Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Srácok, annyira játszhatatlan nekem random csapattársakkal a játék.
Én csak d2-zök, gondolnám kicsit kikapcsol, de nem.. (csak a d2-re tudom kb. az összes értékelhető smoke-ot, ezért inkább más pályán nem is játszok még, de lehet el kell kezdenem más pályát is megtanulni akkor már.)
A legnagyobb problémáim:
- Semmilyen smoke-ot nem tudnak, ha dob is smoke-ot, olyat dob, ami az ellenfélnek jó inkább. (Érdekes módon az ellenféltől látok olyan smoke-okat, amiket én is dobok rendszerint.)
- Vagy olyan is volt, hogy egyáltalán nem vesz smoke-ot.
- Nem tudnak gondolkozni. Kirakom rövidre a bombát és csak azért is rápeakel mind. Persze leszedik és a ct viszi a kört.
- Védekezésnél semmilyen utilityt nem használnak arra, hogy lassítsák az ellenfelet és a társak tudjanak segíteni védeni adott esetben. Gondolják megoldják aimból.
- Nem tudnak csapatban gondolkodni. Ha ct-k, akkor állandóan egy helyre mennek. Ha terrorok, akkor ha mondjuk ketten vagyunk röviden, ő persze mindig azt akarja csinálni, amit én. Nem érti meg, hogy az egyik nézi a hátunkat, a másik meg próbál frag-elni.
- Az orosz játékosok. Vicc az egész, francért rak be hozzám ennyi oroszt, amint meglátok egyet a csapatomban legszívesebben már lépnék is le.Ezek után már a cheaterek sem érdekelnek, mert amíg alap dolgokat nem tudnak, addig kb. csapatban játszhatatlan a játék. Nem azt mondom, hogy minden kört nyerni kell és körönként legyen meg a 2 kill, sőt az se baj, ha nem tud ellőni egy játékost, én sem tudok mindig, már nincs olyan aimom idősebb koromban.
2-3 naponta játszok 1-2 MM-et és csak elmegy tőle a kedvem komolyan.
Én már a második Cloud 2 fülest nyúzom, az első a kutyával szemben maradt alul.
Ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Politika
- Milyen házat vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Iphone 13 128GB fekete független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ThinkPad L15 Gen2 27% 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest