Hirdetés
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
subFOCUSkoma
csendes tag
Sziasztok!
Már egy hete olvasgatom a fórumot, és megpróbálok rájönni, hogy tudnám felhúzni a procimat 3,6 GHZ ig. Mivel gyári a hűtőm ezért úgy gondolom ezt még el tudná viselni, meg a napokban fog érkezni egy maszek venti.
Már szinte mindent végigpróbálgattam ami az Advanced\Jumpfree configuration almenübe van. Egyéb dolgokhoz nem nyúltam. Jelenleg 9X360 GHZ-en (~3240) pörög a vas, mivel ez egy stabil állapot. Ettől tovább egyszerűen képtelen vagyok húzni, mert nem kapcsol be a gép sosem. FSB 360-366 között még éppen elindítja magát nyöszörögve, de sajna eléggé instabil, és fagyogat.Szeretnék kérni segítséget, hogy milyen beállításokkal tudnám felhúzni a CPU-mat.
A gépem: Asus P5B, 4X1 GB Kingmax DDR2 800 MHZ, Intel Core 2 Duo E6600 @ 2,4 GHZ, Asus Nvidia Geforce 8800 GTS 320 MB
RAM-om (3 év kölünbség van a 4 és 8 bankos vásárlása között) (mondjuk ezt biztos kitaláljátok) :$
1. foglalat: Kingmax KLDD48F-B8KW6 DDR2-800 MHZ (8 banks)
2. foglalat: Kingmax KLDD48F-A8KB5 DDR2-800 MHZ (4 banks)
3. foglalat: Kingmax KLDD48F-B8KW6 DDR2-800 MHZ (8 banks)
4. foglalat: Kingmax KLDD48F-A8KB5 DDR2-800 MHZ (4 banks)Ezt a Ram-os dolgot azért írtam le, mert hátha ez is számít a húzásnál.

Érdekes módon a jelenlegi állapotot mindössze az FSB = 360 MHZ és a CPU feszültség = 1,4625V módosítással értem el (a többi auto).
Remélem tudtok nekem ez ügyben segíteni. A válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már szinte mindent végigpróbálgattam ami az Advanced\Jumpfree configuration almenübe van. Egyéb dolgokhoz nem nyúltam. Jelenleg 9X360 GHZ-en (~3240) pörög a vas, mivel ez egy stabil állapot. Ettől tovább egyszerűen képtelen vagyok húzni, mert nem kapcsol be a gép sosem. FSB 360-366 között még éppen elindítja magát nyöszörögve, de sajna eléggé instabil, és fagyogat.