- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
helkis #14840 üzenetére
a verseny szellem az mindig van,kell is.
vita már nincs,mert el lett döntve,ahogy fentebb irtam.vdropp mod-ot simán csinálhatsz,
nem lesz tőle semmi baja se a lapnak se a procinak.
nem egy alaplapon csináltam már meg,semmi nem látta kárát.vagy azt tudom csinálni, hogy a cpu-z ablakhoz igazítom a bios-os vcore-t, csak ugye ezt meg az előírások tiltják, ha jól tudom..
a vid-bios tesztnél van az,hogy az alapfesznek kell beálltiva lennie a biosban avgy auto-n hagyva az az érték. és akkor annyit droppol amennyit droppol.
más opcióknál egyértelmü mely fesz értékek a megengedettek.az LLC kérdés pedig nem kérdés.
ha van az user lapjában ilyen lehetőség akkor használhatja.
akinek nincs az nem használja még ha akarja semmég valami:
Mindenki jó eredmény ill. minnél magasabb órajel felé igyekszik.
vannak az alkatrészeknek tulajdonságaik ill. határaik. (van amit át tudunk lépni)
mindig tartsuk szem előtt a fair "játékot"
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest