- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Hát nem tudom még mi lesz. Kicsit elegem lett a gép cseréből. Holnap megint rakhatom össze a régit, ha azt akarom, hogy legyen gépem.
Mindig így járok, ha gépet cserélek. Szívok vele 2 hónapig, utána meg mindig irigyelnek érte. Na de az alatt a 2hónap alatt, lehet 2évet öregszek. -
excalibur36
senior tag
nem akarok hinni a szememnek
Ez a lap tényleg csak ennyi!!!!?????
Az tény, hogy sallangoktol mentes, minden megvanrajta ami egyszerü felhasználónak kellhet.
Azt hallottam, hogy az asrock különvállt az asustol, igy az asus már nem nyomja el,
ezért külöáló lapgyártóként azasusnál kikupálódva nagyon jó lapokat gyártanak. -
Agyas
aktív tag
''(pl. gagyi videokártyával, mert ilyen konfigba csak a hülye ember tesz olyat, jó sokba kerül egy olyan kari, melyhez ilyen proci illik).)
''
Szerinted mindenki játszik a gépen? Videószerkesztéshez, tömörítéshez mért is kell 50 000ft os VGA kari?
mod: inkább off-ba
[Szerkesztve] -
DNS_65
senior tag
Hát apám te aztán kezdesz igazán fárasztó lenni!
Nem tudtam hogy a tanároknak külön-külön el kell magyarázni azt hogy éppen miről is írsz.
Teljesen egyértelmű hogy egy konfig nem jön ki 200-ból, de ennek a topicnak:
''Core 2 ready lapok harca'' és nem ''konfigok harca'' a címe, mi a fenét keresne ebben
a topicban az általad említett és jelen topicban(meg egyébként is) tökéletesen indifferens
Táp, Hdd, stb taglalása. Ezeket már csak ki tudod választani magadnak te is, nem?
Az is nagyon érdekes, hogy rajtad kívül mindenki aki kicsit is benne van a témában, tisztában
van vele hogy miről beszéltem.
És ha egyet kérhetnék ne offold már szét teljesen ezt a jó kis topicot!
Ha gondolkodtál volna bölcs maradtál volna, nem gondolod? -
westlake
félisten
a value kit biztosan nem fog menni 1ghz-en.. ezeken nem a jo kis micron d9-es ic-k vannak..
akkor szerintem maradj az aw9d-max-nal es huzd addig, amig a chipset birja (kb. fsb440)
ha van egy kis szerencsed, akkor a procid feszemelessel (1.5v - itt meg jo egy sima jobb leghuto is) vinni fogja a 3500mhz-et -
westlake
félisten
ha van olyan ramod, ami megy 1ghz-en cl 5 5 5 15-ot akkor p5b deluxe e6300 (500*7=3500mhz)
ha nincs ilyen memoriad, akkor abit es e6400
(azert ''osztottalak'' ki, mert nem szeretem, ha valaki azt mondja, hogy rossz tanacsokat adok.. belathatod, hogy amit az elso hozzaszolasoba irtal, az eleg tag kor volt.. en pontosan a tag kor miatt irtam azt, amit....)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
amit most leirtal, az mar nem teljesen ugyanaz, amit a legelso hozzaszolasodban... ott meg e6300/e6400 - 3.2/3.4ghz szerepelt.. aw9-max-ban a az e6300-at lehetetlen meghajtani 3.4gigan.. az e6400 - 3.2ghz-el semmi problema nincsen.. erre nyugodtan vehetsz abit-ot..
ha a legelejen is konkretumot kerdezel, nincs ez a vita..
(koszonom a tiszteletet.. csak 2 forumra irkalok.. ide es a hwsw-re.. mondjuk a hwsw-re igazabol szerintem nem irok semmi erdemit..)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ha neked ettol jobb lesz, akkor nagyon szivesen elismerem, hogy rossz tanacsokat adok..
nem fogok fennakadni olyan lenyegetelen dolgon, hogy erdekes modon miert csak te mondtal nekem eddig ilyet a forumon.. pedig mar itt vagyok 4 eve.. igazad lehet abban, hogy tekintelybol is irom a dolgokat, de belathatod hogy ha az embernek van tudasa, akkor megkapja a tekintelyt is.. ha vegigolvasnad minden ezzel kapcsolatos irasomat, vagy masok idevago irasait, akkor szamodra is vilagossa valna, hogy amit leirtam, az tenyleg ugy van es nem csak azert irtam oda, hogy noveljem a hozzaszolasaim szamat.. en nem vagyok se tanar, se olyan idos (feltelezem) mint te, igy elkepzeleheto, hogy nem vagyok olyan tapasztalt sem..
ha akarnam, egyszeruen be tudnam bizonyitani (elmagyarazni), hogy miert van igazam, de oszinten szolva mar semmi kedvem hozza
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
jol van... ugyes vagy.. olvasgassal meg par szaz oldalt a temaval kapcsolatban.. olyan marhasagokat irsz le, hogy csak nezek..
sajat magadat cafolod meg a fel oraval korabban irt hozzaszolasoddal..
nezelodj mar kicsit korbe, mielott ilyen temaban akarnal ''kioktatni''.. nyugodtan megkerdezhetsz itt akarkit, hogy mennyire szokasom felrevezetni es megteveszteni az emebreket..
egy fontos folgot megemlitenek: en tapasztalatbol beszelek (volt mar 6 fajta core 2-es lapom), te viszont velem ellentetben csak forumokat olvasgatsz es ugy probalsz ''okos'' lenni
reszemrol lezartnak tekintem a dolgot, adjon neked az tanacsot, aki akar.. -
westlake
félisten
1. ha tudod, hogy ellendale procikhoz i965-os lap illik, akkor miert teszed fel megis a kerdest?
2. 44.100 es 49.700 forint kozott nalam 5.600 forint jon ki.. neked ez kb. egy ar??
egyebkent, hogy a kerdeseidre is valaszoljak.. nem, nem eri meg allendale procihoz i975-os lapot venned.. marad a p5b deluxe!
tovabba nem eri meg azt a 7-8k kulonbseget az e6400 az e6300-hoz kepest.. az e6300-as proci a best buy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- EA Sports WRC '23
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest