Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01
üzenetére
Nem is magamra értettem.Pont erre!Gyengus az a proci(meg amiket soroltál).Lapom.Persze,h elég a lap meg táp nem véletlen,csak procira vár,bár most nem sok időm van(semmi).S igen,úgy értettem,h nem elég ,h lusták,de bika táp kell,jó lap ami kvajól kezeli a ramokat,mert ott csak 1:1 jöhet szóba,s hamar elfogynak a lapok,ramok,tápok..
beony,pont erre céloztam.Corsair:ÁÁÁÁÁÁmajdnem eladtam a vx450-et,mertez 19k volt a hx moduláris meg 22k.Most néztem ,ez 20k a hx meg eltünt,az 520-as meg majd 30k,annyit(árkülönbség)meg kvra nem ér.Ez erős,tökéletes,csak az a sok madzag,mindíg utamba van!
(#1839) akoska07beszarás.
remélem ez is megy majd annyit,csak legyen ramom.
Kulerr:nem a teljesítmény a gond(azért 3GHz-en is kva ütős)csak a tuning.Dög unalom,lomha stb..Ha 4,5GHz kell 24/7-be cseréljünk.Ezt feszelheted,(1,725V-ig kapott,hisz tudod,de ma is 1v alatt viszi a 3Ghz-et,s jóval Vid-je alatt 3,6-ot-3,7 -et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi