- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNS_65
senior tag
válasz
karmester #817 üzenetére
Nem hittem volna hogy igazat adsz majd nekem.
No mind1, huzhatóság terén nincs nagy különbség rev1 és 2 között.
Én meg sztem nem fogok az északihídban kotorászni.
Egy jó idejig alapon fogom hajtani, hiszen igy is iszonyat ereje van,
de megnyugató lesz a tudat hogy van benne szépen tartalék.
Csak már lenne itt. Most. Nem 2-3 hónap mulva
Ráadásul sztem a Plus változat nem lesz olcsó, valahol belinkelte valaki
ott 300$ volt, csakmár nemtom hogy USD vagy AUS
Szal majd beszámolok a lapról h mien használat közben -
DNS_65
senior tag
válasz
karmester #812 üzenetére
Szia, én meg akarok.
Nem érdemes mindig azon tökörészni (már elnézést a kifejezésért), hogy jajj mi lesz ha
kijön ez- kijön az, mert ennyi erővel tényleg sose vegyen az ember semmit, mert kicsit
később mindig jön jobb, gyorsabb,szebb és mindig egyre olcsobb minden.
Csak közben elhalad a világ az ember mellett.
Ha neked jó a mostani konfigod, akkor örülök neki, használd egészséggel.
Én elsősorban a Pci-express miatt váltok, és ha már váltok akkor legyen is értelme.
Lásd: duálcore, pci-exp (ütős vga), 2GB ram.
És akkor megint nem kell hozzányulnom 2 évig az tuti.
Ha már lehetne kapni én szívem szerint P5B-E Plust vennék, de nem lehet, de nem
is akarok várni még 2 hetet sem nemhogy 2 hónapot
Ugyhogy maradok a P5B-E-nél, de ezt már kitárgyaltuk korábban, sztem nemrossz lap. -
DNS_65
senior tag
válasz
karmester #809 üzenetére
Hát jönnek a nagyágyuk az bizti, csak mikor?
Még a P5B-E Plust sem lehet sehol kapni nálunk, akkor mire ezek ideérnek
De biztos hogy jók lesznek ezek az Nvidiás cuccok, legalább volt jó sok idejük rá,
hogy normálisan müködjön majd rajta minden, nem ugy mint a mostani 965-ös lapokon.
Bár hogyha te már idén nem akarsz C2D-t venni, neked tökéletes az időzítés. -
karmester
senior tag
válasz
karmester #809 üzenetére
Ja, és még egy csemege: 3 16x PCI-e bővítő sín van az alaplapokon, amibe 3 videó kártyát is lehet tenni: 2 SLI-be + 1 fizikai kártyaként. Ez igen! Mondjuk én soha sem használnék SLI-t, 2 vga karira nem költenék pénzt, inkább még egy vinyót vennék. Engem leginkább a multimédia (tömörítés, konvertálás, renderelés, video és audio anyagokkal való munka) érdekel. Ebből a szempontból is nagyon ígéretesnek tűnik az Nividia nforce 600i család.
-
westlake
félisten
válasz
karmester #569 üzenetére
egyszeru dolog, de elmagyarazom.. koztudott, hogy az i975-os chipset-el szerelt lapokkal magasabb memsavszelesseget lehet elerni, mint az i965-os lapokkal.. egy normal hutessel (maximum viz) egy 6600-as processzort a legtobb esetben 4.0gigan lehet hajtani, ami 9*444
ezt kis tulzassal az osszes emlitett lap tudja (kiveve talan a dfi-t).. tehat ha valaszthat valaki egy jo es jobb lap kozul, akkor miet a ne a jobbat valasztana?? -
westlake
félisten
válasz
karmester #558 üzenetére
igaz, hogy nem volt meg ilyen lapom (es valszeg nem is lesz), de azt teljes biztonsaggal allitom, hogy nem jobb lap, mint a p5b deluxe! ez a lap olyan magasra tette a mercet, hogy gyakorlatilag lehetetlen barmelyik gyartonak tulteljesitenie.. szerintem az abit ezen lapjanal meg a ds4 is jobb...
-
westlake
félisten
válasz
karmester #414 üzenetére
ebben igazad van, de nalam csak i965-os es i975-os lapok leteznek csak
ha belegondolsz, siman ossze lehet veluk hasonlitani.. az viszont lehet, hogy a magas aruk miatt (280$+) nem lesznek ar/ertek bajnokok.. viszont en meg mindig azt mondom, hogy aki durvat akar venni, az ne abitot vegyen, hanem dobjon meg ra 15k-t es vegyen asus-t -
westlake
félisten
válasz
karmester #398 üzenetére
de erdekes, hogy egyik tesztben sem szerepel az asus p5w64 ws pro, vagy a p5wdg2 ws pro
siman lenyomna az osszes lapot.. igen, meg az abitot is..
''..ráadásul azt rebesgetik, hogy a későbbi bios frissítésekkel a P965 lapok szintjén fogja bírni a tuningot.''
nem neked mondom szemely szerint, de ez nagy bullshit... nagyot mondani barki tud..
aki kicsit is ismeri az i965-os lapok lelki vllagat, az tudja, hogy egy i975 fsb tuningban sosem fogja elerni az i965 szintjet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest