- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13656 üzenetére
Hát mi vagyok én.
Hány ud3r lapot adjak még neked?
Amugy kíváncsi leszek rá hogy megy majd ez a lap nálad.Lehet nem megy majd jobban,de a dropp nagyon jó.Nekem a 4 magossal is csak 0.016-ot droppolt llc-vel.llc nélkül meg 0.034v körül.Na majd teszteled úgy is.
Nekem meg lehet ilyen lapom lessz.Még nem biztos,mert nem ólcsó,de a legújabb technológia.Ezen már nem aluminium vagy réz hűtés van,hanem valami kerámia ötvözet,ami tesztek szerint nagyon jó,meg van benne több újítás,kondik terén is.Meglátjuk.
Úgy döntöttem elsőre valmi jó lap lessz,és jó ramok,amik fikszek ált,és proci meg csak corei3 lessz,mert most csak arra marad keret.Z_Mesterrel már beszéltem,kedd körül talán kap megint válogatott procikat,és néz nekem valami normálisat.Utána meg majd cserélgetem a procikat úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest