- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Kérdezd meg bim-et hogy milyen volt a DS4em,neki is az volt mégsem tudott annyit mint az én lapom. Mint a prociknál..az egyik jobban megy a másik kevésbé..hiába jobb meg drágább. Mellesleg a DS4 is DQ6..6 fázissal. Ez nem a legtuningosabb lap..ez van,ehhez alkalmazkodom...user ide,vagy user oda. lap a keresztmetszet
-
-
serito
senior tag
krammerka, Zájec
Köszönöm biztató szavaitokat, és nem is adtam fel csak elkeseredtem.
Felajánlott segítséged pedig igénybe fogom venni.
Legnagyobb gondom az, hogy az ET6 nem azt mutatja amit biosban állítok. Néha elég komoly eltérést mutat!
Meglehet ezt pm-ben kell megbeszélnünk. Megkereslek. -
lipi67
nagyúr
Ahogy mondod barátom,rég volt,szép volt.Eztán én is elteszek minden eredményt.Két tuningolásomat minden nap látom,Bogi és Krisztián kiterjesztésüek
[beindultak a reaperek]tsigalko87: Everest/alaplap/alaplap/busszélesség mit mutat?64bit?
(Zanussi-Lehel elég masszív)krammerka: Én se nem bújtam el,biztos agyára ment a zsuk!
-
serito
senior tag
7x500 (1.072v) Mem 1200Mhz Blend stable!
Azt hiszem alakul a dolog.
Az viszont érdekes, hogy ezt 1:1-ben nem tudja! 1080 fölött nem megy! Ennek mi lehet az oka? -
-
serito
senior tag
-
lipi67
nagyúr
Akkor egy kicsit valóban félre...
De régebben 2 cpuz,meg az everest volt az etalon ott.Gondolod az jobb lenne?Nehezebb,stabilabb?Vagy legyen egy cpuz meg egy spi?Az durva lenne,még 1m is.Nálam pl alig megy 4,8GHz felett..Az 1 prociról több eredmény:Ez maximálisan igaz
ja! S miért nem alszol? -
lipi67
nagyúr
Igen,a"durva tuning",nagy feszekkel,csupán érdekesség.De maga a max OC ezt takarja,hogy ha kell"bármi áron"mennyit bír kicsikarni a prociból,s igen nem csak a prociról,a"gazdájáról"
is szól,hogy mit mert,vagy éppen bolond-e..
A fix,1,2V-os,135V-os (wolf)eredmények földközelebbiek.S az is igaz,hogy egy prociról 1 eredmény nem mutat meg semmit.Mert x proci alul vitézkedhet,de felül elfogyhat.Ezért is adok igazat Neked,hogy úgy lenne teljes a lista(és értékes)ha igen is mindenki,minden oppciót megcsinálna.Egészséges tuning...Hát igen,de akkor megint jönne,mi az egészséges?Viszonyíthatnák VID-hez(1,15v-os VID-nek még egészséges 24/7-es lehet valós 1,35v,de már melegedik,1,25V-os VID-nek meg simán belefér 1,4v.Ki mivel hűti stb.).Nehéz.Ha van ötleted,oszd meg velünk.
-Egészséges tuningot lehetne VID-hez igazítani,VID,VID+0,1v,VID+0,2v..komolyan nem tudom -
krammerka
őstag
köszi,hogy szóltál,én is láttam hogy egyforma az FPO-tok,De nem véletlen kérem mindenkitől az adatokat............,mert ugye Te is azt mondtad hogy ott van minden az adatlapon
Ennyit kaptam tőle:[link]
Ezért is nem fogom senki adatlapjáról leirni az adatokat.Én bízok abban,hogy aki idejön az eredményével,az a valós adatokat hozza,nem pedig összekukázza valahonnan
-
ADAM1337
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Köszi!Ha valaki,Te tudod,mit szenvedtem vele
,míg kicsikartam.Igen az abitosok nem,de ez a procikról szól,s nem az alaplapokról.Ha gondoljátok..Csináljátok meg!
Szoftveresen le tudom vinni..de ott is kib@szik velem,mert 1,225V.Ha 1,15V VID lenne,akkor talán,de így max 1,08v amit tudnék,úgyhogy én tiszteletteljesen kihagyom,s majd nézem,mit produkáltok
Sok sikert! -
lipi67
nagyúr
Lövésem sincs.Az a "baj",hogy itt nem nem lehet 1,5V-os opció(nem sokan adnák meg neki),s a max OC se 1,76V-on készül.Ma..Adtam neki 1,645-öt..S nem jött az a szaros 4FSB,pedig az NB is kapott.Bár őszintén:ettől a laptól 552,szerintem nagyon korrekt.Szeretem
-de akkor is zavar a 4FSB-
-
lipi67
nagyúr
Hali!!!!!!!!!!
Jaja!Ezért raktam be,mert kiírja ott is,s a valós VID-et.
Basszus!Igazad van!Sokaknak uaz az érték lesz.Sőt!Nagyon hasonló VID-nél olyan nüánsznyi feszek..1-2FSB-t ha hoznak,szinte 2 teljesen 1forma opció!!!Igaz!Mi a fene legyen akkor az 1-es opció?Jó lenne az ami eddig,csak kell valami ami látszik a valós VID..vagy mi?Valaki találja már ki!!!
-
lipi67
nagyúr
Vagy "Jószerencsét,ha szénné ég!
"Igen,a szórás a probléma.Viszont amit mondtál,az tetszik!Mit tud a proci a saját VID-jén.Ez jól hangzik.
"CoreTemp ( 0.99.3 -tól ) ablak az eredményekben...
legalább a vid is ott lenne.. és nem foglal sok helyet a képen.."-Én asszem a Real Temp -et eddig is betettem mindenütt,PONT EZÉRT,ez is jogos!!!Brumi!!!: Holnap akartam Neked feladni a csomagot,de ha a bnőd,családtagod van a képen..személyesen viszem!
-Még 1x Köszi!-
Jó az a proci!!!kulerr: Szerintem meg tök jó,mert ne más procihoz,magához képest mennyi van benne saját VID-jén.Van aki (sokan vannak)pl.nem akar feszt emelni(szájbavágósan topik)s sok olyan kérés van,hogy húzná a prociját,de csak úgy,hogy Ő feszt pluszba nem ad!(ez megVID+Vdfroop)egy klasszikus alapfesz lenne,hisz a gyári viden mutatja meg ,hogy mit hoz pluszba,nem?
-Szombathely 1re közelebb!!!Komoly- -
lipi67
nagyúr
Jónagyot!Na végre!Hiszed vagy sem,TUDTAM!!!Tudtam,ha valakinek,Neked szemet fog szúrni.Kben:Jogos,de tudod,lelkiismeret probléma.Ha valaki be akarja csapni magát és minket,ám tegye.(s te is tudod,aki nem ma lát először olyan linket,elmosolyodik mert észrevesz ia DURVA csalást)Kben egy 1,2375-nél.Nálam 1,225 nél 1,176,s másnál is kb ennyi.Tehát én úgy 1,188-1,192 közé saccolnám.Loadline..Az ..nem is rossz!Aki tudja,csinálhat olyat is,(pluszba)csak tüntesse fel.Basszus barátom!Mi történt Veled.Attól,hogy nem,vagy csak ritkán beszélünk,én is figyellek ám!!!Jött a táp,deszka(deszka el-majd új deszka,procihalmazok(a mostani kva jó!!!)meg ramcsere.Bankotraboltál?
-
krammerka
őstag
ezt a "droppos-biosos" alulfeszt azért gondoltuk így,mert eléggé szórt a prociknál a VID érték,a 21xx-nél is ha visszaemléxel,nem lehetett pl. az Abittal alulfeszelni,mert nem engedett a Vid alá menni
például ha 1.2375v a procim VID-je , akkor mennyinek kell látszania a cpu-z -ban ?
a dropp miatt valószínű 1,2V körül leszel,és ez már alulfesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest