- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLac
tag
válasz
trinitronka #147 üzenetére
Itt van a hivatalos rom és a leírás is a telepítésről.
ConCorde [link]Az én Wi-Fi-m is nagyon jó. 3 betonfalon túl is 30 dB a jelszintem.
Üdv:.
-
BeLac
tag
Szia !
Elvileg minden olyan hibát ami IPS pluszban volt azt kijavították a Novumban
Pl: gyenge Wi-Fi
Plusz saját tervezésű házat kapott és nem egy előre gyártott egyen házat.
Ezért is jelentkezett egy eddig elő nem forduló hiba a gyenge vagy rossz ragasztás.
Az elsőt én is cseréltettem, a sarkán szétnyílt. A másodiknál már nincs ilyen hiba. -
BeLac
tag
Szia !
Ez sajnos itt nem megy indítom a Dice Playert és ezt írja ki "video playback
sorry, this video cannot be played"Az MX Player eddig mindent vitt sőt a vob-ot is viszi.
Más: Most próbáltam rádugtam a tabra a vezeték nélküli billentyűzetem és egerem vevőjét és működik vele.
Nagyon szuper. Bill : Logitech K800 , Egér Logitech M705 -
BeLac
tag
válasz
buta29030 #117 üzenetére
Én az MX player -el játszottam le és bekapcsoltam benne a hardveres gyorsítást.
Az SD class10 32Gb kártyára én is csak darabokat raktam fel mert kíváncsi voltam hogy viszi-e.
7 db HD film sample-jét raktam a kártyára és egyikkel sem volt gond, sőt még a feliratot is vitte. -
BeLac
tag
válasz
buta29030 #106 üzenetére
Szia !
Egyszerre nyomd meg a "hangerő le" és a "ki/be" kapcsoló gombot és tartsd benyomva.
Mindaddig még meg nem jelenik az animáció, vagyis össze zsugorodik a képernyő és lesz egy fehér kerete mint a fényképeknek. Plusz tipikus exponálási hangjelenség is társul hozzá.Az én tabom most már jó és nagyon szuperül működik. Őrülök hogy kitartottam mellette.
-
BeLac
tag
Megkaptam a másik tabot, de sajnos itt is el áll a képernyő takaró előlap középen.
Ha vissza nyomom akkor ott marad egy pár percig.
Plusz hiányzik az Adobe Flash Player 11.1 a gépről.
Az előzőn még rajta volt és ment az oldal.
Erről ennyit! -
BeLac
tag
válasz
Pyrooo9020 #50 üzenetére
Legyen igazad !
Már nagyon várom a cseregépet. -
BeLac
tag
Szép napot mindenkinek!
Sajnos az én készülékem is ragasztási hibával érkezett, csak akkor még nem tudtam.
Kibontva a bal felső sarka elállt az alumínium háztól ekkor még azt hittem, hogy csak nem jól pattintották fel. Ezért gyengéden összenyomtam és úgy nézet ki, hogy minden rendben.
Sajnos egy óra használat után feltűnt, hogy ahogy fogom pattogó hangot ad ki az alsó része. El állt az előlap középső részen a műanyag kerettől.
Itt hiába nyomtam vissza ez mindig kijött. Kb; újabb 2 óra használat után már nem pattogót a közepe mivel szétjött az alsó sarkain.
A bal alsó saroknál a fém ház állt el, a jobb saroknál pedig az előlap a műanyag kerettől.Nagyon sajnálom a dolgot, mert a készülék remekül működik. Ezért is kértem az e-digitál-tol egy másikat és nem a vételárat.
Mellesleg az ügyfélszolgálatos így kezdte amikor mondtam, hogy mi a problémám „ Egyből gondoltam ma már én vagyok a sokadik aki ezzel a hibával hívja őket”Remélem a következővel már minden rendben lesz.
-
BeLac
tag
válasz
monti0222w #42 üzenetére
A NOVUM-nál gyári vissza állítással csak csínján bánjunk ugyanis törlődnek olyan programok amiket utólag raktak fel a gépre. Pl; Adobe Flash Player 11… Tapasztalatból tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest