Új hozzászólás Aktív témák
-
GBX
aktív tag
Ennek egy baja van csak, hogy ha crossfire módban hajtod elveszíted az egyetlen pci slotot is meg azt az árva pcie 1x es foglalatot is. És gyakorta előfordul hogy kell még manapság a régi jó pci, így ez nem jó (bár minden másban kiváló, jó tunning, stabil, és gyors, csakhát az a 1 db pci, az gáz de nagyon)
-
Mankó
veterán
Szeretném, de sajnos nem vagyok pesti. Itt a nagy gond. Ha így lenne, már rég elintéztem volna. A srác akitől meg vettem, nem akar segíteni. Neki is asus lapban (csak más tipus) ökörködött , egy msi-ben meg ment hibátlanul. Tuti hogy nem fér össze a lap a memóval. S erre kellene nekem megoldás, vagy memó eladás.
Ha más nem akkor elmegy Karácsony előtt. Addig meg kihúzom a régivel. -
Mankó
veterán
Ilyen memóriát szeretnék. Ez ellen van valami ellenjavallat? Ennek kellene vinnie a 400as FSB-t, persze ha a proci vinni fogja. Remélem, hogy igen.
2048/667 MB DDR2 (CORSAIR) KIT
A proci egy 6300as lesz. Elégnek kell annak lennie.
Megéri a 10es pluszt a P5B Deluxe a sima P5Bvel ellentétben?
Nem kell nekem a Deluxe-ról semmi extra, de ha azt mondjátok, hogy a 400as FSB-t azzal nagyobb valószinűséggel érem el, mint a simával, akkor az lesz. Mivel is van egyáltalán több rajta, mint a sima P5B-n.
Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de most kell megtudnom a lényeget.
Köszi még 1x a segítséget! -
Cserfa
csendes tag
Te tényleg nem olvasol, csak írsz
Kerülni akarom az i965-öt, mert DS4-et RAM-om nem szereti (írtam!), gondolom DS3-ban sem lenne jobb a helyzet (az még többet problémázik a RAM-okkal).
DS3 alig olcsóbb az Aitnál, és az Abit messze jobban kiépített, jobb hűtésű, jobb, nem bugos chipű, mondd, ugyan mi szól a DS3 mellett egyáltalán?
Cserfa -
Mankó
veterán
A sima P5B-n lévő passzív bordák elegek lesznek a 400as FSB-hez? Illetve a fetekre nem kellene valami borda?
Kompatibilis lesz akkor a mostani 400Wos Coolinkem a c2d-hez?
Ajánlj nekem egy jól hűtő, de halk procihűtőt! Ha lehet ne legyen horror ára.
Kicsit láma vagyok még a c2d-hez, az alap 266os fsb, milyen fsb-nek felel meg? A64nél ugye a 250es FSB-m 500as belső FSB-nek. Sokáig X2-n agyaltam, de az a 20-30 különbség ide hozott. S jó lenne ha megnyugtatnátok, hogy jó lesz az. THX.
Szerk:
A 400as FSB már extrém tuningnak számít?
[Szerkesztve] -
Mankó
veterán
És abban az esetben ha nem akarok 400as fsb fölé menni, akkor is a delux-ot ajánljátok? Wifi nem kell, Lan, sata2 mindegyiken van. Audigy2 ZS-t meg nem akarom lecserélni.
Tudom a Delux esetében van a feteken borda. Annyival rosszabb a sima P5B, hogy mindenképpen érdemes kifizetni a 12-14 különbözetet a 2 lap között?
Másik kérdés, hogy a 6300as hűtője, amit adnak hozzá, az meghűti tuningolva is a procit, mondjuk 400as frekin is? Illetve megtudja valaki mondani, hogy mennyire hangos a hűtője? Most egy AC Freezer van a 3000+ a64emen és nagyon tetszik hogy szinte hangtalan alapjáraton. Sajnos csend mániás vagyok.
Ja még egy kérdés: Most egy 400W-os 20 pines Coolink tápom van. Elviszi-e, komptabilis-e egyáltalán vele, vagy mindenképpen tápcserére számítsak?
Köszi előre a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest