Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Mika1227
üzenetére
Ennyi fesz belefér egy 65-ösnek. Csak.. Ok, hogy feláll a rendszer, de valami tesztet is indítanod kéne...(prájmolj blenddel)
atenza"ha C1E-t és EIST-et enabled-re rakom, viszont a TM2-őt kikapcsolom, akkor látszatra normálisan működik, azaz váltogatja a szorzót terheléstől függően.." - Igy kellene. Az energiakütyüket be lehet kapcsolni tuning alatt is, nem kell azokat kilőni. (én csak azért szoktam, mert ha pl. nyomom neki rendesen 1 bizonyos eredmény miatt, századmásodpercekete veszíthetek egy wPrime, vagy Super PI eredménynél, és azért, mert én barom csináltam már szuper tesztet, csak mikor validoltam..6-os szorzóval mentette ugye..
A VGA pontszámok..nálam össze vissza jönnek, de a cpu stabil. Mi kap kevés pöttyöt? cpu vagy a vga?
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest