- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
darál0w #10017 üzenetére
Ez azért bíztató, mert a síma DS3-ban is kb ennyit menne szerintem. Úgyhogy prociból lehet egy Q8xxx-lesz a következő áldozatom.
Volt egy 32K-s ajánlatom egy 5750-re anno....de nem ertem belevágni, hátha idén olcsóbb lesz. Ma már lehet 26K-ért is 512MB-osat kapni, ami tán bőven jó lenne nekem. De várok még merre mozdul a 5770.
Élmény szinten mennyit jelent a quad a kis wolfihoz képest?
-
bolcsodal
addikt
válasz
darál0w #10013 üzenetére
Egész jó! Valami ilyesmivé akarnám fejleszteni a gépem egy távoli jövőbeni platformváltás előtt. Ezzel még ki lehet húzni egy darabig. Nem gáz az alacsony szorzó a Q8200-nál?
BIOS-ban mit kellett heggesztened a 463-as FSB-hez?
5770-nem lett volna jobb? Én is vacilálok a kettő között.
-
bolcsodal
addikt
válasz
hackeeeee #4920 üzenetére
Jó lenne tudni tényleg. PL ha veszel egy E7xxx-eset az vajon E8xxx-asként indult, csak alacsonyabb FSB-t tud stabilan és letiltanak a Cache-ből? Vagy eleve E7xxx-esként gyártják. Éshogy vajon Q9xxx-nek indul-e a Q8xxx-as, csak csökkentett szorzóval tudják eladni?
De legalább egész magokat nem tiltanak le...
-
bolcsodal
addikt
válasz
akoska07 #2917 üzenetére
Ha majd lesz időm megnézem azt is, de ahoz lehet egy normális hűtőt is be kellene szereznem!
Gondolkozom egy HyperTX-en, de sokan panaszkodtak, hogy hajlítja a lapot. A hátsó rögzítőlaphoz, pedig ki kellene szerelnem az egész kócerájt..napokig tartott mire beköltöztettem a motyót a Sileo-ba, most nincs kedvem újrakezdeni..
A síma Arctic Cooling Freezer7 Pro-t ismeri valaki? Mennyivel tud többet egy Zalmi 7000B AlCu-nál?
-
bolcsodal
addikt
Üdv!
Végre volt időm kicsit működni.
E2160/1,312VID FSB380x8 a RAM-ok 5-5-5-15 1140MHz
Giga EP45-DS3
Fél óra Prime stabil.
1,3V-os eredménynek felmehetne a listára. FPO-t nem tudok sajna...majd ha egyszer újrapasztázom küldöm az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest