott, hogy megkeressem hol hagytam a tárcámat, hogy meglegyenek az irataim. Szóval lehet én vagyok szerencsés, de fogalmam sincs, hogy nálatok mi megy félre.
-
bobalazs
nagyúr

-
Szabikaa20
őstag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Azt hogyan? Van Binanceban ,hogy átváltás. Ott áttudnám váltani,de attól még ugyan úgy forgalomban marad nem?Azt akkor szoktam használni ha más kriptót átváltottam bitcoinra pl. A “fees”-re azt írja 4€ valamennyi. Annyit vonna le.
A binance tárcájába tudom esetleg még lekérni,de onnan is kitudom utalni?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
nort_on
üzenetére
Binanceba-n…Nem tudom mi az a spot wallet annyira nem vágom a témát!
Haver is így vette ki,de neki működött.
Hogy nincs rá fedezet? Van egy x összegem a binanceban. Rámegyek hogy kivétel/100%/ hogyan szeretném ott kiválasztom a paymonade mastercard stb opciót. Átirányít paymonade-re,dob emailen egy 6 jegyű kódot aztán jön az a két kép amit feljebb linkeletem.Akkor nem értem,hogy nincs fedezet?
Nem többet akarok kivenni hanem azt ami ott van.Vagy mi ennek a titka? -
Csegavara
csendes tag
válasz
Saberhagen
üzenetére
Ez elég nagy scamnek tűnik Trustpilot alapján.
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
Saberhagen
üzenetére
Annyiban vitatkoznék, hogy már '21-ben is az alaplendületet az "intézmények" adták, mint Musk, Microstrategy, Grayscale...stb. A retail erre a vonatra szállt fel.
Viszont most már olyan kapitalizáció szintjén van a BTC, hogy ezen a szinten egyszerűen nincs elég tőkéje a retailnek a rallihoz. Ezt a rallit az intézmények tolják, és a retail csak másodhegedűs lehet. Akkor is, ha 120-150k körül tetőzik, de főleg ha 200-300k körül. -
BaLee
addikt
válasz
kenwood
üzenetére
Nekem pedig nagyon úgy rémlik, hogy a májusi csúcs után a nagy esésben illetve a nyár folyamán jöttek a FUD hírek majd kedvenc Elon-unk is ráérzett erre és akkoriban még elég ügyesen tudta manipulálni a piacot. Tesla elfogadja a bitcoint, a Tesla már nem fogadja el a bitcoint, majd elfogadja ha "elég zöld" lesz, netán majd DOGE coint is elfogad, aztán jöttek a Kína betiltja a bitcoin bányászatot, a bitcoin kereskedelmet stb.
Persze lehet csak belemagyarázás, mint ahogy most év elején is minden nagyobb horderejű hír negatívan hatott az árfolyamra (Izrael megtámadta ezt meg azt stb). -
Saberhagen
csendes tag
válasz
kenwood
üzenetére
Nagy kulonbség 2021 és 2024 kozott, hogy 2021 szinte csak retail volt, 2024 viszont nagyrészt intézményi. És az intézményi pénz szinte csak Bitcoinba megy, egyáltalán nem érdeklik oket az altcoinok. A retail meg látja hogy nagyon szarul megy ebben a ciklusban az altcoinoknak és váltják át a pénzuket BTC-be.
Majd ha megint benne lesz a bitcoin a hírekben és még a nagymamád is kérdez róla, akkor jon a retail FOMO és lehet szó altcoinokról, bár azt is el tudnám képzelni hogy kezd megérni a piac és már rossz íz van mindenki szájában az utóbbi ciklusoktól az altcoinok felé.
Az is sokat számít hogy 2021-ben mindenkinek rengeteg kolto pénze volt relatív 2024-hez, mármint a lakosságnak, nem az intézményeknek. Mentek a stimulusz csekkek meg csomó ingyen pénz mindenki zsebébe, most meg megutott mindenkit az infláció és a bérek stagnálása meg a magas kamatlábak. Tehát most a retailnek kevesebb extra kolto pénze van és sokkal kevesebb a risk appetite, intézményi pénz viszont van rengeteg. -
BaLee
addikt
válasz
kenwood
üzenetére
Mint előttem lévő is írta amikor bull run van akkor kb. semmi sem hat az árfolyamra. 2021-ben is ez volt. Amíg felfele ment addig jöhetett bármi hír semmi hatása nem volt. Ha nincs bika piac és épp oldalazott akkor bármilyen jelentéktelen vagy épp kamu hír hatására simán esésnek indult az árfolyam. Ebből is látszik, hogy az igazi bull run most indult, nem év elején.
-
Árpi001
senior tag
válasz
kenwood
üzenetére
Szerintem most annyira Bull van hogy baszik ez kb mindenre.
Hype van,kell a 100 000!
Aztan majd ugyanúgy fogja az sp500 tol kezdve ,Buffet,Soros ,Elon köhögése befolyásolni mint eddig
De ez is szubjektív.
Lehet hogy holnapra jön egy emp a szomszédban,ésleesik 1000 ig,mert mindenki rajön hogy mennyire sebezhető,vagy csak kitör a 3 wh. Vagy irány a centauri 9!
-
kenwood
veterán
Latva azt, hogy meg egy tozsdei eses, az arany dragulasa sem hat a BTC-re, bennem az a kerdes merult fel, hogy akkor most mi is van ?
A BTC kikerult a kockazatos befektetesek kozul,es elkezd az arany iranyaba huzni ?
Vagy csak arrol van szo, hogy nagyon megy, es a hagyomanyos tozsdek, alt coinok eseset azert nem koveti le, mert jobb globalis kornyezetben mar 150-200k lenne, es eses helyett csak a novekedes lassul ? -
zichie
senior tag
Szokott valaki közvetlen vásárolni kriptóból? Én eddig a cryptorefills-ről vásároltam rednszeresen ajándékkártyákat, amiket egy magyar pláza (papír alapú nyomdai) vásárlási utalványaira váltottam, amit el tudtam költeni pl. alapvető élelmiszerekre, háztartási cikkekre... stb. a plázán belüli üzletekben.
A gond, hogy elég rosszul vált a cryptorefills, pl. 10 ezer forintnyi ajándékkártyáért 26,97 USDC -t kell fizetni, ami 5%-al több, mintha közvetlen fiat pénzre váltanám. Ez a hátránya, de előnye, hogy nem kell váltanom a kriptót fiat pénzre, közvetlen altcoinokkal tudok fizetni, továbbá nincs KYC sem, azaz a személyes adataim biztonságban vannak. Sem a kriptóról ajándékkártya váltásnál, sem az ajándékkártya papír alapú vásárlási utalvány váltásnál, sem pedig az utalvánnyal történő pénztári fizetésnél nem kerülhetnek illetéktelenek kezébe a személyes adataim, mert nem kell azokat megadnom. Sajnos több alkalommal lopták már el személyes adataimat olyan cégektől, ahol meg kellett adnom vásárlásnál. Korrekt módon kaptam értesítést attól a két érintett cégtől, hogy hekkerek ellopták a szervereikről az adataim egy részét.
Van ennél jobb, olcsóbb megoldás, hogy úgy tudjak vásárolni offline módon boltban kriptóval, hogy nem váltom fiat pénzre (helyette pl. vásárlási utalványokra)? Az 5% azért elég sok. -
törölt tag
válasz
kenwood
üzenetére
Amennyire ismerem Frozen kommentjeit, abból nem igazán értem, hogy bárki hogy tud bármilyen párhuzamot vonni, de te tudod. Lehet, hogy csak a kommentet nem sikerült értelmezned, fuss neki újra.
Segítség: Az esemény, amit lefestettem, még nem most van. Ráadásul azért ne ez legyen az egyetlen indikátor az eladásoknál. -
Agyrák666
aktív tag
100k-nal egy alt bullrunt kepzelek el. En visszapakoltam.
Hajra doge, irany az 1 dollar
-
BaLee
addikt
válasz
egyedülülő
üzenetére
Ha tényleg átüti akkor ott szerintem nem lesz megállás, megyünk tovább felfelé hirtelen.
Viszont átütni nem lesz egyszerű, elég sok embernek lehet akörül a célára. -
törölt tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Nagyon. Itt PH-n a szokásos - totálisan agyatlan és mindenben tévedő - megmondóemberek/"környezetvédők" már most nagyon "okosak" (valójában: frusztráltak
) a Bitcoin cikkek alatt, képzeld el a hápogást 100k felett. Aztán amikor ezek az arcok mérgükben, elkeseredésükben, beletörődésükben elkezdenek vásárolni, akkor érdemes lesz elgondolkozni a totális kiszálláson. -
dobolan
senior tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Szerintem az egy erős ellenállási szint lesz.
-
egyedülülő
őstag
Ha átüti a BTC a 100.000-et mennyire lesz "jelentőségteljes" eseménynek tekinthető szerintetek?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem egyszerűbb és olcsóbb ha átváltod eurora és kiküldöd simán?A paymonade nem húz le a váltással és egyéb díjakkal?
-
nort_on
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ott írja, nincs rá fedezet. Hol van a BTC-d? Spot wallet-ben? Tedd át oda. Vagy lehet kevesebb van ott és többet szeretnél eladni.
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Miért van ez,hogyha elszeretném adni a bitcoinomat ezt dobja fel?
Binance-ban van bitcoinom és paymonaden keresztül szeretném kivenni de mindig ez az üzenet a “confirm” megnyomása után.
.
-
válasz
egyedülülő
üzenetére
Doget vettem most pár száz darabot. Jó lenne, ha fel menne pár dollárra darabja.
Bitcoint és SOL-t kivettem nemrég az ETH meg még az ETF előtt.
-
Plug Life
senior tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Én Bitcoint tartok, látok benne fantáziát
-
egyedülülő
őstag
Ki milyen memecoint tart magánál, vár tőle komolyabb ugrást, lát benne fantáziát?
-
ferni
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Binance működik végre, szóval maradhat.

Nekem jelenleg egy tényleg nem nagy tétel ETCt kéne pénzzé tenni, majd Revolutra át.
Binancere tegyem fel akkor az ETCt, váltsam át pl USDT-re és a Binanceről át tudom ezt küldeni a Revolutos címre egyből ugye?
Sok év kimaradt, bocsi itt a bénázásért, Binance is totál más email címen volt, mint amire emlékeztem, szóval vannak gondok.
-
ferni
őstag
Binance helyett milyen másik opciók léteznek még?
Mik mostanában a bevált oldalak? -
proof88
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Próbáljatok valami más számlát generáltatni pl ha van mobil előfizetése, akkor online hátha lehet generáltatni pdf-be számlalevelet. Vagy ha van távfelügyeletes riasztórendszernek számlája, vagy streaming szolgáltató, cloud, akármi valahonnan valamit.
Nincs tapasztalatom OKX-re de volt már hogy belefutottam ilyen problémába más tőzsdéken is, hogy többfélét próbáltam mire el lett egy fogadva. -
bobalazs
nagyúr
OKXre minden egyes számlalevelet visszadob nekem is és havernak is a KYC azonosítás során. Vizsgálja majd másnap bemondja hogy sorry.
Van erre valami tuti módszer? -
proof88
addikt
Csinálni kell igazolványról friss képet. Korábbi fényképek persze nem jók, mert látja a meta infók alapján, hogy régiek a képek, ezért mindenképpen új fényképet kell csináljak, ugyanarról az igazolványról.

Rutinból a személyimet szoktam lefényképezni neki, persze utána azt mondja fényképezzek mást, mert a személyim le fog járni jövőre. Oké akkor jogsit.
Ha mindezt éjjel 1-kor csinálom, akkor fel kell kapcsolnom hozzá a villanyt, hogy rendesen látszódjon a fejem, mozgatni kell a szemem.
Aztán azt mondja hogy ez az ember nem én vagyok.
Ezért az egészet kezdhetem elölről.
Én ezért nem szeretem a KYC-t főleg, amikor már beutaláskor is meg kell ismételnem.1st world problem nyilván.
-
ferni
őstag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
Ledger-en van pár darab ETH Classic és pénzzé akarom tenni.
Ezzel most mit lehet csinálni?
Tippre Ledger Liveban nem nagyon tudom átkonvertálni ETHra vagy átküldeni másik walletre átváltással úgy hogy az már ETH legyen.Binance volt régen használva, de most beléptem és kéri a KYC azonosítást.
Nincs valami oldal, amin nincs jelenleg ilyen, mert az sok ideig is eltarthat míg elfogadják és jó lenne ehhez a pénzhez hozzájutni.
Tippre ugye kéne egy ilyen oldal amire feltöltöm az ETH Classicot, ott átváltom majd onnan visszaküldom ETH walletra vagy egyből Revolutra.
Segítsetek légyszi.
Pár év kiesett ilyenekben most és amik anno voltak használva már nem úgy működnek.Szóval ha ilyen oldal kell ajánljatok légyszi vagy bármi tipp mit tudok kezdeni az ETC-vel.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok,
Kis segitséget szeretnék kérni.
Coinbase account.
"2 fa hitelesitőt használok .
az autentikátor egy régi telefonon van,amit csak erre használok.
Pont azért hogy ne hagyjam el,törjem össze,stb..
Tegnap kérte egy eszközömön a coinbase a 6 jegyü kódót,de a telefonon lévő autentikátor azt irja nincsenek google autentikátor kódók.
Kb alaphelyztebe állt.Lehet hogy frissült ,vagy nem tudom.
Mivel mindenhová kéne a 6 jegyú kód,pl az autentikátor kikapcsolásához is,kicsit megvagyok löve... -
törölt tag
válasz
nort_on
üzenetére
De már most aggódom, hogy milyen árakkal számoljak majd, amikor ennek a felét rotálom SOL-ba, a másik felét pedig átforgatom 10 másik altcoinba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(természetesen fiktív, mert már nagyon rég 100%-on van a portfólió, bár a fentiek mentén lehetséges lenne a "10$-os ETH" a 450x-es memecoinból
- bár lehet már az sem helyes számítás, mert az meg az előző ciklus 32x-es coinjából lenne... de akkor centekért venném ma az ETH-et?
) -
GuMipOkE
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Az elsősorban azért volt/van, mert Grayscale-nak komoly ETH készlete volt, amit ETF-é alakítottak. Mivel azt nem lehetett korábban csak úgy eladni, ezért az ETF indulása óta áramlik kifelé belőle a sok coin. De a többi ETH ETF már most több ETH-t vett, mint amit a piacra öntött a Grayscale. [link]
Ha jól tudom, Grayscale-nak kb 500k SOL-ja van (~$110m). Így ha ETF lesz belőle, akkor az nem sok vizet fog zavarni. -
nort_on
senior tag
válasz
üzenetére
2021 májusban kezdtem kriptózni, 2021 júniusban vettem először VBTC-t meg VETH-t a Random Capital-nél. Ezeket adtam/vettem. Azóta is. Mostanában BTC-ből inkább BTCE-t.
2022 novemberben meg 2023 január elején viszonylag nagyobb összegben vettem VBTC-t ERSTE-nél (RC/ERSTE merge után). Ebből a VBTC-ből vettem most VETH-t. Ciklus ATL ETH $881 volt 0.05 ETH/BTC-nél, most meg 0.035. Így-így jön ki a
600. Bocs, 616.Elég kielégítő lett?

-
törölt tag
válasz
nort_on
üzenetére
Két egymás utáni hsz-ben írtál arról, hogy 2021 óta adod-veszed, majd a következőben, hogy jó lesz a 600$-on vett ETH-et a nagymamákra dumpolni. Annak, akinek az elméjébe van égve a Top 100 coin komplett grafja (ami napi szinten frissül), rögtön feltűnik, hogy ez nem kerek, akkor sem ha nem egy kommenten belül van.

-
nort_on
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Nem segített??? Olyan ETH run lesz itt, hogy sokan meglepődnek majd. Még el sem kezdődött az igazi kriptó buli.

Most vegyetek kojint, amíg olcsó!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ETF a csillagkapu, két kattintással végtelen pénz tud belemenni a hagyományos tőzsdéről. Gondolom véletlen, hogy úgy nyomták az ETH ETF-et mintha az életük függne tőle.
Szokásos lesz, BTC run > ALT (ETH) run. Csak most már Józsi néni és Marika bácsi is hozzáfér az USA-ban is. Csodálatos érzés lesz eladni nekik a 16k-n vett BTC-t meg $600-on vett ETH-t. Buy high, sell low.

Milyen érdekes, hogy Buffett is kriptózik, ki gondolta volna.

-
nort_on
senior tag
válasz
t.roby90
üzenetére
Igen, tudsz. Ugyanúgy 5 év után adómentes lesz. BTC-re VBTC vagy BTCE jó, ETH-ra meg VETH. Én 2021 óta adom/veszem őket.
Van egy csomó ALT is, de azokon olyan kicsi a likviditás (kivéve a SOL), hogy én nem mernék azokból venni.
JustETF.com keresőbe beírod, hogy crypto és kidobja az összes kriptós ETF-et (ETP-t, ETN-t, az egyszerűség kedvéért hívjuk ETF-nek).
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
Ha az IB-nél van tbsz számlám, ott is tudok venni cryptot?
És itt is érvényes, hogy 5 év után adómentes?
Vagy esetleg valami specifikus crypto tőzsdén érdemes kereskedni, mint például a Binance?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ennek a trükknek is az előnye, hogy többször is meg lehet etetni ugyanazt a néppel, mondjuk pár hét különbséggel
), kb. 5 másodperc alatt elfogadta a rendszer. Az egészben a legtöbb ideig az tartott, hogy megkeressem hol hagytam a tárcámat, hogy meglegyenek az irataim. 
Haver is így vette ki,de neki működött.
Nem többet akarok kivenni hanem azt ami ott van.Vagy mi ennek a titka?