- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
Nézd, nekem van egy nagyon gyors külső XTB-os winchesterem, tele Blu-Ray MKV filmekkel. 10-ből kilenccel szaggat. Én ezt látom. Bemásolni, meg a FAT32-re formázott 16GB-os tárba úgyis csak 4GB-ot lehetne egyben bemásolni. De egy ilyen film átlagban 20 GB-os. Annyit megtettem, hogy az Avidemux-al kis darabot kivágtam és bemásoltam. Ott is szaggat. Tehát nem az USB sebességével van a gond. Egyébként pedig én nem onnan nézem a filmeket, hanem közvetlenül a tévémen. Én csak kipróbáltam. Szar. Tehát nem lehet arra biztatni embereket, hogy filmnézésre vegyék meg, mert arra aztán pont nem jó. Jó lehet internetezésre. Az Android miatt arra sem pont úgy, mint egy PC-nél. Ez az igazság, nem más.
Egyébként meg már belefáradtam én ebbe. Nem jövök már ebbe a topikba többet.
Szevasztok!
-
buta29030
tag
Köszi, megy!
(#114) tib78: Mondhatnám, hogy kifogtad, de inkább mást mondok. Beépített manus lehetsz. Ugyanis már mindenki tudja, hogy feljön a ragasztás, hogy nem ég minden led, hogy nem viszi az 1920-as HD-filmeket döccenő nélkül. És akkor ezek még csak a szériahibák. Van még egyéb más is. papíron jó a belsőrész, papíron jó az ár. A valóság az, hogy nem szabad megvenni. Pláne Karácsony előtt, pláne úgy, hogy nincsen cserekészülék, a pénzt meg nem akarják visszaadni csak 30 nap után. A valóság az, hogy volt két telefonos beszélgetésem, amiből meggyőződtem róla, hogy ez egy simlis cég. Én az életben nem fogok tőlük származó készüléket venni. Ez az ami ajánlható, nem az amit te írtál.
-
pigster
senior tag
Sajnálom, hogy neked is problémát okoz a hibás Concorde Novum készülék. Sajnos sok esetben fordul elő, hogy hibás Concorde Novum Tablet készülékről olvasok. Én a hibás Concorde Novum Tab-ot visszaküldtem, és kértem vissza pénzt. Szerintem te is küldd vissza a hibás Concorde Novum-ot.
Nem is tudom, mit gondolnak, hogy hibás Concorde Novum Tablet készülékeket hoznak forgalomba. -
buta29030
tag
Az enyémnek is az alsó hosszú oldalon feláll a fedlap. Úgytűnik, ez típushiba ennél a szériánál, mert még a honlapjukon is azt magyarázzák, hogy ez természetes dolog, meg hogy ez nem hiba, hanem tulajdonság. De. Szerintem hiba. Én nem viszem vissza miatta, mert nincsen kisgyerek a házba, csak én használom. Én meg tudok rá vigyázni.
Úgy emlékszem az Adobe Airt telepíteni kell, az ráteszi a flasht is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest