Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• buta29030

tag

válasz tycho #79 üzenetére

Ja, az más. Elnézésedet kérem, nem figyeltem eléggé.

• buta29030

tag

válasz tycho #77 üzenetére

Valamit félreértesz. Én nem bántom azt a céget. Csak a vacak termék, meg amit telefonon mondtak, azzal nagyon lejáratták magukat előttem. Meg azt hiszem, hogy ha visszaviszem és adnak egy másikat, azzal is csak csöbörből vödörbe jutok. Ahogy olvasgatok róla, az látszik, hogy zömében hibás volt ez a széria. Ki tudja a következő milyen lesz? A pénzvisszaadás sem menne könnyen. Ugye én egy boltban vettem, elvileg velük álok szerződéses jogviszonyban, (nem is írom tovább a részletezést). (Ezt már jó-előre mondta a szervizes, pedig nem is kérdeztem.) Szóval nekem ez a stílus olyan piacos kofa-stilusra emlékeztet: nem is itt vette, meg légkalapácsolnak mellettünk, nem hallani semmit abból amit hanghibaként mond, meg biztos a fejhallgatója a rossz, meg ez amúgy nem hifitorony, meg nem játssza le a filmet?, biztos azért, mert nem jó a film kódolása, másik kodek (CoDec) kellene, vagy mert nem jó lejátszót használ, vagy mert ... Szóval ez számomra undorító. A sárkányos piacon nem csinálták ezt anno. De bántani nem bántom őket. Csak valószínűleg én az életben nem fogok venni tőlük semmit és minden ismerősömet le fogom beszélni róla. De ez az én ügyem. Az ő viselkedésük, meg az ő ügyük. Felhúztam az orromat a telefonos reakciójukon. Persze lehet oda kellett volna mennem, és akkor mosolyogva, esetleg kérdezés nélkül adtak volna egy másikat. Nem tettem. Most nem tudok odamenni (mert beteg vagyok), postán meg nem küldök semmit sem. Nekem már tört össze a posta, vesztett el a posta, stb. Nem bízom már rájuk többet az értékemet. Meg-hát bízom abban, hogy ez a hang-probléma is rendeződhet szoftveresen, a többi nyűggel talán együtt tudok élni (kényszerből). Ha meg nem, majd ünnepek után elmegyek személyesen. Ha csak addig nem lesz világvége. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák