- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Látom megy a téma, csak győzzem olvasni. A procit sajnos én se tudtam mínuszban tesztelni, 5C volt az erkélyen, és egy szobaventilátorral támogattam meg. Sajnos pont lekéstem azt az időt, mikor a -20C -k voltak, pedig akkor szólt volna nagyot.
Amúgy P45 -ben tuti tudnál újat mutatni, X48 gyengébb, főleg alacsony feszen csirke.
P35 rulz, ott megy a legjobban. Nekem az nem jött össze, sajnos ramot is kelett volna szerválnom.
Tényleg egy hátrányod van, az hogy meleg van. Bár megjegyzem, annyira nem melegedős a kicsike, nekem a Mugen 2 elég szépen lehűtötte zárt házban, lásd a 3 órás 4,5GHz@1,28V -s Prime -ot, pedig azt is hőségben csináltam. Elvileg P45 -ben be tudsz menni 1,28v alá is. Meg amit küldtél az is brutál, már agyonverted 1,104v -n a Rampage -emet.Hűtőkamra rulz, XD.
Holnap én is megyek le a szuterinba, ott csak 18C van, megnézem mit tud a 4 hengeres.
Vizsgáknak vége, átadhatom magam az élvezeteknek. Kiderül, hogy az RE mennyire jó quad alá, eddig vegyes dolgokat hallottam. bzs73 P45 -ös tesztjei jó összehasonlítási alapok lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Dell asztali gépek
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest