Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szégyentelen!

(#4314) akoska07:
. WinRar..nemtom, majd este nézem Neked ha érdekel. Nemrég jöttem haza..(WinRart nem néztem régebben se, kimaradt az életemből
, ha kell, pótolom)LLC: Szerintem tök mind1! Kinek, hogy szereti. Elvileg lehetne előny 24/7-ben a jelenléte, de ez se igaz. Ill. csak 4 magnál jön az a böhöm nagy droop, s ezért kényszerülök bekapcsolni. Tuningnál..Kikapcsolva jobban ment, szóval szerintem nincs miről beszélni. Kb olyan, mintha kikötnénk, hogy csak passzív hűtést lehet használni, vagy meg kellene határozni a ventik fordulatát. Akkor meg..azt is, hogy hány °-os szobában kell futtatni, milyen oprendszeren.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. WinRar..nemtom, majd este nézem Neked ha érdekel. Nemrég jöttem haza..(WinRart nem néztem régebben se, kimaradt az életemből