- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #5813 üzenetére
dehogyisnem!!! Everestben elég brutálisa firkál...még én is ledöbbentem. Jó-jó egyébként tudom h az új D0-sok jobban mennek..de röhögni fogtok a q9550-em sem használtam csak 3,6-3,7 ghz-en mert bőven elég volt..ez is elég így 3,5-ön vagy ha kell kakaó kap 1,28V-ot és 3,8-on vagyok
a ramra visszatérve elcseréltem volna már de minek ha simán megy ennyit?? (1450Mhz)
Krami: köszi szépen van ereje így igaz de nincs egyenlőre ami kihasználná...majd talán az elkövetkező játékok már profitálnak belőle...tegnap át kellett kódolnom egy filmet na inkább nem írom le mennyi idő alatt csinálta meg mert az csúnya volt nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Amd Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged