- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Miért ne lehetne? Ha van rá igény(Itt a Te példád
)és Ákoska meg tudja oldani, hogy ne legyen túl zsúfolt a táblázat, tegye- tegyétek. Régebben nekem is megfordult a fejemben (nem röhögni, igen is gondolkodtam
), csak..Régebben nem voltak ilyen brutal 8xxx-ek (persze kivétel Te voltál azzal a procival ami eltünt az éterben..), szóval sokszor az 1,2v-os eredmény uaz lett volna mint a 4GHz.
A teszteket ha akarjátok, reformozhatjátok (de gagyi szó lett, istenem), szóval ujítani lehet, ha jó, csak a tesztfeltételeket ne piszkáljuk,s a régi opciók maradjanak, mert ha nem, nem lesz értelme a régi eredményeknek, nem lesz viszonyítási alap.

(#4349) akoska07 : Felőlem , akár külön opció is lehet. Tudod , volt "vita", hogy az vagy CB R10-es legyen. Én csináltam ezt is, azt is, de végül 1ik se maradt meg mint opció. Szavazni kell, vagy inkább véleményt nyilvánítani, s ha van létjogosultsága, legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Dell notebook topic
- Hardcore café
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Keressek intel i7-i9!!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)és Ákoska meg tudja oldani, hogy ne legyen túl zsúfolt a táblázat, tegye- tegyétek. Régebben nekem is megfordult a fejemben (nem röhögni, igen is gondolkodtam