- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12378 üzenetére
Jó na, mindegy az, lakópark, lakótelep, egykutya... Formaházok, színeken kívül minden egyforma..
Na de akkor jól sejtettem, hogy arra gondolsz.
Én nem bontogatom szét mindig, szal ez nem lenne gond, csakhát fúrnom úgyis kéne a csövek miatt, mert ugye gyárilag ezen a házon nincs hozzá lik. Szal ez még nem lenne akkora gáz.
Modding, csak felülre tervezek légkavarót rakni, hogy termelje kifelé még a felfelé szálló meleget, sztem az már sokat dobna. Plexibe nem tudok ventit rakni, mert nem fér.. Pedig van itthon 92mm-es ventim, de a Scorpiontól nem tudom betenni az oldallapba a ventit, mert akkor nem tudom felrakni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest