- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Persze! Nem is csalódtam benne, sőt..meglepett. A maga kategóriájában (ez talán 1 kategóriával feljebb is) kis brutal. Ki is játszottam magam vele, bizonyított is. Viszont.. Ahogy most visszatettem a quadot..más. A kis cerkát nem értékelte a lap, mnem értette a ram, hogy mit akarok tőle, most meg ...mintha új gépem lenne
-Érdekes, hogy mikor betettem a 3200-at, nem volt (vagy csak nem akartam látni) különbség. Viszont ahogy teltek a napok, s közben hiába bizonyított a cerka, 1re jobban idegesített.
Ezek sztem kimondottan arra valók, hogy egy 10-13k-s lapba betedd őket, sima ramokkal, belövöd alapon 3,6-ra és élsz mint marci hevesen. Bedobsz mellé egy 4850-4870-es vga-t s nem procilimited lesz előbb (talán).
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest