- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
varrog
csendes tag
válasz
darál0w #14978 üzenetére
Nem teljesen jól. A benchmarkok szerint, a memóriakezelése egy pentium 2-esét se közelíti meg. Ezt valahogy játék futtatások közben is észrevettem. A windows hipergyorsan betölt, az igaz. De ennyi. Hd filmek lejátszásánál sokkal nagyon a proci munkája, mint a 3 Gigásé, 2-3 szorosa. Tehát az, hogy lassabb egyből észrevehető ha dolgoznia is kell a procinak. De ha persze nem kell dolgoznia, akkor kb. a 3 Gigás teljesítményét hozza.
Böngészés közben, vagy amikor semmi számítást nem kell nagyon csinálnia, észre se vennék különbséget, de persze én javulást vártam, a 3 Gigáshoz képest.
Persze biztos, nem panaszkodnék, ha ezt tudtam volna róla. És akkor nem is ennyit fizetek érte, de mindegy.
Hogy élő példát mondjak, van egy másik 3.4 Gigásom is, amelyiknek 2 lába hiányzik, úgy vettem. Elindul viszont, mert a negatív tápfesz egyes lábai hiányoznak csak. De kb. hasonló eredményeket produkál, talán egy picivel lassabbat, mint ez a proci. Ennek viszont külsőre semmi baja nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest