Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Hát ez a turbóV nagyon jó.Képzeld el hogy biosba állít win alól,nem úgy mint az et.Et-nél ugye belőttem valamit ,de újraindításnál ha bementem a biosba az eredeti bios fogadott,de itt nem.Csak lestem.Belőttem a 3.6ghz-t win alatt,úgy hogy bios alapon volt.Mondom okés,itt is megy a 3.6ghz 1.008-körül,megyek a biosba és belövöm ott a pontos feszeket,és az a beállítás fogadott amit a win alatt belőttem.Csak lestem.Szóval ez egy jó újítás az asus-tól,no meg még amit használok azok az oc profilok,ami eddig max 2 volt asusba,de most már azt is 8-at birok elmenteni.Dropp az egyenlő a nullával,ha llc on.Szinte ugyanaz mint amit biosba adok cpuz-be is,de ez M2F-be is kevés volt.Egyelőre refeket nézem majd meg,mert azok nem egyszerűek.Laphőmérséklet 23 fok,úgy hogy tesztelgetek,de az nb és sb is megfelelő nagyon.40 fok körül vannak.Hát azon kívül hogy kevesebb csatlakozó van rajta,semmi más hátránya nincs ennek a matx-nek.Sok újítás van M2F-hez képest,és teccik nagyon.teszt
Persze mint mondtam nemvalószínű hogy max fsb-be csúcsra tör,de nekem nem is kell.550fsb-t néztem vele lazán bírta.Annál több meg nem kell nekem,de nemhiszem hogy ez lenne a vége.A corsair Dominator ramok az ud3r-be 1080mhz-n 8 perf level alatt else indultak,ebbe meg 6-on megy,és végre lehet finoman feszelni.Megvannak a köztes feszek,stb.Biztos lessz majd rossz véleményem is a lapról,de eddig nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő