- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Volna egy minimális problémám a tuning terén... Megvan az új gép, beizzítottam (adataimnál levő), de persze tuningnál probléma van. Van egy E6600 proci és egy Gig G33M-DS2R deszka. Namost az már bizonyos, ha már G33, akkor vinnie kéne minimum az 1333 FSB- t, azaz 333Mhz- et tuningnál. Nos, kis lépésekben nem probáltam meg tuningolni. Először belőttem 3G- re (9x333), de semmi, BIOS vissza alapra. Gyanús volt, nem tudtam mivan. Azt hittem, hogy rosszul pasztáztam be a procit, vagy valami, de nem, minden müxik, a gyári procihűtő van rajta (egyelőre). Netán ennyire kis teljesítményű lenne a gyári hűtő? A tesztek nem ezt mondják
Próbáltam kül. órajeleken, a legkisebb eddig 2800Mhz volt (9x311), de azt se vitte. Na most akkor mivan? Lehetséges, hogy ennyire antituningos legyen egy proci?
Hihetetlen... Van vmi ötlet? És ha van, akkor megoldást is kapok?
Na köszi előre is! 
üdv.
Mákos7észta
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hobby rádiós topik
- Crimson Desert
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 2400G Vega 11 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Próbáltam kül. órajeleken, a legkisebb eddig 2800Mhz volt (9x311), de azt se vitte. Na most akkor mivan? Lehetséges, hogy ennyire antituningos legyen egy proci?
Hihetetlen... Van vmi ötlet? És ha van, akkor megoldást is kapok?
Na köszi előre is!