- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
jóestét
én ezt a 3 kategoriát javaslom hirtelen a core i7-hez meg még egy kategoriát a max. kategoriát... tehát 4. kategoria legyen hirtelen..
az 1. - 2. - 3. kategoria az stabilitás (prime95,linx,intelburn) tesztes legyen...
legalább 30. perces valami...1. kategoria :: olyan eredmények aminek a Vcore-ja 1.15v alatt van...
2. kategoria :: olyan eredmények ahol a Vcore 1.15v - 1.25v között van...
3. kategoria :: 1.25v feletti stabil eredméynek....( ennek az a lényege hogy ha mondjuk valaki csinál valami stabilitás tesztes tuningot, akkor azt egyböl be tud sorolni bármelyik 3. kategoriába.... ne az legyen hogy aztmondod, hogy ez ide se jó meg oda se jó, mert akkor elmegy az user kedve.... ugy kell megcsinálni a feltételeket hogy jó legyen
mindenkinek..)
"Ram: Meg fogják kapni azt ami jár nekik. Szerinted ezek a ventis ramhűátők gond nélkül elférnek a lapon, s nem lógnak É.híd , VGA -ba?"
szerintem igen jó lesz , elfér elvileg... ha nem akkor lehet flexelni sikitóval
nekem egy 12cm venti van , csakúgy rátéve a VGA-ra és az hüti a ramokat...
kéne egy jelenlegi képet csinálnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest