Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01
üzenetére
Hát alulfeszeléshez nem kell vízhűtés az biztos.Amugy meg igazad van hogy sok felesleges csere,de hát ez a hobbi.Ez érdekel.Sok cserének nálam se volt sokszor semmi értelme de kipróbáltam ,teszteltem,stb.Aztán kicsit buktam rajta mikor eladtam és ennyi.Ha épp unatkozom ez az időtöltésem.Tudnák sokkal költségesebb időtöltéseket is a gépezésnél de sajna arra nem tellik.
Hát ha nem is minden hűtést minden tesztbe ,de ezek a tesztek te is tudod hogy milyenek.A lényeg hogy jól szerepel mindenhol.Gyengének,közepesnek sehol nem hozták ki,és a lényeg az egyszerűség.Kevés hely,nincs karbantartás,stb.Mindeggy.Mint írtam nálam egy próbátmajd megér az biztos.Aztán vagy marad vagy megy a háztól.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi