- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Arkennys
addikt
válasz
kiszi07 #15455 üzenetére
szerintem navi viszi, de nem lesz könnyű. 2-1 re gondolok végén, de hogy kinek az jó kérdés
Azért egy kisebb téttel lehet tényleg megdobom a manajumát, sokan nem figyelik hogy róluk van szó és noname csapatnak hiszik
Na meg amerikai csapat, a hazai drukkolók motivációja nem elhanyagolható tényező, mint már párszor láttam
-
Slystyle
őstag
válasz
kiszi07 #14233 üzenetére
Az eSports és Phoenix kulcs azért teljesen más. Ha jól tudom, akkor a Phoenix kulcs volt az első teljesen egyedi kulcs, azelőtt csak eSports kulcsok és CS:GO kulcsok voltak.
Szerintem az lenne reális, ha úgy vezetnék be, hogy 4 fajta kulcs legyen: Operation kulcs, CS:GO kulcs, eSports kulcs és végül kapszula kulcs. Így nem kellene minden Operation-höz külön kulcsot létrehozni, mert szerintem úgysincs rajta profitjuk, mivel akkor már rég minden ládát csak a hozzárendelt kulccsal lehetne nyitni.
Tehát a Phoenix kulcs szerintem nem fog megszűnni, amíg van Phoenix láda, de örömmel látnám az átalakulását Operation kulccsá.
-
Arkennys
addikt
válasz
kiszi07 #13548 üzenetére
De elolvastam
Aki kiad a kezéből valamit nyilvánosság elé, arra is szánva, szerintem egy színvonalat feltételez. Sajnos ilyen vagyok, hogy mintha az agyamat karmolnák, mikor valaki a saját nyelvén nem tud helyesen írni, mára népbetegség már kb. Ez az én defektem, tudom. A bevezető ellenére is. Nem is csak a formaiság egyébként, hanem az amit el akarsz mondani rész is nekem sántít. Egy értelmi színvonalon aki már van, az tudja ezeket, aki nincs, az nem igazán ennek hatására fog rádöbbenni. Szerintem. (plusz ha te írtad a cikket, ha nem akkor annak szólóan van a megszólítás, aki készítette)
-
Arkennys
addikt
válasz
kiszi07 #13546 üzenetére
Hát, a helyesírási hibák elég lelombozóak...és úgy az egész marhaságnak tűnik nekem, ha valaki kicsit elgondolkozik a dolgokon, simán rájön maga arra, amit ez a baromi hosszú szöveg mondani akar. A trágárkodás sem emelte a színvonalat... Csak egy vélemény volt ez, teszem hozzá. Lehet másoknak ez kell.
-
Gemil
tag
válasz
kiszi07 #11332 üzenetére
Nekem is ez a taktika jött be, kiválasztom azokat amik nagyon alacsonyak, rendszerint a navi és a mouz, aki képes meglepetéseket okozni, így rájuk szoktam tenni pár centes cuccokat és néha bejön. Azokat a fegyvereket nem szívesen kockáztatom, aminek fájna az elvesztése, mivel már megtörtént egyszer. Kis haszon, de 60-70%-ban bejön, ha jól válogatsz.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
kiszi07 #10789 üzenetére
ez nem kitalálás kérdése.. a CS arra lett kitalálva, hogy túszokat szabadíts az Assault pályán.
viszont az engine amire írták nem támogatta a wide felbontásokat, aztán amikor évek múlva betették eltorzította a képet, az egér nem annyit mozgott fel-le mint jobbra-balra, ezért senki se használta komolyabban.
a source engine ellenben tökéletesen támogatja, a látótér miatt érdemesebb is használni, az előző nagy LAN után is röhögött a fél internet valamelyik prón aki D2n nem látta hogy bejöttek a lerakóra oldalról a 4:3 felbontásán. -
-
Xero
nagyúr
válasz
kiszi07 #8416 üzenetére
Phoenix pass van? A szűk társaságból már minden passosnak kidobálta legalább egyszer, de jellemzően már kétszer a megjelenés óta.
Na a haszonból le is cseréltem a field tested A4-emet minimalra és végre lett egy desim is. Kezd helyreállni a feng shui az inventorymban.
Már csak lőni kéne megtanulni.
-
Xero
nagyúr
válasz
kiszi07 #8186 üzenetére
Erre. Bohóc kategória.
Volt már 5 és 100e között minden féle fejhallgatóm. Jelenleg egy CAL!-t használok, lévén csak játékra kell igazán, meg néha hosszabb utazáshoz. Már ez is köröket ver a siberiára, de egy ATH-M50 porig alázza (ez is volt).
(#8187) mate3553: Kicsit többért vettél volna egy Maxell Retro DJ-t vagy egy Superluxot és még boldogabb lennél.
-
Mate
nagyúr
válasz
kiszi07 #8055 üzenetére
Ahogy nézem kártyából is rengeteg van neki, amiket ráadásul nem váltott még be. Gondolom sale alatt ügyeskedik velük, esetleg még robotot is használ, amivel keresi a kenyerét.
Simán lehet a kések is befektetési céllal vannak. A legtöbb fegyverrel még nem ölt, úgyhogy nem használja őket.
Ha robotol és befektet, akkor kellő alaptőkével azért össze lehet hozni a dolgot úgy, hogy még komoly profitja is lehet.
Egyébként barátai közt is vannak olyanok, akiknek késeik vannak amik ráadásul nincsenek fent piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged