- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
ok majd megcsinálom azt a részét.
én is a Prime-ra gondoltam,az bevált és nincs kavarodás,hogy ide ez kell,oda meg az kell.marad szépen egységesen minden.
a feltételekhez is maradjanak azok a kért ablakok mint a többinél.
cpu-z proci,cpu-z mem,everest,és a fél órás prime.ha akartam volna C0-s procit ,akkor már össze lenne rakva az i7 gépem.
mindenki lebeszélt róla,hogy az nekem nem lesz jó
holnap,sajna én nem tudok elmenni a cuccokért.
laghamarabb kedd jöhet szóba,ha eldöntöm végre milyen alaplapot vegyek
egyébként tényleg nem könnyü.Zájec :
igen a 6-s kimerül , igy lehetne , az valami memóriás qpi feszes opcio...például...
vagy valami ilyesmi ram stabilitással kapcsolatos..
hát nem tudom,ez a lista inkább a prociról szól,mint a ramról.
az i7 topicban abban a tesztben amit szatesz linkelt sok jó progi volt.
abból kellene választani vmit,és berakni.(csak az i7-hez)az sem jó ha beengedünk más progikat,mert akkor nem fog elférni a táblázatban a sok progi amit még majd utána be kellene engedni,mert ezt-vagy azt beengedtük.
a tesztben is nyomták prime-al is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest