- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
Szabikaa20 #20711 üzenetére
Nekem ilyen banki átutalásos cuccok nincsenek.
Na de hát ott van, hogy SEPA (EU) Bank Transfer hozzáadás. Add hozzá.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #20711 üzenetére
-
Lacesz88
tag
válasz
Szabikaa20 #20706 üzenetére
Nekem erre a Paymonade kifizetési lehetőségre csak USDT-ből engedne, BTC lehetőség nincs is, így nem igazán tudom neked miként lehet.
Amit előnyként látok egy kezdőnek, hogy ha kiválasztod miből akarsz kifizetést (nálam pl USDT) automatikusan átváltja EUR-ra és átküldi, tehát nem csinál mást mintha te magad átváltanád a coint EUR-ra és azt kiküldenéd.
Ha ezt ezzel a Paymonade-el csinálnám 100 USDT-ért kapnék 79 EUR-t szemben a másik megoldással, hogy magam átváltom "Trade" fül alatt és azt kiutalom SEPA-val ahol 95 EUR-t kapok mínusz a kiutalási költségek. Ez elég rossz váltási árfolyam, ha neked a BTC-nél is ilyen az nem igazán előnyös.
Így én is azt javasolnám amit a többiek is, hogy BTC elad EUR-ért a "Trade" fül alatt és azt kiküldöd SEPA utalással a bankszámládra.
Amit el tudok képzelni problémának:
- nincs EUR fedezet a tranzakció költségeire a számládon. Szerintem az EUR-nak már a tranzakció előtt rendelkezésre kell állnia a Binance számládon hozzá nem a váltásból fogja majd azt is fedezni magának.
- Binance alatt van több "alszámla" szerűség, ahova ha átrakod az adott coin-t akkor nem a SPOT walletedben lesz és a kifizetés onnan lehetséges. Bár azok alapján amit írsz nem tudom elképzelni, hogy átkerült máshova vagy véletlenül átraktad volna (mondjuk Margin accountra).
- nincs kész a Verification
- Tudtommal van egy olyan szabály, hogy csak oda indítanak kifizetést, ahonnan már valamikor érkezett befizetés is. Ez régebben volt, nem tudom még mindig így van-e. -
vzozo
senior tag
válasz
Szabikaa20 #20706 üzenetére
Fogalmam sincs mi az a paymonade, szerintem felejtsd el. Ott van a SEPA bank transfer, azzal nekem gond nélkül kiutal.
-
nort_on
senior tag
válasz
Szabikaa20 #20704 üzenetére
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Szabikaa20 #20543 üzenetére
Nem egyszerűbb és olcsóbb ha átváltod eurora és kiküldöd simán?A paymonade nem húz le a váltással és egyéb díjakkal?
-
nort_on
senior tag
válasz
Szabikaa20 #20543 üzenetére
Ott írja, nincs rá fedezet. Hol van a BTC-d? Spot wallet-ben? Tedd át oda. Vagy lehet kevesebb van ott és többet szeretnél eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged