- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andre90
tag
Üdv!
Olvasom ezt a sok negatív kritikát, és úgy éreztem, hogy a tisztánlátás végett nekem is le kell írnom a tapasztalataimat. 5 napja van meg a gép, és eddig hibátlanul működik. Nincsen semmilyen látható ragasztás elválás, sem kamera gond, a gép nagyon gyors és szuperül teszi a dolgát. Az mondjuk számomra is furcsa, hogy ha tölteni akarom, akkor mindenáron bekapcsol a gép, remélhetőleg ezt egy későbbi szoftverben javítják, de egyáltalán nem zavaró a dolog. A gyári böngésző pedig feltelepített Flash Playerrel nagyon szépen megjeleníti a flash tartalmakat.
Üdv: András
-
rolywrx
tag
Próbáltam finoman fogalmazni, ha már karácsony van, és nem felhúzni magam.
A forgalmazói fórumon már jeleztem h a saját 2. példányom épp teljesen feladta a harcot.
Az első az helyből cserés volt...
Foglalkozom HW cuccokkal, próbálok pozitívan hozzáállni, de valóban bosszantó.Trinitronka:
Nekem a Wifi-je meglepően jó volt. Android telók és a Dell Latitude között vhol. Sajna csak VOLT... -
buta29030
tag
Legalább látja, aki ilyet szeretne venni, hogy vigyázzon vele. Ez pont egy szakmai fórumba való.
Egyetértek! Ha én ezeket olvastam volna amikor a vásárlást terveztem, messze elkerültem volna a Concorde termékeket. És jól is tettem volna! Egyébként ami a saját fórumán megy ennek a tabletnek, az kriminális. A buta ember minden szinonimája megtalálható a cég képviseletében megszólaló embereknek: össze-vissza hazudozás, sértődékenység és arrogancia. Nemsemmi emberek jöttek össze ott. És még nekik áll feljebb. A szakmai és a vásárlókkal szembeni alázatnak a szikráját sem tapasztalni. Ez a mai magyarország. Ezt egy mondjuk német kereskedőnek ha elmesélnéd, igen bután nézne rád. Nem hinné el. Azt mondaná, ilyen nincs. Pedig sajnos van.
-
-
buta29030
tag
Akkor végül is tényleg van támogatás, csak olyat mondanak, ami nem igaz.
De, igazat mondanak, csak nem tud vele mit kezdeni az ember. Légkalapácsolnak az utcán, ezért nem hallja, meg ilyenek. Nekem nem játszik le semmilyen formátumu 1920-as videót rendesen egyik gyári lejátszó sem. Erre felraktam azokat, amiket a fórumokban ajánlanak. Hát egyikkel sem gondtalan. Vagy szaggat, vagy nem megfelelő az oldalarány, vagy zözög, vagy a fene se tudja mit csinál. Amikor megkérdeztem a szoftveresüket telefonon, azt mondta, hogy ez bonyolult dolog és hogy ő egyetemen tanít, de ott sem egyértelmű a dolog, hogy mit milyen kodekkel kódolnak le és melyik lejátszóval játsszák le. Amikor azt kértem, mondjon egy biztos tippet, mert majd én átkódolom az asztali gépemen arra a formátumra és pontosan azzal a lejátszóval és azzal a beállításokkal fogom lejátszani amit most nekem mond, további mellébeszélésbe kezdett, majd azt mondta, hogy erre neki nincsen ideje. Szóval hadova-manusokat ültettek a telefonhoz. Kulturálatlan fiatal-hangú, simlis beszédjéből érettségit sem hallottam ki, nemhogy egyetemi előadó legyen a fickó. De ha meg fiatal kora ellenére tényleg egyetemi tanár, ugyan mit is keresne egy ezredik kis cégnél napi 8-10 órában, mint szoftveres szervizes? Szóval nekem már porig rombolták a bizalmamat az biztos. Semmi jóra sem számítok már ezután. Bánom, hogy megvettem!
Azt tudom, (mert mondták telefonon) hogy 26.-n érkezett nekik 1000 darab ami már a hónap végére elfogyott. Most 8.-n jön majd megint ezer, de állítólag annak is ki van már helye. Ez azért nem kis forgalom egy akkorka kis országban mint a miénk.
Engem egyébként nem nyugtatna meg amit ti csináltok, hogy visszakülditek, aztán majd egyszer lesz valami. Vagy azt is lehet visszaküldeni egyből, vagy visszakéritek a pénzt. Nem megnyugtató. A megnyugtató az lenne, ha kifogástalan termék kerülne hozzánk. Ej-de elkapkodtam én ezt a vásárlást!
-
MightyHUN
csendes tag
Eddigi hibajelenségek:
kamera indítás után hiba
borítás nem megfelelő rögzítése/ragasztása
fejhallgató zajt generál
táp kábel csatlakoztatása nehézkes (ezt a kollégám tabletjén tapasztaltam)Kihagytam valamit? Nem éppen biztató, viszont plusz pont, hogy kérdés nélkül cserélik.
-
tomi5244
őstag
Én hetekig követtem nyomon a CC hivatalos fórumát. Ott elég pozitívan és segítőkészen álltak minden hibás tablethez. Az a bevett szokás, hogy ha vidéki vagy akkor postai úton elküldöd nekik egy levél kíséretével, amiben leírod a tüneteket. És tudtommal ha a garanciális ügyintézés megállja a helyét (szóval valóban hibás a termék) akkor a postai költségeidet is megtérítik.
Az, hogy nem sikerül belépni a fórumba és még telefonon sem éred el őket az tényleg szívás. De én már a helyedben rég elküldtem volna vagy akár felutaztam volna a szervizbe mert ha 3 napon belül minden zokszó nélkül cserélik és így nem kell ki várni a javítási időt. Az ilyen esetekben résen kell lenni mert ahogy te is írtad nem kevés pénzről van szó.
Ma munka nap van, ha megfogadsz egy jó tanácsot tapadj rá a telefonra egy próbát még megérne.
-
monti0222w
addikt
Szia a vita helyet már rég nyomhattál volna egy gyári vissza állítást! Ha ez megvan és nem jó a kamera akkor jön a szerviz, ami itt magyarban van, és nem kinában. Ja meg még annyit, hogy nevesebb gyártóknak vannak széria hibás készülékeik, csak körül kellene nézni a topicokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest