Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
lapfüggő hogy az időzítések vgy a sávszélnövelés okoz e nagyobb teljesítménynövekedést. Na én is ettől parázok, hogy pont ezt a ramot nem csípi valamiért a lap.
mert akkor el kell adnom vagy a lapot vagy a mamkókat. Azért valamilyen szinten releváns lehet 2 különböző lapot is összehasonlítani. Legalábbis olyan szinten, hogy egy proci mit megy bennük. Amugy 2x raktam be ugyanabba a lapba és máshogy ment. Lehet most kis se veszem egy darabig
. Írtam, hgoy mindent ugyanúgy csináltam mint ahgoy szoktam, eléggé rutin szinten kapkodom már ki be a procit, de ilyent még nem láttam. MInden hajszálpontosan ugynanaz, csak a proci megy többet. Lehet hogy ennyit számít az a pár fok levegővel?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Call of Duty: Warzone
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crimson Desert
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert akkor el kell adnom vagy a lapot vagy a mamkókat. Azért valamilyen szinten releváns lehet 2 különböző lapot is összehasonlítani. Legalábbis olyan szinten, hogy egy proci mit megy bennük. Amugy 2x raktam be ugyanabba a lapba és máshogy ment. Lehet most kis se veszem egy darabig
. Írtam, hgoy mindent ugyanúgy csináltam mint ahgoy szoktam, eléggé rutin szinten kapkodom már ki be a procit, de ilyent még nem láttam. MInden hajszálpontosan ugynanaz, csak a proci megy többet. Lehet hogy ennyit számít az a pár fok levegővel?