- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12475 üzenetére
Nálam 196-os FSB-nél uazt csinálta amit írtál.
Ki kéne cserélnem a TRUE hűtőt gyárira, mert fel kéne pucolnom, és rátenni a 2 Noise hűtőt, de úgy nincs kedvem szétszedni a gépet..(kva hűtőfelfogatásra kitalálhatnának már valamit, ezt utálom a legjobban ..
Megnézem majd, hogy COD-nál mennyi kell (MHz) a 4870 alá a quadból, (majd ha a fiam hazajön és játszik), lehet, hogy 2,4körülire visszaveszem 24/7-be. Felül mindent tudok már róla, alul kell keresgetnem, hogy legyen unalmas..
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12457 üzenetére
Németből asszem, engusz intézte s már a kezemben van. Kibontom, megnézegetemde sztem csak jövhét hétfőn kezdek hozzá. Holnap dolgom van, pénteken hamar itthon vannak a törpék, hétvégén is kell nekik a gép..
Az jó fesz lesz a nyári 24/7-nek! Én..még nem tudom, kérdés, mit alkotnak az új kütyüjeim..
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12379 üzenetére
Nem én írtam, én már kvra nem emlékszem olyan részletesen. A lakásban nem tévednék el, meg a benzinkútra eltalálnék..
Hát ha fix a HW, érdemes megfontolnod a vizet (talán) Nekem bazi nagy a chieftec, 2 gép is elférne benne..
Aggregátor : Szép napot! Látom, élsz Te is!!! Helyes
-szaladok főzni, be-benézek..-
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12377 üzenetére
Ági : " Amúgy jól mondják! Ezt a területet
megvette akkoriban Szeged legmenőbb ügyvédje (meghalt már, a
felesége viszi tovább az irodát), meg a Reál (építtető), és
így épült a "lakópark", kérem, nem lakótelep! Azelőtt a
honvédségé volt, miután módszeresen leépítették, azok
eladták, mindent lebontottak, maradt két kollégiumi épület
még a szélén.
Ja, a 4-es villamos végállomása van itt. De ezeket Te tudod!
"Én is agyaltam rajta, de el is vetettem. Macerás, és nem hoz sikat (ha hoz) a konyhára. (tuning). Másrészt meg, akkor jobb az egész gépet vizezni, szebb, egységesebb. Szerintem a vizesek 90%-nak az esztétika, látvány legalább annyira fontos (vagy ha nem csak az a fontos!), mint maga a hűtés. Harmadrészt meg..Ga baj van, akár egy szaros cmos-elem ki- egy szar tuning miatt, lehet, hogy ott szenvednék amíg elérném az elemet, jumpert. Negyedrészt meg ha jön egy-egy új cucc (proci teszt)..Á!!!! Nem bontogatnék én 2 hetente..A téli nyitott ablak tuti van olyan mint bármelyik víz, nyáron meg.. majd kíváncsi leszek, mit megy a szekér. Most durván 30k + ugye a thermalright 120 Ultra extreme lesz a hűtés. 44k-ért mit kapok..nemtom, de remélem, hogy nem fogok csalódni.
Majd még 1-2 modding kell a házba is, hogy a vezetékek stb..(meg a 2 14-es venti) jól elférjenek. -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12367 üzenetére
Megkérdezem Ágit, így nem tom..(már alszik, majd holnap, Ő csak tudja, hol lakik. Mikor Vele voltam (2 vagy 3 éve..erre sem emlékszem), akkor még garanciába jöttek ki az erkélyt javítani, 1 vagy max másfél éves társasház félék voltak).
(#12366) rup1u5: Egy everest riportot is csinálj majd, ki tudja mik lapulnak ott
_van egy félig megkezdett söröm, ha esetleg eladó a cucc..
Jó tesztelést.(#12369) darál0w : Olvastalak!
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12364 üzenetére
2 éve kb. Ok, akkor villamos csak
Ott van egy benzinkút, nem messze a Pick valamilye, meg minden utca valami állatról kapta a nevét. Valami új lakótelep lehet, jó kis kéglikkel, jó drágán. 1/2 évig jöttem mentem ott, s tájékozódni ..na az nem az én világom...
Egy kis 1v-os q9550-es tuning: [link] Ez se kicentizve, csak a 3,4GHz-et néztem magasabb FSB-n (csak 8-as szorzó)
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12329 üzenetére
Végül nem is ezek lettek, hanem ezek:
2DB NOISEBLOCKER BLACK SILENT FAN XLP 120 PWM
2DB NOISEBLOCKER BLACK SILENT PRO FAN PK3 140
1DB SCYTHE HIMURO HDD PASSZÍV (SCH-1000)
1DB ZALMAN MFC1 PLUS FEKETE VENTI SZAB.
4DB ZALMAN ZM-EC1 72-ES 3PIN HOSSZABBÍTÓSzólni fogok!!!!!
(#12343) kulerr :
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12329 üzenetére
a remény hal meg utoljára...
az a hűtő+venti már fentvan vagy fél éve
semmi érdeklődő?
fuuu mennyi gond...
nálam most jelenleg a hang számít...elől fuj belefel egy 12es vmi(nemtom mi, majd megnézem
) hátul 2 és oldalt 1 8cmes raidmax világítos csoda kifele...a ház meg elszáll
most veszek vmi szabályzot, mert bnő szolt, h hangos, és nem tud aludni, ha éppen én sem tudok és bekapcsolom
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12309 üzenetére
akkor sem kellene ha Nvidia zöld lenne
2x1esek jobban mennek, mint a 2x2esek. de ezek is tudnak azért. mushkinok az istennek nem mennek 1074mhznél többet....semmilyen időzítés és fesz mellett....ezt meg CL5ben 1.9Von viszik...
jaaa. értem...nekem is már csak 20 nap és telocsere
visszajött a vodába az 5800, de 5230 lesz sztm
azért, mert wifi van benne nem ér meg 30al többet... -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12252 üzenetére
Igaz?
(#12253) darál0w: Volt már itt sok mindenre példa
(#12254) sz.j : Szuper!!! 1eztessünk!(ha a quad 1,8-ot kibír..8xxx (ki se mondom..
)
(#12255) hackeeeee : Ugye..mindenki kíváncsi. Vegye meg tőle közösen a topik!Hát..valahol jönne az üresjárat, vagy lehet, hogy 1,6v felett nem bírnánk hűteni, ki tudja. Nézegettem a 8xxx-eket, 5,6GHz-es SuperPI egy kis Tveakeléssel és gyors ramokkal wr 20-ba lenne. (Milyen fura, nem? Azt gondolná az ember, hogy kapásból dobogó, de a tuningpotenciája miatt sokan nyomtzák világszerte, vannak jó procik, s 1-1 jó eredmény érdekében jég-víz-stb.. ment keményen. Nekem nem van, de ha olyan lenne mint a feleségem (az is elhidegült tőlem
), megérné
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12218 üzenetére
Emlékszem, s most is azt mondom, inkább cl6 11xx mint cl5 900 (PL.), de azok a ramok cl5-ben is mennek 1100-at! Menniük kell!
(#12223) Sziszifeca: Lap -ram uaz, a proci a hunyó. Úgy értem, hogy más a 8500 meg a q9550. Nem uazok a beállítások szeretik 1mást a rammal sajna. Más visszaosztás FSB..Ez a bibid, s ennek belövését a bios felhasználóbarátsága határozza meg. Sajnos nálam is ezért vannak üresjáratok, ez ellen nem tudok tenni. (ill. tudnék, csak drágább lappal).
No meg a quadnak több szufla kell, s a ram..fura egy jószág. "Elveszi magának" ami kell. Ezért van (lehet) az, hogy egy hybrid lapban ami ddr2 és ddr3-at is kezel, sose jó választás a ddr3 mert az kb le is szívja a lapot,s döcög a procituning..
(húúú..zagyvára sikeredett, remélem Te érted, mert lassan már én se...)
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12088 üzenetére
Kitartó vagyok. Mikor múlt évben megjelent a torrenteken akkor már lehúztam a véglegest, MS-ost (angol). Nem volt bejövős. Azóta vagy 2x megpróbáltam, uaz. Most összeomlott a gép (én hibám Gyuri, nem az Intelé
), s mivel gyorsabban felmegy mint bármilyen oprendszer, ismét felkerült. Mi a baj? Kb, hogy mindent felzabál az oprendszer. Még, hogy kevés rendszerigény.. Hülyegég. Mind1, elfut ezen, de..tuningban 10-15 FSB vagy nagy fesz különbségek. Ez már nem mind1. Kb ennyi.
kva szarul vok. Folyamatosan zsibbad a bal kezem. Alig élek most is. Pedig..Reggel 9kor keltem, elkezdtem főzni, picit takarítottam Krisztiánnal (felvételi szünete van ma)..
Meghalok. Engusz is beteg, nem kicsit, a cuccaim se jönnek meg 1hamar. Ha sokat kell várni, nem is kell, nem érem meg. -
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #11947 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert én a sima "bedugós" lefogatóval kaptam, ami csak 775-re jó.
Mondjuk megoldottam, hogy jó legyen ehhez is, de azért így nem az igazi.
Sajna csak Pesten találtam webshopban crossbowt (ami jó minden foglalatra), az egész ~2k, de mire kiszállítanák majd 4k.
Áldom az Intel eszét, furattávok: 775-72mm, 1156-75mm, 1366-80mm.Ez az egy dolog legalább jó az ájemdében, hogy ott csak 1 féle lefogatás van (ha jól tudom).
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #11930 üzenetére
Szerintem nem éri meg.
X38 chipset sem egy fsb bajnok, szerintem annyit tud a p35 is - itt most wolfiról beszélek.
Akkor pedig ugye tényleg ott a memória csere is, és 775-tel + ddr3-mal szerintem nem leszel előrébb, mint egy kicsit húzott ddr2-vel.
(Amikor a teszteket csináltam, akkor néztem, hogy 1333MHz-es ddr3-as cl7-es ram nem sokkal gyorsabb, mint 1066MHz-es ddr2-es cl5-ös)
De ez csak az én véleményem. Majd mondanak valamit az okosok is. -
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #11921 üzenetére
Memóriáknak tényleg jól felment az ára mostanában.
Érdekes, mert amióta én is lecseréltem a dolgokat, nem is nagyon jártam az apróban azóta. Mondjuk nem mintha lenne miből vásárolnom, de még nem is nagyon nézelődtem.Viszont új dologra jöttem rá: bootolásnál post képernyőn, ha f11-et nyomok, akkor előjön a memtest 86+ tesztprogi (asszem valami 2,11-es verzió, ha jól emlékszek), automatikusan be van építve a lapba (biosba). Tök jó, mert nem kell cd-ről bootolgatni hanem egy "nyomásra" ott van.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #11912 üzenetére
Lesz vele még meló rendesen asszem..
Kben..Igen, jól megvagyunk, remélem eredménye is lesz. Jön a nyár, tuning nem lesz csalk esetleg maszatolás. Lehet, hogy a kb Dos szintre butított wint újrarakom, s kipróbálom, milyen az ha használom is a gépet..
(#11917) bzs73 Te is kezded használni a gépet?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #11765 üzenetére
szép is, jo is, alacsony feszes is
nem, mer' nincs kedvem regelni
(#11766) rumkola elég ha a fogyasztovédelmet megemlíted nekik....oda is adják annyiért. a pereskedés meg tudod milyen....elhuzodik évekig
aztán amire odajutsz, h megkapod a kártyát, annyiért, amennyiért rendelted, hát 1 ftot nem adnék már akkor étre
ott az ára, többen is megrendelték...kénytelenek lesznek odaadni. vagy többen is rájukküldik a védelmet -
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #11740 üzenetére
érdekes amugy....nekem is hasonloan mennek a ramok
800as mushkinok. 900ig cl5ben 1.8V cl4ben 2.1V.
900-1080mhz cl5 1.9V-2.1V cl6 2V
hiba nélkül megy mindig memtest és blend is oké...de felettem meg bármilyen időzítéssel és bármennyi fesszel eldobja magát....de azért ez sem rossz eredmény#11741) krammerka az biztos...
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #11736 üzenetére
Hm..
Most néztem meg a Vid/bios alapon..Vid 1,125 LLC-vel és nélküle is 1,088 nálam[link] Terhelve kellene megnézni, de arra most nincs időm (hétvége van, gép nincs..)
Tehát ezzel a quaddal 0,037 a droop s nekem azért már az 1,088-as fesz tuningfesz, ezen 3,8GHz-en vagyok..
Meglestem a 8400/8500-ös tesztjeimet is innen a táblázatból
Na ott full terhelés alatt (max oc vid/bios-on)
a droop 0,049 ill. 0,0374 !!!
Nekem úgy tűnik, hogy a droop függ ám a procitól is..(nem csak a magoktól, a tipuson belüli "hogy sikerültem"-től is.
Azt hiszem tévedtem, ez a lap se egy droop bajnok, jól csinálja a dolgát.
Érdekes, a 3200-alatt asszem nagyobb volt a droop...lépnem kell.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #11727 üzenetére
"Úgy néz ki, hogy lap és lap között is van különbség" - Ez 1000%!!! S MINDEN alakatrészre igaz.
(#11728) subaruwrc:
Dezentorkodtál megint..
Te! Nem "égeti" a kezed az ajemdé? Annyian nyüstölitek lassan, a végén kedvet csináltok nekem is..(Mondjuk kedv lenne, csak zsé...)
Hétfőn ha minden igaz, lesz egy ChellShock ramom. Kíváncsi vagyok.(#11729) hackeeeee: Köszi! Persze, hogy érdekel, tudtam is róla, csak..nálunk állt a bál (Bogim kiverte a hisztit a farsangi bálja miatt), nem tudtam meglesni..
-
lipi67
nagyúr
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
hackeeeee #11595 üzenetére
Nekem nincs ott
Lehet az adblock plus azt is reklámnak ítéli -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #11557 üzenetére
Nem.
Teszteléseknél ok, akkor dob, de amúgy..Sose veszed észre..
(#11563) sz.j : Tök igaz! A hdd-nél nem számít, hogy 19 vagy 30 fok, csak legyen folyamatos a hő, amennyire csak lehet. Egy 26 vs -8..hazavághatja..
(#11566) kimi02: BMW is belefutott.., nálam ez a veszély sajna nem áll fenn, nem tom kirakni..#11567) Aggregátor: Most láttam, hogy írtad Te is..Hát..sas már nem leszek
-
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #11423 üzenetére
Nah, alakul ez, "kicsit" visszafogtam a ramokat is.
4406@1,248vNah ilyen primeom se volt még, nem az eredményre értem.
(A gyerekkel valami történt, elrontotta a gyomrát, vagy nem tom. Sikerült neki telibe rókázni a billentyűzetet, egy kicsit a monitort is, meg természetesen az anyja is. Prime közben szedtem szét és takarítottam ki a billt, monitort.
Bocs a gyengébb idegzetűek és gyomrúaktól.) -
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #11412 üzenetére
akkor bocs mindenkitől az OFFért
és télleg. eddig nem volt ott
hát a navi nem is fontos, mert van GPSem
de pl a zene...az jol jönne, vmint elég sokat játszom, ha unatkozom...aztán az ilyen hokamoka samsungokkal meg kell szenvedni...szal gondolom gamek hipphopp rajtavannak.
aksi hogy bírja?
böngészés? hasít? kijelző elég nagy hozzá?mert lassan lejár a szerződés, aztán ujat fogok venni...(lehet hamarabb lépek, ha ez most elromlott....de ha gariba megcsinálják, akkor kivárom a másfél honapot, h ne az anyagiak döntsenek
)
3 telo van, ami közt vacilálok...iphone(ára miatt huzos..)ugye az 5800 és a kistesoja az 5230.
ez kb annyival tud kevesebbet, h a camerája csak 2mpixeles(nem vagyok egy nagy fotos, bőven elég
) és nincs benne wifi. de sosem volt wifis telom...szal nem érezném a hiányát.
mit gondolsz?
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #11374 üzenetére
Hát jobb ha van tartalék, mint mikor hirtelen kell és nincs mihez nyúlni..
(#11376) darál0w : 15k felett és csak akkor tudok venni vmit, ha már megvan rá a vevő aki átveszi, vagy ha eladok én is valamit, sajna..Azt is unom már, hogy 1-2k-t mindíg bukogatok, de az belefér mert új dolgot tesztelhetek. Igaz az az enyém volt, de..eszembe jutott, hogy teszteknél nem lőttem ki az explorert..
(#11378) lizakattila Jól teszed, jól teszed, jól teszed. (NEM ROSSZ!!!
)
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #11369 üzenetére
Jaja..Sajna pl egy MX2 futárral, vagy akár egy dvd is..
Én mindíg 120-160k -s csomagot rendelek, úgy jó. (másoknak is) Csak..van úgy, hogy hirtelen kell..s nincs mese. Itt meg fontos a névre szóló számla, garancia. Ha magunom , jó áron el tudom adni. Gar nélkül..nem nagyon kell senkinek, én meg nem házalok...(#11371) darál0w : 40.000-ért adtam asszem, papírokkal vagy 9 hó garanciával (Ipon csak 1 évet ad), dobozában érintetlen hűtővel. Ma..ma úgy 33-35k-ért még megvenném. (kvra tekert..)
-lépnem kell..-
este jövök.MOD: #11372) kimi02: Miért akarnék én rosszat Neked? Az amiért nem javasolják (nevezzük konyhanyelven feszugrásnak), nem olyan vészes. Alul szarni rá, de ilyen 1,4V-on.. is, mi a fene baja lenne? Kapjon 2-3 mpre (nincs annyi) 1,4 helyett 1,5-öt. és? 1,5 felett tesztelek vele. és LLC-vel!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest