- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz
joshua7 #1231 üzenetére
A bearlake-es lapok a hónap végén fognak a boltokba kerülni.
A bearlake rendelkezik a 965-ös lapok húzhatóságával (magas fsb) és a 975-ös lapok remek memóriakezelésével, tehát jobb a 965/975-nél.
A ddr3-mas memóriák ugyancsak a hónap végén fognak ''debütálni'', viszont külföldön. Hogy hozzánk mikor érkeznek meg, arról még nincs infóm.
A kombós lapok általában kisebb tuningpotenciállal rendelkeznek, mint a nem kombósak, de ha nem érdekel téged a tuning, akkor érdemes olyat venned, mert időtállóak. -
Pietrosz
addikt
válasz
joshua7 #1074 üzenetére
Vegyél egy 965-ös lapot és csókolom
Felesleges 975-ben gondolkodnod szerintem. Veszel egy DS3-at vagy amit akarsz, felhúzod a 6400-at 3200MHz-re és vígan elvagy. Ha esetleg olyat tervezel, hogy majd később egy 6600-at raksz bele, az sem gond, simán menni fog vele. Ha meg még távolabb nézel, és quadban gondolkozol, mire szükséged is lesz rá, addigra úgyis lesz jobb szebb olcsóbb alaplap amibe belerakhatod. szvsz. -
Soak
veterán
válasz
joshua7 #1054 üzenetére
e4300nak 9-es a szorzója [link] ,egyébként ezek az előzetes tesztek szerinte elég rossz tuning példányok .
Más : Olyan nincs hogy bőven elég , te is tudod, ha ott egy jo proci a kezedben és csak 400x8-on megy az rossz érzés ,egyébként 975-ös lapból is van egy-kettő job példány (pl az enyém sem rossz darab ) , de ettől függetlenül neked 965-öst ajálanék , p5b dlx ,giga s3/ds3
-
Soak
veterán
-
beers
addikt
Én is ezt szeretném tudni!
A 965-ös lapokkal már kivagyok!
A ram kezelése katasztrófa szinte mindegyiknek!
A bios frissítésekkel alig javul a helyzet!
Asus p5b lapom van, samsung ramjaim voltak (2*1G/667) de a lap meg sem nyekkent!
Lecseréltem a ramot 2*1G Kingmax Mars 667-esre, de ez is hibázik, néha restartól a gép
(főleg memóriaigényes alkalmazásoknál)!
Nem tudom, hogy egy 975-össel jobban járnék-e, de a 965-ösökkel már tele a hócipőm!
Abit aw9d-t vennék, de sajnos nem lehet kapni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest