- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLac
tag
válasz
buta29030 #117 üzenetére
Én az MX player -el játszottam le és bekapcsoltam benne a hardveres gyorsítást.
Az SD class10 32Gb kártyára én is csak darabokat raktam fel mert kíváncsi voltam hogy viszi-e.
7 db HD film sample-jét raktam a kártyára és egyikkel sem volt gond, sőt még a feliratot is vitte. -
BeLac
tag
válasz
buta29030 #106 üzenetére
Szia !
Egyszerre nyomd meg a "hangerő le" és a "ki/be" kapcsoló gombot és tartsd benyomva.
Mindaddig még meg nem jelenik az animáció, vagyis össze zsugorodik a képernyő és lesz egy fehér kerete mint a fényképeknek. Plusz tipikus exponálási hangjelenség is társul hozzá.Az én tabom most már jó és nagyon szuperül működik. Őrülök hogy kitartottam mellette.
-
pigster
senior tag
válasz
buta29030 #99 üzenetére
Sajnos sok esetben fordul elő, hogy hibás Concorde Novum Tab készülékről olvasok. Sajnálom, hogy neked is problémát okoz a hibás Concorde Novum Tablet készülék. Én a hibás Concorde Novum Tab-ot visszaküldtem, és kértem vissza pénzt. Szerintem te is küldd vissza a hibás Concorde Novum Tab-ot.
Nem is tudom, mit gondolnak, hogy hibás Concorde Novum készülékeket hoznak forgalomba. -
tycho
tag
válasz
buta29030 #76 üzenetére
Szia!
Különösebben nem feladatom, hogy védjem a Concorde-ot, egyelőre amúgy is csak nézelődöm tablet-ügyben, de mintha nem a negatív hozzászólások tűntek volna el, hanem a rootolás-sal kapcsolatos beszélgetés-rész, ami 3-4 napja folyt...
Üdv és jobb szerencsét tablet-ügyben.
tycho
-
-
buta29030
tag
válasz
buta29030 #58 üzenetére
Most beszéltem a szervizzel. Azt mondja, hogy a fórumot üzemeltető kolléga csak holnap lesz. A hang-problémára azt mondta, hogy eddig csak tőlem hallotta. kezdte azt latolgatni, hogy lehet ez tulajdonság, meg hogy talán túl érzékeny a fejhallgatóm. Mondtam, hogy 3-félével próbáltam, még gagyi MP3 lejátszónak a fülhallgatójával is és mindegyikkel hallom. Ha kiderül, hogy ez tulajdonság, én bizony vissza fogom kérni a pénzt. 3-kor kell visszahívnom, de azt mondta, hogy lehet nem lesz ideje kipróbálni. Szóval kivagyok a vízből ezzel a válasszal. Jó lenne tudni, hogy nektek csinálja-e. Légyszíves próbáljátok ki ti is és írjátok meg nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Opel topik
- Nyaralás topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest