- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3167 üzenetére
Alig bírlak követni! Mi az a proci aminek 610-es FSB nem elég? Vegyél dq6-ot, Asszem Zájec azzal 660-at csinált.
Én is goldolkodtam, hogy lebontom,s kicsit feljavítom a hűtését a lapnak (csak lég), de sokan használjuk. Elkapkodni nem akarom, reggel 9től du 1-ig meg nekem kevés az idő.. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3113 üzenetére
Igen vannak persze és át is állítom mindet normál helyzetbe.Jobb lesz az ugy szerintem is.FPO:Q830A482 de nem találtam semmit róla google-ba.Ha te találnál írjál már vissza.Amugy Tibiajax kollegától vettem ezt a procit,előtte meg Laraxior vot a tulaj ha jól tudom.
Más.Ezekkel érdemes foglalkozni ,állítani vagy alapba és jó.
CPU GTL Voltage Reference (0/2):
CPU GTL Voltage Reference (1/3):
NB GTL Reference:
Alapba 0.630x mind a három dolog vagy autora hadjam. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3069 üzenetére
egy kis fsb: p5q-e
Nekem a 2x2 gb ram 1140mhz-t megy tehát max 570fsb-t tudok az biztos megy,de a fenti fsb az már szerintem nagyon jó ilyen középkategóriás asustól.A deluxe persze még jobb csak még plusz 10ezer azt meg nem éri már meg szerintem meg tesztek szerint se. -
-
-
h.adam.92
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2942 üzenetére
Ogen, könnyebb lenne, de ma este.. esetleg éjszaka. Most gázos minden körülöttem. Kben.. nem vok biztos benne, hogy ezek a ramok menni fognak (angyon), mert ha 2 v kellett volna, akkor jobban bíznék, de ez csak amolyan megérzés
(#2943) h.adam.92: "Kedvesem!"
Spec. 3 éve nincs melóm, csak 2 gyerekem, feleség 1se. Ha rám céloztál..benézted, de nagyon..
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2935 üzenetére
Egész pontosan [Ő az, és innen is lett rendelve]. Az ára meg..
kerek 20.000!
Tom, mázlista vagyok, de ezt az isten is nekem teremtette.Ma befejeztük az orvosi vizsgálatokat a gyek-ben, reggel ott kezdtünk(kicsúszik a műtét napja a 2hétből, mindent újtra kell csinálni)Jövhéten kedden meg műtét Debrecenben..
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2926 üzenetére
Team Xtreem DDRII 1200.
Amit tudnia kell (asszem csak ezek tudják) 1150-et cl4-ben.
CL5-ben 1400 körül teljesít, majd meglesem, csak lenne már nyugi.(#2931) akoska07 : Nagyon kíváncsi vagyok a rev.2-es 1200-as reaperekre. Főleg..kaptam 1-2 infót, én is vadászok újból Reaperre, de kizárólag rev.1-re.
Kvajó ez a lap! Ilyen össze vissza ramok (reaper 1150-Team stb.. 1-2 deszkát megfektetnek. Ez? Most 1,86v-on 180-on ketyeg benne a reaper meg a Team.
Ja4 PuttPutt! : Emlékszel , amikor kérdezted
, hogy miért az értelmetlen opció, tesztkörnyezt alatt futó butaság (Everest). Mondtam asszem (ha nem Te voltál akkor vedd semmisnek, csak "érdekességnek"), hogy pl. a 12v-os ág, azt szoktam nézni..Na. A régebbi tuningjaimnál 11,92v -ra vagy alá is ment, most a Team melett..12,05v! Kevésbé terheli a lapot, s az meg a tápot. Valószínú, hogy lazábban és jobban is menne alatta a cpu tuningja.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2923 üzenetére
[Indulnak 1,9 alatt is, ez jó
]
Igen, Peti postázta, de nem az övé! Kvajó vétel volt. (informálódtam). Egy jó srác rendeltette Őssel, 40k volt. 3 napot ment a gépben és másra kellett a pénz (monitor),s mivel van még 2x2 giga GSkill-je (nem is akármilyen), visszaküldte ezeket Ősnek, hogy adja már el. Majd megkerestek és bizniszeltünk kicsit. Ha azt mondom , hogy a Mushkin Acent redline drágább volt, gondolod , hogy nem 28 lett a vége...
(bár annyit is megérne bőven, de én ramokért annyit sose adnék.) Most jön a fiam a géphez, kb 2 óra múlva leszek megint.)Nem túlzás!!! Mikor én 4x2Giával nyomtam a vistát (64-es), kellemes volt..8GB 1000MHz-en, jó tud lenni nagyon a hétköznapokban (is)
-
bolcsodal
addikt
válasz
akoska07 #2917 üzenetére
Ha majd lesz időm megnézem azt is, de ahoz lehet egy normális hűtőt is be kellene szereznem!
Gondolkozom egy HyperTX-en, de sokan panaszkodtak, hogy hajlítja a lapot. A hátsó rögzítőlaphoz, pedig ki kellene szerelnem az egész kócerájt..napokig tartott mire beköltöztettem a motyót a Sileo-ba, most nincs kedvem újrakezdeni..
A síma Arctic Cooling Freezer7 Pro-t ismeri valaki? Mennyivel tud többet egy Zalmi 7000B AlCu-nál?
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #2739 üzenetére
aztaqrva
Mit művelsz azzal a 7200-as procival?Ma már nem fog menni a frissítés,mert a másik gépen vagyok,a tuninglistás gép már pihizik a fiammal együtt
Majd már csak holnap...........
Azért egy feszt elárulsz nekünk?
Voltam ma Bp.-n Devils Motor Show-n,(motorátépítés stb),egy barátom is ezzel foglalatoskodik,ha érdekelnek benneteket képek akkor holnap felrakom valahová
-
puttputt
őstag
válasz
akoska07 #2719 üzenetére
Addig megpróbálok szerezni egyet a "4000W"-osak közül
Egyébként nincs is ezzel semmi baj, már legalább látni a mintát, mit kell követni... egy másik lapra is elküldtem, ott az itt mutatott rend szerint kellett pakolni... az azért nem elég, hogy felpakolom, hogy mi kell a tuninghoz...
Köszönöm krammerkának az iránymutatást, akkor holnap! -
puttputt
őstag
válasz
akoska07 #2696 üzenetére
Jó látni, hogy van ez a fórumrész és működik is
Szal. már értem, miért nem került még fel, ill. miért nem kaptam még választ - "csak hétvégén". Elküldtem az adatokat priviben - krammerkához -, és "egybegyúrtan" ott csatoltam, valamint e-mailben két külön képben, hogy eldönthető legyen, melyiket, hogyan...
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2663 üzenetére
ne tudd, miket bénázok...
"másképp fest a setfsb "- Bakker! Én is -én is! Nálad már fest is? Nálam azt sose tette! Meg fogom lesni a csúszkát, megkeresem a "brutalüberhiper"funkciót, hátha megfőz és kimos
Bogim fél órája folyamatosan eszik, már nem hal meg.Reggel Krisztit viszem a gyerekseb-re, vizsgálat.. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2645 üzenetére
A proci lehetett limites, vagy a deszka. Nálam 6320 -as 517*7-en hótt meg, ott se a lap vagy a proci, hanem a PQI 800-as ramjaim adták meg szinkronban 1034-en magukat. A Set FSB nagyon jó! Megy az akár 600-ig is, gondolom. Keresek képet, hátha van róla valahol valamim, hülyeséget nem akarok mondani.
-
h.adam.92
őstag
válasz
akoska07 #2640 üzenetére
és több feszt kapna és hamarabb felrobbanna a proci xd
jah csak ha esetleg vmit elrontanék, nem lenne pénzem egy másik lapra. illetve ha vennék akkor már egy felsőbb kategóriásra. gondolkodtam, hogy egy 6420-ast kéne beszerezni a 8-as szorzó miatt. biztos segítene az fsb csökkenés. ennél feljebb már nem mennék, 6550-től felfelé elég gyatrák tuningban illetve atomfeszt igényelnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tőzsde és gazdaság
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest