-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Pff
Én Dreamhack alatt sem kaptam semmit, de ott annyira nem is zavart, hiszen a meccsek érdekeltek. Most sem mozgat a souvenir csomag, csak a sárga láda. WP-t és M4A4-t is akarok.
Bár amilyen a formám, lesz nulla droppom, Ti meg kapjátok ötösével.
(#4901) lemusz: Minek van egyáltalán SSD-n. A játékos gépen egy egyszerű WD Green-en ül a rendszer és a játék is, mégis mindenkinél hamarabb csatlakozom és indítok.
-
Xero
nagyúr
Nekünk pl az Infi taktika B-n 80%-ban NiP ihletésű. Pontos időrendben dobott smoke-flash-heg. Négy pozíció váltogatva. Füstnél megvannak a helyeim ahova pötyögök (repkednek is a fejesek, ha odatopognak
).
Amint nagyobb mozgás van A-n, az első füstöt dobó vált is át ranker/könyvtár felől és igény szerint nézi közepet vagy házat.Ha ecozunk, akkor is van két taktika, ami nagy általánosságban be szokott jönni.
Támadóban az első három kör is meg van szabva, ami az esetek szintén döntő többségében bejön. A normál körökre is van három-négy támadó taktika.
Nukeon rámpát fogom végig. Az első körben egyedül, majd párban. A füstöknek, hegeknek, flasheknek itt is megvan az üteme és van szintén több pozíció. A füstöt itt is bizonyos pontokon lövöm. Ha mozgás van, akkor annak megfelelően az első füstös vált kakasba vagy B-re.
Eco körre itt is megvan a taktika CT-ben.
T-ben szintén megvan az első három kör koreográfiája és van legalább 4 támadó taktika.
Nyilván ehhez kellett az, hogy elég jelentős időt toljunk le relatív összeszokott csapattal.
Mirage-on is kezd szépen kialakulni a dolog, de ott még bőven foghatóak vagyunk. Train-ről nem is szólva.
D2-n is megvan a taktika, koreográfia, de a csalók miatt elszoktunk tőle némileg.
(#4866) Jim-Y: Azért a radar nem dísznek van. Ha leaprítják rankert/könyvtárat, akkor az a minimum, hogy figyeljük CT-t, pláne ha banánban csak 1-2 mozog.
-
Jim-Y
veterán
Pl. inferno-n aránylag gyakran sikerül ellenfél háta mögé keveredni. Nyilván Nip vagy hasonló csapat ellen ez nem jönne be, de átlag csapat ellen igen. (Mármint amikor CT-vagyok, T-ként aránylag nehéz hátba támadni őket
)
Veled se szeretnék egy csapatban lenni
Ha már ott tartunk, hogy kit mi idegel fel a játékban, akkor engem 2 dolog tud felidegesíteni, de azok nagyon
1: ha szar a netem, és amiatt megy rosszul, kvázi bele kell lőnöm egy tár lőszert és nem hal meg
2: ha a társam mondjuk Nuke-on yard-ot nézi CT-ben, nincs füst meg semmi, és erre bejön egy kósza T mini-ből és lazán lelő kék tetején, mert nyílván én az ajtót/kék kijáratát figyelem. Szóval ha nem reportolnak a társak az fel tud húzniTüdü-vel nem egyszer volt olyan, hogy Infernon B-t védtük és mindennemű report vagy halál nélkül CT kezdőről jöttek a T-k, az is vicces tud lenni xD
-
Xero
nagyúr
D2 volt a régi kedvencem, de sajnos a legtöbb csaló oda jár, így nem is favorizáljuk már annyira.
Igazán jól kiépült és összeszokott taktikánk Infire és Nukera van. Ezeken gyakorlatilag mondani sem kell kinek mi a dolga adott mp-ben.
A Train, Mirage is épülget, de még nagyon nem az igazi. -
Xero
nagyúr
Persze.
Italyra azért nézünk be néha bottyval, mert az esetek döntő többségében ilyesmi az összetétel vagy global elite. Mind a kettő poén.
Oda a kutya sem jár. Tegnap is több mint 7 percet vártunk ketten, hogy elinduljon.
De ökörködni kiváló. Nyilván az ellenféllel erős kib*szás, hogy berak minket, nem is nagyon tudtak mit kezdeni velünk, csak ha késsel rohangáltunk utánuk.
-
PeL
addikt
Ne hidd
Csalók mindig voltak és lesznek is. Ezek az akciók csak arra jók hogy a csalók feltankoljanak a CS-ből. Banolják az accját? ott van 20 másik CS, jön a következő, legközelebb majd okosabban fogja használni a WH-t. Rengeteg csaló van aki okosan használja a dolgokat, hogy ne lehessen egyértelműen rábizonyítani. Elég ha csak 1-2 kulcs pillanatot hoz le velük és már is az ő oldalukra borul a meccs.
Az az érdekes hogy a d2kx csávó aki 14-6 -nál betolta az atom aimját még mindig nincs banolva. Úgy látszik már az overwatch sem megbízható.
-
Coccolino_O
őstag
"Valve-nak már nem CS eladásából van pénze, hanem utána marketen való kereskedésekből, illetve abból, hogy cs-hez muszáj ügye a steam és könnyen rákattan az ember."
Merem remélni, hogy a GO nem fog a TF2 sorsára jutni. A profitéhségükkel tulajdonképpen teljesen kinyírták azt a játékot.
-
Lmh
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
Már nem azért, de azt írta nincs huzamosabb ideig 50 perce játszani
szóval, ha egy nap mondjuk 10 óra alatt akad óránként 5 perce azt nem tudja egybegyűrni 50 egész perccé (nekem így jött le).
Ph topicokat meg szinte pár perc alatt végig lehet böngészni. Legalábbis a szűk körű kedvenceket tuti.
De amúgy is mindenki arra használja az idejét, amire akarja. -
Slystyle
őstag
Inkább beszéljünk arról, hogy már megint derank-eltem.
Amúgy ez is olyan, mint a konzolok háborúja vagy az AMD vs. Nvidia stb. Sose lehet dűlőre jutni, örök harc.
Mindenki úgy, olyan beállításokkal és perifériákkal játszik, ami kiszolgálja és kényelmes számára, pont. A többi már csak szőrszálhasogatás. -
bladegery
senior tag
igen, en is belefuttottam anno ebbe, hogy megvettem ami gamer, es olcso, de azert steelseries. Hat had ne mondjam mar semmi sincs meg belole.
amugy ha az enyem erdekel akkor:
microsoft intelimouse explorer 3.0
steelseries qck+ fnatic edition
cm storm quckfire pro
sennheiser hd 555 + modmic -
D4v3
őstag
Na ja, jól kitalált piac lett ez a gaming. Csak mosolygok magamban, mikor látom, hogy a tizenx éves srác épp cseréli le a 20e forintos egerét, mert most kap jobbat
Iszonyatosan meg van vezetve a játékosok nagyon nagy része csak azzal, hogy mindenhonnan kapják a képükbe a razer, steelseries, rockkat reklámot minden streamen, honlapon stb. Pedig nem egy pro-n bebizonyosodott már, hogy mennyire nem ez számít (nyilván golyós egérrel és 1000 ft-os fülbedugó fülessel nem lesz esélyed a mai mezőnyök ellen, de a határ közel sem ott van, mint ameddig elmennek sokan).
De megvan ez pl. a fociban ugyanúgy. Beckham anno mezítláb rúgdalta a szabadokat még 1 óráig edzés után, a maiak meg évente megveszik az új cipőt, hogy jobban menjen.. -
bladegery
senior tag
Pontosan. Van aki nem komoly fps jatekos, hanem csak ugy jatszik azzal ami a kezeebe kerul es van az aki sok eve jatszik es raebred hogy bizony ahhoz hogy jobban tudjon teljesiteni, meg hogy egyaltalan "jatszhatonak" erezze a jatekot bizonyos dolgoknak teljesulniuk kell.
Ilyen pl. a megfelelo gyorsasagu eger, termeszetesen egergyorsitas nelkul. Ehhez megfelelo meretu egerpad. Egy jobb fajta mechanikus billentyuzet, 120 hzes monitor es ami meg elengedhetetlen az a megfelelo fps. -
Xero
nagyúr
Nagyon hullámzik a teljesítményem. Mostanában van időm kihagyás nélkül napi 1-2 órát játszani. Így nagy átlagban a sheriff-sas szinteket lehozzuk 60-70%-osan.
Viszont amint kihagyok pár napot, vagy kiégetnek a nem megszokott teamek, akkor gyorsan el tudnak picsázni.
(#4605) bladegery: Nálunk az a 4 csillag kissé félrevezető. Bukott némileg. Szegények tényleg sokkal gyengébbek voltak.
-
Xero
nagyúr
Sheriff voltam már vagy 2 hete kb. Szóval bukó széria. Kb 6-7 meccs bukó zsinórban.
Amúgy anno négy csillagon kezdtem és sima-koszorús ak között ingáztam amíg random emberekkel játszottam.
Utána felment dupla ak-ra és megint elkezdtem random emberekkel is játszani. Akkor mentem le 2 csillagra.Tegnap megint játszottam a nem megszokott csapattal és onnantól az egész nap bukó volt. Most sem a megszokott csapattal tolom és már buktam is egyet. Ilyen ez.
-
Arkennys
addikt
-
romero28
senior tag
1. van faja g9x-em , lehet is állítgatni , csak lusta vagyok rá
2. cs-ben állati kis sens-el játszom - xxl-es padon kétszer végig kell rántanom az egeret mire megfordulok- ez máshol meg nagyon nem gyere beXero : köszi , erre rá nem jöttem volna soha
hiába no , új még nekem ez a GO...
-
Jim-Y
veterán
Szerintem ezen feleslegesen idegesíted magad, a deathmatch és a könnyed is csak gyakorlásra jó, és a loss sem számít sehova, nem számolja senki. Lehet zavar, hogy már 4.szer pakol át, de ilyenkor gondolj arra, hogy ezt csak gyakorlásként csinálod, úgy meg tök mindegy.
Ha már itt tartunk engem az olyanok szoktak kicsit felhúzni, akik deathmatchben abszolút arra mennek, hogy győzzenek, campelnek egész végig meg olyan is van aki shotival megy végig
Én tök abban a hitben éltem, hogy DM csak aim gyakorlásra jó (tehát m4, ak, pisztolyok, awp)
-
Slystyle
őstag
Talán D2-őn rakott át engem is vagy 3-4-szer, de nem volt így sem unbalanced. Mindkét oldalon megvoltak a jó és rossz játékosok és szoros meccs eredmény született.
Persze, ez érthető, de a kis Vér Pistik mindig is jelen lesznek, bármelyik játékról is legyen szó. Én csak nevetni tudok már rajtuk, felesleges rajta felhúznia az embernek magát, mert legtöbb esetben ez a céljuk.
-
Slystyle
őstag
Tegnap engem is folyamatosan pakolt át a másik csapatba, de nem bántam, ott úgysem számít, hogy veszít vagy győz az ember. A kihívás a jó benne, főleg ha a nyertes csapatnak játszol, aztán átdob a vesztes. Tegnap volt egy meccs Mirage-on, ellen 6-0-ra vezetett, átrakott CT-be és végül megnyertük a meccset 8-6-ra.
Régebben Crysis 3-ban csináltam ezt, hogy ha a csapat, amiben kezdtem főlényesen vezetett, akkor váltottam csapatot és próbáltam megfordítani a meccset. Persze ott könnyebb volt, az a játék sokkal jobban ment, mivel sokkal könnyebb volt elsajátítani, meg aztán előtte 2-3 évig Crysis 2-t meg Wars-t játszottam intenzíven.
-
bladegery
senior tag
Nyilvanvaloan meg lehetne adni, hogy akarsz, vagy nem akarsz beugronak csatlakozni egy jatekhoz meg a lobbyban.
Eleg sarkitott peldat hoztal, idiotak minidg voltak es lesznek is, nalam eleg ritkan van amikor azt mondom, hogy inkabb egy bot, mint ez a gyerek.
Es nyilvan, ez csak akkor lepne eletbe, ha a jatekos elment/kifagyott es nem kikickeltek, pont mint a feladasnal.fejhallgato temaba becsatlakozva:
a ss 3h egy rakas szar. Sajnos belefuttottam en is kezdo ajtekoskent. Akaratam venni valamit ami gamer, markas, de ugyanakkor olcso. Olyan termek aminek egy pozitivuma sincs. Nagyon rosszul szol, kenyelmetlen es az enyem nagyon gyorsan tonkre is ment. Most egy regi HD 555-t nyuzok, jo jatekra es zenere is. -
pr1mzejEE
addikt
Kicsit gúnyolódsz (
), de amúgy nem, sajnos nem volt rá túlságosan lehetőségem, meg ami volt azt el is fogadtam/tuk, mert minden segítség jó. De itt most nem ilyen hatalmas márkákra kell gondolni, hanem sima szerver, honlap stb..
de ez még a codos időszak volt.
NagyZ01: én játszottam egy időben egy csodás 450dpi-s laptop egérrel 1-2 hónapot.. az elején iszonyat szar volt, de utána ugyanúgy meglőttem mindent, amit kellett. Haverok el sem akarták hinni. Csak néha ugye random bepörgött meg stb
Ez asszem pont az az időszak volt amíg a DAv1 után kerestem a pénzt a v2-re
Amúgy megnéztem ezt a 128 tickes dolgot is. Ég és föld, körönként lőttem 3-4-et 20-as szerveren
Oda raktam és oda is ment.
-
Xero
nagyúr
Nekem most ilyen van. Ugyan úgy cherry mx kapcsolós, mint a legtöbb gamer bill, csak ez ki is néz valahogy.
Az egér problémakört még viszont meg kell oldani. Anno rendeltem egy Razer-t, de visszamondták, mondván nincs készleten, aztán elsikkadt a dolog. Nincs is igazán bajom a mostanival, de azért már bőven tini és csere érett.
Lehet karácsonyra meglepem magamat vele még pluszban.
-
Slystyle
őstag
A hardverek és főleg a perifériák összeválogatása mindig felhasználó függő. És akkor még a beállításokról nem is beszéltünk. Én speciel mindig magamnak állítottam úgy, hogy jó legyen a más beállítása és hardvere/perifériái sose érdekeltek.
Ezért se értem, hogy miért illene tudnom? Mintha nagy haverja vagy rajongója lennék n0thing-nak. -
Spet
addikt
Nightvision és tachtical shieldet vissza már akkor
Bár a játék mai produkcióját imádtam a játéknak: nyerő mecset 14.2-nél connection problem (már azt hittem, hogy megint szarakszik a upc, de nem) megszüntették egyszerűen a szervert, így semmit nem nyertem rajta (igaz nem is vesztettem).
Másik, honnan szülték elő magukat az oroszok, hogy egy SMG-s/M4-es rush-al ledarálják az ellent egyből? (még szerencse, hogy átlagban velünk voltak).
-
bladegery
senior tag
mert nem csutortok, hanem szerda este resetel.
reset countdown -
pr1mzejEE
addikt
-
Lacccca87
addikt
600 óra kb semmi de mind1.
Arról amiről te beszélsz úgy hívják hogy mázli/szerencse.
Arra nem is gondoltál hogy a körülményekhez hozzátartozik az hogy szinte sosem ugyanazokkal az emberekkel játszol? (változó skill,gép,netkapcsolat,stb..)Saját kommentemre miért válaszolnék? Sose állítottam hogy pro vagyok, ellenben ti erősködtök ezzel, én már nem fektetek bele időt és energiát hogy jó játékos legyek elég az a szint amin vagyok és nem sírok folyamat hanem cska játszok és élvezem.
Egyébként játszott órákkal kapcsoaltban nekem is van 1.5K játszott órám Dota2 be mégis van hogy én/mi csapatunk aláz meg van hogy az ellen. Gondolom ott is óránként változik akkor a játék kód magától mert ilyen nincs szerinted.
#Arkennys:
Ahhoz képest hogy nem érdekel csak reagáltál, és csak nem jösz rá hogy amit írsz inkább rád illik.De amugy tényleg egyszerűbb minden másra fogni (még a csillagok állását nem kevertétek ide) csak nem objektíven szemlélni a dolgokat.
-
Lacccca87
addikt
Szerintem én nem említettem hogy csak profi játékosok jöttek, de mind1, lehetőségnek írtam. Az meg hogy elmakkolnak az eddig is volt, te is cisnálod ezek szerint (legalábbis az állításaid alapján)
De látom itt mindenki ultra pro és osztogatja a fejeseket meg el van szállva a csgo tudásától és őt nem lehet csak úgy belőni.
Kicsit is gondolkoznál mielőtt felkapod a vizet megnéznéd azt amit írtam és rájöhetnél hogy tényleg gond van-e vagy csak legenda az egész és csak véletlen dolgok. Játék nem változik csak úgy magától úgy hogy nem nyúlnak a kódhoz.
-
Lacccca87
addikt
Ahogy azt az előző hsz ben is említettem net_graph a barátod, és be is bizonyíthatod vele az igazad....
Igaz nem 2-3 napja hanem még a utolsó előttti update óta panaszkodtak páran hogy növekedtek a var értékek és nehéz fehérben tartani de ez leglaább 2 hete valós probléma nem 2-3 napja.
-
Lacccca87
addikt
Hidd el lehet hogy több rálátásom van az egész dologra mint neked (habár az is megeshet hogy nem).
Azt hiszem elmagyaráztam miért lehet ilyen anomáliákat látni.Ha jobban utána akarsz nézni akkor kapcsolj egy net_graph ot és figyeld az értékeket rajta. Sokat elmondanak ha ért hozzá az ember, és talán az anomália okára is rájössz.
Egyébként amit te említettél, hogy felépsz lealázol mindnekit kilépsz majd vissza és már nem adja kb az első cs óta létezik...vannak is róla legendák hogy vannak bizonyos "favorizált slottok" és ha sikerül úgy bejoinolni hogy ilyenbe kerülj akkor sokkal jobban adja meg nem lehet ellőni (sokan ezért rejoinoltak 1.6 meg css be , no meg hogy 0-zódjon a statjuk
)
-
Lacccca87
addikt
Versengőt szoktam. Ha normál játékra vágyom akkor mint írtam közösségi szerver.
#Arkennys :
Nem kell a fellengzős "tuti nem érted meg mit írok" duma. Nagy arccal pofára estél ennyi. Közepes szinten játszanál akkor nem sírnál ilyenekért, elfogadnád hogy bizonyos szintű randomitás van a játékban. (habár Mo-n a közepes szintet talán a Teamhungary tagjai ha megütik de ők se szóval ennyit erről). Ez kb az a helyzet mikor nem AK/M4/WP -t használ az ember hanem a szituációhoz illőket és akkor jön a NOOB P90 etc... beszólás, de érdekes módon ilyenkor ő vagy nem veszi meg mert ő a pro vagy megveszi és ugyanugy belövik.
Szerintem hanyagoljuk a témát, felesleges a sírás inkább gyakorolj ha ennyire fontos neked és akkor majd talán előbb ellövöd az ellent mint hogy betunkolna egy noob.... (ja egyébként te is tunkolhatsz nincs titva)
-
adamkaa777
senior tag
Streamen nézek mondjuk egy versenyző playert neki ugyan úgy adja a versengő is .
Nekem ilyen golyó eltűnés sose volt . Max olyan hogy lőttem wp vel és az ellenfél később lőtt viszont és nem tudtam ellőni de ez ugye a nagy latencymnek köszönhető 70-80 ms .
(#4260) Jim-Y Teljesen egyet értek "jobb" playerek ellen tényleg könnyebb játszani . Illetve tényleg sok a cheater alsobb ligákban viszont ők ott is maradnak . -
D4v3
őstag
Ennek inkább a csapatban játszók fognak örülni, gondolom csak 5 fős stackre lesz, és nem azt fogja nézni, hogy kinek mi a rankje és számol valami hülyeséget, mint most. Hanem az adott 5 ember az elején megcsinálja a teamet, 0 rankal és az az 1 rank megy felfele/lefele, ahogy haladnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest